image

Modelele hibride Renault

Într-o lume în schimbare, Renault a răspuns diferitelor nevoi ale clienților: gama de modele E-TECH. Descoperă modelele hibride și hibride reîncărcabile Renault și bucură-te de experiențe noi la volan și de un consum redus de carburant. Fă primul pas spre viitor!

Renault E-TECH: primul pas spre emisii zero

Descoperă o lume complet nouă, cu gama de modele Renault E-TECH. În oraș sau în afara acestuia, modelele hibride și hibride reîncărcabile Renault oferă un tip nou de mobilitate, care reduce emisiile de particule și hidrocarburi în timpul deplasării. Care este avantajul? Aceste modele se remarcă printr-o manevrabilitate redefinită!

 

Consumul de carburant al modelelor hibride Renault

Optimizează consumul de carburant al vehiculului cu ajutorul tehnologiei hibride E-TECH. Născută din experiența Renault în gestionarea energiei, această tehnologie permite adaptarea stilului de condus în funcție de tipul călătoriei. Astfel, permite reducerea consumului de carburant în mediul urban cu până la 40%.

 

Alege flexibilitatea unui vehicul hibrid reîncărcabil

Drumuri scurte în oraș și drumuri lungi în afara localității? Alege un model hibrid reîncărcabil și beneficiază de avantajele a două grupuri motopropulsoare pe un singur vehicul! Mergi în oraș în modul complet electric. La apăsarea unui buton, comută la motorul termic, potrivit pentru drumuri mai lungi!

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe