vehicule echipate cu tehnologie Renault E-Tech plug-in hybrid

vehicule echipate cu

tehnologie Renault E-Tech plug-in hybrid

experiența Renault plug-in hybrid

E-Tech plug-in hybrid - Renault

bazele tehnologiei E-Tech plug-in hybrid

Vehiculele plug-in hybrid utilizează o tehnologie derivată direct din modelele noastre full hybrid. Fiind echipat cu baterii de capacitate mai mare, principala diferență este capacitatea de a încărca vehiculul în staționare de la o priză externă. De aceea se numește plug-in (conectare la priză).

3 lucruri importante despre E-Tech plug-in hybrid

grup motopropulsor
grup motopropulsor

Construit cu 2 motoare electrice și 1 motor termic care funcționează împreună. Sursele de alimentare alternează în funcție de tipul drumului, stilul de condus, nivelul de încărcare a bateriei și multe altele. Sistemul distribuitor de energie automatizează comutarea între motorul cu combustie și cele electrice.

Consum de carburant redus cu până la 75%
Consum de carburant redus cu până la 75%

Vehiculele plug-in hybrid sunt concepute pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2 cu până la 75% (în ciclu WLTP) în comparație cu un vehicul cu motor termic.

electric la cerere
electric la cerere

Mașinile plug-in hybrid se încarcă zilnic la serviciu sau acasă, la stațiile de încărcare publice sau private. Cu bateria reîncărcabilă de mare capacitate, poți planifica unde și când să încarci în timpul deplasării și să amâni vizita la benzinărie.

viața cotidiană cu E-Tech plug-in hybrid

Încarcă bateria oriunde dorești.

Bucură-te de confortul de neegalat al pornirii și condusului la viteză redusă în regim complet electric. Profită la maximum de oraș, economisind în același timp combustibil. Iar pentru celelalte deplasări, motoarele electrice alternează cu motorul termic pentru optimizarea autonomiei.

întrebări despre tehnologia E-Tech plug-in hybrid

* Versiunile Plug-in ale modelului Captur sunt închise, iar livrarea se face doar din stoc.

află și despre