Renault Group

Renault Group

Când vă gândiți la noi, probabil vă gândiți la mașini iconice, o companie internațională, mai puternică prin alianța sa unică cu Nissan și Mitsubishi Motors,prezența în Formula 1 și concepte futuriste

Dar știți ce se întâmplă în culisele acestei aventuri umane și industriale unice? Peste 105 812 de angajați, în 35 de țări, care sunt propulsați de o singură forță motrice: pasiunea. De unde vine această energie? Din misiunea noastră comună: mobilitatea durabilă să fie accesibilă tuturor, în întreaga lume.

Grupul Renault

Renault Group în România

În România, Renault Group integrează toate activităţile specifice construcţiei automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de meserii în domenii precum: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare. 

 

Grupul este lider pe piaţa locală cu mărcile Dacia şi Renault, cumulat. Cei 12 500 de angajaţi inovează în ceea ce priveşte produsele şi bunele practici, fiind recunoscuţi pentru profesionalismul lor.

URCAȚI LA BORDUL CELOR 4 MĂRCI ALE NOASTRE

Istorie, performanță și stil. Conectați-vă la una dintre mărcile noastre

misiunea noastră

„Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.”

Misiunea noastră este piatra de temelie pe care se bazează totul: valorile noastre, planul nostru strategic și drumul pe care l-am ales pentru responsabilitatea societală și de mediu.

Jean Dominique Senard

Jean-Dominique Senard

Președinte al Consiliului de Administrație

 

"În misiunea unei companii stau deopotrivă rădăcinile sale și steaua sa călăuzitoare. Rădăcinile sunt cele care conferă unei companii profunzime și stabilitate, în timp ce steaua sa călăuzitoare întruchipează „viitorul pe care ni-l dorim” și către care ne canalizăm toată energia."

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

ne pasă, credem în progresul responsabil care respectă pe toată lumea

Din 1898, istoria noastră este scrisă de oameni pasionați, ce creează produse inovatoare, ancorate în cultura populară și care ne sunt alături pe parcursul vieții.

facem acest lucru deoarece mobilitatea este o sursă de împlinire și de libertate

Credem că această libertate merge mână în mână cu conservarea planetei și un mod de a trăi mai bine împreună.

 

De aceea, provocarea noastră este să limităm impactul pe care-l avem asupra climei și asupra resurselor și să facem mobilitatea mai incluzivă și mai sigură pentru toată lumea.

suntem îndrăzneți, îmbrățișăm viitorul cu optimism

Suntem un loc în care oamenii pot fi ei înșiși, jucându-și fiecare rolul într-o aventură comună. Suntem mândri de diversitatea noastră, de rădăcinile noastre franceze și de prezența noastră internațională care ne deschide către lume.

 

Suntem întăriți de Alianță și de relațiile constructive pe care le clădim cu partenerii noștri. Încă de la început, spiritul nostru inovativ ne-a dus mai departe, creând valoare, anticipând nevoile de mobilitate și aducând oamenii mai aproape.

oamenii noștri, marca noastră

Mașini create din pasiune

Renault Group

RENAULT GROUP

Fii la curent cu ultimele știri și informații din lumea Renault.

Istoria Renault

istoric

Descoperă istoria Grupului, din 1898 până în prezent.

CSR Renault

CSR

Strategia noastră societală și de mediu are la bază trei piloni: reducerea amprentei de carbon, siguranță și incluziune.

cariere Renault

cariere

În Renault Group, împărtășim cu toții aceeași pasiune pentru mașini și pentru provocările pe care le oferă munca în domeniul auto. Vrei să faci parte din echipa noastră? Află ce poziții sunt disponibile şi creează-ţi un cont de candidat, aici.

descoperă modele și promoții

Renault Arkana

promoții

caută ofertele Renault

vezi mai multe detalii
Gama Renault

gama Renault

universul autovehiculelor Renault

descoperă