Accesorii Renault

Descoperă gama de accesorii originale pentru vehiculul tău Renault

introdu VIN-ul* sau loghează-te în contul My Renault pentru a vedea accesoriile compatibile cu vehiculul tău. 

sau

Tocmai ți-ai comandat un vehicul nou Renault?

Pentru a comanda accesoriile și a-ți personaliza noul vehicul Renault, te invităm să contactezi agentul la care ai făcut comanda. 

 

ACCESORII ÎN FUNCȚIE DE MODELUL MAȘINII

Remorcare, suport pentru biciclete, încărcare, depozitare, difuzoare și multe altele. Descoperă accesoriile create pentru modelul tău Renault.

Angajamentele noastre

alt
Garanție de 2 ani
Garanție de 2 ani
piese și manoperă
calitate
calitate
Experiența și calitatea Renault
rețea locală
rețea locală
peste 50 de puncte de vânzare
certificare
certificare
pentru toate produsele Renault

CELELALTE SERVICII RENAULT

se va adapta în funcție de piață

contracte și garanții

descoperă
se va adapta în funcție de piață

servicii multimedia

descoperă

*Datele cu caracter personal ale clientului sunt colectate și utilizate de Renault Commercial Roumanie și agentii si reparatorii autorizati care răspund împreună de prelucrarea acestora, în scopurile acestei relații contractuale. În conformitate cu reglementările aplicabile, clientul are dreptul de a solicita obținerea și verificarea datelor cu caracter personal colectate de Renault si reparatorii autorizati de a corecta informațiile incorecte, de a șterge datele cu caracter personal și de a exporta o copie a datelor pentru a le utiliza în alte scopuri. De asemenea, clientul poate obiecta în orice moment cu privire la utilizarea unora dintre date, în special în vederea prospectării comerciale sau în scopul realizării unui profil comercial și poate impune întreruperea utilizării datelor sale personale. De asemenea, clientul poate specifica modul în care vor fi  gestionate datele sale în caz de deces. Clientul își poate exercita toate drepturile  privind datele sale cu caracter personal, in relatie directa cu Renault Commercial Roumanie, prin trimiterea unei solicitari la adresa dpo.romania@renault.com sau prin poștă la adresa: Renault Commercial Roumanie S.R.L., Strada Preciziei nr. 3G, sector 6, București.. Dacă clientul nu primește niciun răspuns sau dacă nu este mulțumit de răspunsul Renault, poate trimite o reclamație autorității naționale din România responsabilă cu protecția datelor : Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal www.dataprotection.ro cu adresa Bdul G-ral Gh. Magheru 28-30, sector 1 Bucuresti cod postal 010336 Pentru informații suplimentare, pe site-ul https://www.renault.ro/confidentialitate.html este disponibilă politica Renault privind protecția datelor cu caracter personal.