avantajele vehiculelor Renault E-Tech full hybrid

mai puțin combustibil

Cu tehnologia hibridă completă, mașina ta comută automat între diferite moduri de tracțiune pentru a reduce utilizarea motorului termic și consumul de combustibil. Poți economisi până la 40% din combustibil în comparație cu un vehicul cu motor termic*.

un plus de simplitate și confort

Beneficiezi de accelerare mai dinamică la vehicul E-Tech full hybrid decât la vehicul cu motor termic. Un plus de confort vine din silențiozitate și vibrații reduse în modul electric. Vehiculele E-Tech full hybrid își reîncarcă propriile baterii și nu trebuie să fie conectate la o sursă de electricitate.

mai puține emisii nocive

Motoarele electrice ale mașinilor E-Tech full hybrid nu emit CO₂ în timpul utilizării. În general, emisiile unui vehicul full hybrid sunt, în medie, în timpul de condus, cu până la 25% mai mici decât ale unui vehicul cu motor termic.

*cifre WLTP

avantajul economic

Subvenții pentru achiziționare, consum redus de combustibil, costuri de întreținere mai mici, avantaje fiscale pentru companii și multe altele.

Vehiculele E-Tech full hybrid oferă economii zilnice.

E-Tech full hybrid - consum de carburant - Renault

consum de carburant

Alimentează mai puțin la benzinărie cu vehicule complet hibride. Utilizarea combinată a motoarelor electrice și a unui motor cu ardere internă ajută la reducerea consumului de combustibil cu până la 40%* în comparație cu un vehicul cu motor termic.

E-Tech full hybrid - întreținerea vehiculului - Renault

întreținere vehicul

Frecvența întreținerii pentru un vehicul complet hibrid este aceeași ca și pentru un vehicul cu motor termic. Dar întreținerea generală a vehiculelor hibride este mai simplă și mai puțin costisitoare, deoarece există mai puține piese de uzură. Reține că bateria de tracțiune este garantată timp de 8 ani sau 160.000 km.

*ciclu urban WLTP

E-Tech full hybrid - subvenții de stat și regionale - Renault

subvenții de stat și regionale

La fel ca vehiculele plug-in hybrid și 100% electrice, vehiculele full hybrid beneficiază de subvenții regionale și de stat dacă este dat la schimb un vehicul vechi, mai poluant.

află despre subvenții

fără conectare, 100% plăcere de a conduce

Vehiculele Renault E-Tech full hybrid nu trebuie să fie conectate la o sursă de electricitate; acestea se reîncarcă singure atunci când frânezi sau încetinești. Flexibil, dinamic și confortabil de utilizat, cu toate avantajele unui motor termic combinat cu silențiozitatea modului 100% electric.

E-Tech full hybrid - plăcerea de a conduce - Renault
E-Tech full hybrid - conectare - Renault

fără conectare la priză

Nu îți schimba obiceiurile.

 

Nu este nevoie să conectezi vehiculul la o sursă de încărcare, acesta recuperează automat energia atunci când frânezi sau încetinești prin sistemul de frânare regenerativă.

E-Tech full hybrid - simplu - Renault

simplu

Nu trebuie să faci nimic!

Sistemul electronic al vehiculului comută automat între motorizarea electrică și cea termică. Deci, nu trebuie să te gândești la modul de condus în timpul deplasării. Încărcarea bateriei are loc automat și prin frânarea regenerativă, atunci când încetinești sau acționezi frânele.

E-Tech full hybrid - dinamic - Renault

dinamic

Experiența Renault în domeniul electric ne permite să oferim vehicule hibride care reacționează agil și dinamic la pornire și în timpul accelerării. În cele din urmă, vehiculele noastre full hybrid funcționează cu o transmisie automată, deci nu este nevoie să schimbi viteza.

E-Tech full hybrid - silențios - Renault

silențios

Când utilizezi tracțiune 100% electrică, vehiculul este silențios. Vehiculele complet hibride sunt concepute pentru a favoriza acest mod de tracțiune, astfel încât să poți conduce fără a scoate un sunet în majoritatea călătoriilor. 

E-Tech full hybrid - Renault

electric

Vehiculele complet hibride încep întotdeauna în modul 100% electric și permit condusul electric până la 80% din timpul deplasării în oraș.

avantajele ecologice

E-Tech full hybrid - emisii reduse - Renault

emisii reduse

Vehiculele complet hibride emit cu până la 40% mai puțin CO2 (în ciclu WLTP) decât vehiculele cu motor termic, ceea ce ajută la reducerea emisiilor de particule dăunătoare pentru mediu.

E-Tech full hybrid - baterie reciclată - Renault

baterie reciclată

Avem peste 11 ani de experiență pe piața vehiculelor electrice, ceea ce ne ajută să oferim reciclarea bateriilor care depășește cerințele reglementărilor europene. Cu ajutorul companiilor și partenerilor specializați, bateriile noastre sunt reutilizate în alte mașini, apoi materialele lor sunt reciclate.

întrebările tale despre avantajele tehnologiei full hybrid