image

Prototipul Renault EZ-ULTIMO

Cu prototipul EZ-ULTIMO, Renault își completează trilogia de prototipuri destinată viitorului transportului în comun. Urmaș al lui EZ-GO, destinat mobilității urbane cotidiene, și al lui EZ-PRO, specializat pe livrări la domiciliu, Renault își completează viziunea cu prototipul EZ-ULTIMO, o soluție de transport foarte modernă, care oferă o experiență de top, unică și accesibilă.

 • EZ-ULTIMO - partea stângă
 • EZ-ULTIMO - partea față
 • EZ-ULTIMO - partea stângă
 • EZ-ULTIMO - partea stângă
 • EZ-ULTIMO - partea dreaptă
 • EZ-ULTIMO - partea stângă
 • EZ-ULTIMO - interior partea dreaptă
 • EZ-ULTIMO - interior
 • EZ-ULTIMO - interior
 • EZ-ULTIMO - partea dreaptă

Prototipul EZ-ULTIMO

Noua imagine a transportului în comun

O experiență de înaltă clasă accesibilă tuturor, specifică spiritului Renault.

EZ-ULTIMO - vedere de sus

Un autovehicul-robot revoluționar

Prototipul EZ-ULTIMO (pronunțat „EASY ULTIMO”) este un vehicul-robot fără șofer, conectat și 100% electric. Un vehicul de lux, care le oferă utilizatorilor o experiență de transport premium inedită: pentru a ajunge la restaurant, transfer de la aeroport la hotel, o plimbare turistică sau o ieșire inedită la cumpărături. Nu contează dacă ești o persoană sau o companie - EZ-ULTIMO se adresează tuturor utilizatorilor și întruchipează ideea de plimbare privată și intimă.


Prototipul EZ-ULTIMO este prezentat ca un cadru de unde pasagerii (cel mult 3 persoane) pot avea o viziune nouă asupra orașului, în timp ce rămân ascunși privirilor. La bordul prototipului se simt „ca acasă” și pot admira cerul prin pavilionul panoramic din sticlă sau pe fereastră.

EZ-ULTIMO - partea față

Prototipul EZ-ULTIMO

Un prototip care revoluționează vehiculele-robot dintr-o perspectivă neconvențională

Pentru a aniversa 120 de ani de Renault, prototipul EZ-ULTIMO întruchipează pe deplin ADN-ul mărcii, precum și principiile „French Design” și „Easy Life”.

EZ-ULTIMO - interior

Un design de lux și sentimental

Elegantă și primitoare, cabina spațioasă și rafinată îți oferă o viziune complet nouă, de top, asupra transportului în comun. Profilul alungit și impunător, caroserie în 2 nuanțe și 1,35 metri înălțime îi permit să se integreze perfect în peisajul urban.


Configurarea interioară se aseamănă unei camere de zi, modernă și accesibilă tuturor, etalând un spațiu primitor și confortabil, care-ți oferă intimitate deplină. Luxul interior al ediției aniversare cu numărul 120 a mărcii Renault este completat de materiale nobile, precum lemn, marmură și piele, în stilul atrăgător neo-retro.

EZ-ULTIMO - interior

Servicii exclusive

Experiența inedită la bordul prototipului EZ-ULTIMO nu este doar despre transport. Începe de când faci rezervarea, prin intermediul unei interfețe moderne și servicii de supraveghere. Apropierea de vehicul și primirea călduroasă a pasagerilor contribuie, de asemenea, la autenticitatea acestui serviciu.


Odată urcați la bordul prototipului EZ-ULTIMO, pasagerilor le sunt oferite servicii și tehnologii demne de o experiență premium. Pentru a-și petrece timpul la bord, le este pusă la dispoziție o tabletă cu conținut exclusiv și personalizat. Fiecare călătorie înseamnă experiențe noi.

OFERTE SPECIALE

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

EZ-GO - vedere de sus

Descoperă

Viitorul transporturilor în comun

Prototipul EZ-GO
EZ-PRO - partea dreaptă și stângă

Descoperă

Viitorul livrărilor urbane

Prototipul EZ-PRO
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault