video placeholder

vehicule echipate cu

Tehnologia Renault E-Tech 100% electric

experiența Renault, acum 100% electrică

E-Tech 100% electric - Renault

vehicule E-Tech 100% electric

Modelul E-Tech 100% electric este una dintre soluțiile Renault pentru provocările actuale ale mobilității. Cunoștințele experților noștri se bazează pe 10 ani de experiență atât în dezvoltarea vehiculelor electrice, cât și în furnizarea de asistență zilnică prin intermediul rețelei noastre de reprezentanțe.

 

Condusul unui vehicul Renault E-Tech 100% electric înseamnă să te bucuri de un condus rapid și fluent, fără a produce emisii nocive sau de CO2.

5 lucruri importante despre modelul E-Tech 100% electric

zero emisii de CO2
zero emisii de CO2

Ai libertatea de a intra în zonele cu emisii scăzute, deoarece utilizarea unei mașini echipate cu tehnologie Renault E-Tech 100% electric nu emite poluanți*.

* conform standardului WLTP

rentabil
rentabil

Ca urmare a încărcării electrice exclusive la domiciliu sau la punctele publice de încărcare, o „încărcare completă” este de trei ori mai rentabilă decât un „rezervor plin” într-un vehicul cu motor termic. Întreținerea este cu până la 30 % mai puțin costisitoare, deoarece componentele durează mai mult.

reprize dinamice
reprize dinamice

Deplasare mai lină și reacții mai rapide decât la un vehicul cu motor termic. Capacitatea de reacție a motorului vehiculelor Renault E-Tech îmbunătățește plăcerea de a conduce.

silențios
silențios

O mașină electrică este silențioasă la pornire și când rulează la peste 30 km/h. Călătorii fără zgomot și vibrații.

inovator
inovator

Vehiculele Renault E-Tech se bazează pe experiența noastră în proiectarea mașinilor electrice. Din 2012 și odată cu lansarea modelului Renault Zoe, Renault s-a dovedit a fi un pionier în domeniul vehiculelor electrice.

viața este mai ușoară cu tehnologia electrică

Totul este mai simplu și mai plăcut la volanul unui vehicul electric.

Consultă toate răspunsurile la întrebările frecvente. Te vor ajuta să te bucuri de o experiență de condus mai plăcută și să asiguri întreținerea corespunzătoare mașinii tale Renault. În secțiunea „Întrebări frecvente” și în paginile dedicate fiecărui subiect, vei găsi răspunsuri simple la întrebările despre autonomie, baterie, timpul de încărcare și soluțiile de încărcare.

întrebările tale despre mașinile electrice

află și despre