Modele electrice și hibride

Într-o lume în schimbare, Renault a răspuns diferitelor nevoi ale clienților: gama de modele electrice și tehnologia E-TECH (hibrid) și E-TECH Plug-in (hibrid cu încărcare). Descoperă modelele Renault și bucură-te de experiențe noi la volan și de un consum redus de carburant. Fă primul pas spre viitor!

Disponibil în versiune
  • full hybrid
NOUL CLIO
de la 14.300,00 EUR
Disponibil în versiune
  • full hybrid
NOUL RENAULT ARKANA
de la 26.250,00 EUR
Disponibil în versiune
  • full hybrid
AUSTRAL
de la 28.000,00 EUR
  • electric
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
de la 36.600,00 EUR

from horsepower to electric power

  • electric
ZOE E-TECH 100% ELECTRIC
de la 35.400,00 EUR

Autonomie reală de 300 km

  • full hybrid
CAPTUR E-TECH FULL HYBRID
de la 24.400,00 EUR
  • plug-in hybrid
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
de la 30.600,00 EUR
  • electric
RENAULT KANGOO VAN E-TECH 100% ELECTRIC
de la 37.500,00 EUR
  • electric
RENAULT MASTER E-TECH 100% ELECTRIC
de la 67.220,00 EUR

O gamă diversificată de modele electrice

Un minivan cu zero emisii, folosit pentru livrări, sau un model electric cu 2 locuri, pentru călătorii scurte, nepoluante. Modelele noastre electrice reinventează mobilitatea electrică, pentru a răspunde cerințelor clienților persoane fizice și juridice. Citadine, camioane, cvadricicluri, autoutilitare etc. Alege modelul electric Renault potrivit pentru tine.

 

Îmbunătățește calitatea călătoriilor tale cu vehiculele noastre electrice

Deplasare lină, silențioasă și zero emisii, accelerații puternice, fără zgomote parazite sau necesitatea de a schimba vitezele... Optimizează calitatea călătoriilor tale și descoperă plăcerea de a conduce grație calităților vehiculelor noastre electrice. Fă un pas spre viitor și descoperă un nou mod de a te bucura la volanul unui Renault.

 

Descoperă serviciile noastre de conectare pentru modelele electrice Renault

Cine a spus că un vehicul electric este dificil de condus? Rămâi conectat și planifică-ți cu ușurință călătoria cu emisii zero! La stațiile de încărcare din parcări, în zonele comerciale, la locul de muncă și, desigur, la domiciliu... Găsește cea mai apropiată stație de încărcare și experimentează soluțiile diversificate de încărcare a vehiculului tău electric.