image

Suntem aici pentru tine

Îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta să alegi autovehiculul sau serviciile de care ai nevoie.

Contactează Vocea Clientului

În procesul de prelucrare a cererii tale, Renault și membrii rețelei sale de distribuitori vor trata datele tale personale cu strictă confidențialitate.

Dacă nu găsești răspuns la întrebările tale în secțiunea „Întrebări frecvente”, contactează-ne la adresa de email voceaclientului.renault@renault.com
  • Vocea clientului

Contactează Vocea Clientului la numărul:

021 203 88 58*

Serviciul Vocea Clientului este la dispoziţia ta de luni până vineri (8.00- 20.00) şi sâmbătă (8.00 - 16.00).

*Apel cu tarif normal, în funcţie de operatorul de telefonie și tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartelă pre-plătită.

  • Vocea clientului

Telefon

0248 500 505*

Ești client Renault? Ne-am gândit la toate. Atât pe perioada de garanție cât și după încheierea acesteia, ai întotdeauna la dispozitie de serviciul de asistență rutieră „Renault Asistență”.

Serviciul este gratuit dacă mașina este încă în garanție și ai un tarif special odată cu expirarea acesteia.

 

Serviciul Renault Asistență este disponibil 24h/24h, 7 zile/7 zile, 365 de zile pe an, are acoperire națională și dispune de peste 70 de echipaje de intervenție, dotate cu echipamente de diagnosticare și intervenție specifice.

 

Serviciile Renault Asistență

  • Depanare la fața locului: în măsura posibilităților, Renault Asistență va organiza la fața locului și în cele mai bune condiții depanarea automobilului tău.
  • Remorcare: Dacă situația nu o permite și dacă este necesară o remorcare, acesta va fi transporat până la cea mai apropiată unitate service autorizată Renault.

 

*Apel cu tarif normal, în funcţie de operatorul de telefonie și tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartelă pre-plătită. Numărul poate fi apelat de orice client Orange România SA, aflat în aria naţională de acoperire, mai puţin beneficiarii ofertelor de tip MVPN şi vizitatorilor prepray – clienţi cu cartele prepay ale altor reţele internaţionale de telefonie mobilă, aflaţi în roaming în reţeaua Orange România.

Ai deja un Renault?

Mașina visurilor tale te așteaptă!

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe