Testează Renault Renault

Ești în căutarea unei noi mașini, dar îți este greu să iei o decizie? Nu-ți face griji! Înscrie-te la un test drive pentru unul din modelele noastre și analizează bine opțiunile înainte de a alege. Descoperă autovehiculele  disponibile pentru test drive și încearcă experiența Renault.

  • Hibrid
CLIO
de la 12.490 EUR
  • Hibrid reîncărcabil
Noul CAPTUR
de la 16.520 EUR
Noul MEGANE
de la 16.420 EUR
Noul MEGANE Sedan
de la 16.800 EUR
Noul MEGANE Estate
de la 17.120 EUR
  • Hibrid
Noul ARKANA
de la 24.100 EUR
KADJAR
de la 21.350 EUR
Noul KOLEOS
de la 40.650 EUR
Noul TALISMAN
de la 34.200 EUR
TRAFIC Combi
de la 28.350 EUR
  • Hibrid
CLIO E-TECH Hybrid
de la 18.890 EUR
  • Hibrid
Noul ARKANA E-TECH Hybrid
de la 25.900 EUR
  • Hibrid reîncărcabil
Noul Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid
de la 29.270 EUR
  • Electric
Noul ZOE
de la 30.540 EUR
Noul MEGANE R.S.
de la 34.220 EUR
Noul EXPRESS Van
de la 12.950 EUR

O gamă numeroasă de mașini noi disponibile pentru test drive

Sedan, mașină de oraș, pick-up, crossover, camionetă, mașină sport, monovolum... Indiferent dacă ești în căutarea unui autovehicul personal sau comercial, îți oferim posibilitatea de a le testa. Descoperă gama Renault și alege unul din numeroasele modele.

Descoperă experiența Renault alegând un test drive la cel mai apropiat agent.

Interior armonios, confort pentru toți, motor impecabil, plăcerea de a conduce, stabilitate la drum... Elemente esențiale care fac ca decizia să fie foarte simplă. Oscilezi între două modele? Ai încredere în instinctele tale și ia decizia în urma unui test drive.

Înscrie-te la test drive chiar acum!

Selectează modelul dorit, alege o reprezentanță Renault, completează datele tale de contact, perioada și ora când ești disponibil... Înscrie-te la test drive online și pregătește-ți simțurile pentru o nouă experiență alături de Renault. E rândul tâu!

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe