image

Modelele hibride Renault

Într-o lume în schimbare, Renault a răspuns diferitelor nevoi ale clienților: gama de modele E-TECH. Descoperă modelele hibride și hibride reîncărcabile Renault și bucură-te de experiențe noi la volan și de un consum redus de carburant. Fă primul pas spre viitor!

  • hibrid reîncărcabil
  • hibrid
CAPTUR E-TECH
de la 23.200,00 EUR
  • hibrid
ARKANA E-TECH
de la 27.100,00 EUR

Renault E-TECH: primul pas spre emisii zero

Descoperă o lume complet nouă, cu gama de modele Renault E-TECH. În oraș sau în afara acestuia, modelele hibride și hibride reîncărcabile Renault oferă un tip nou de mobilitate, care reduce emisiile de particule și hidrocarburi în timpul deplasării. Care este avantajul? Aceste modele se remarcă printr-o manevrabilitate redefinită!

 

Consumul de carburant al modelelor hibride Renault

Optimizează consumul de carburant al vehiculului cu ajutorul tehnologiei hibride E-TECH. Născută din experiența Renault în gestionarea energiei, această tehnologie permite adaptarea stilului de condus în funcție de tipul călătoriei. Astfel, permite reducerea consumului de carburant în mediul urban cu până la 40%.

 

Alege flexibilitatea unui vehicul hibrid reîncărcabil

Drumuri scurte în oraș și drumuri lungi în afara localității? Alege un model hibrid reîncărcabil și beneficiază de avantajele a două grupuri motopropulsoare pe un singur vehicul! Mergi în oraș în modul complet electric. La apăsarea unui buton, comută la motorul termic, potrivit pentru drumuri mai lungi!