Vehicule profesionale Renault

Vehiculul joacă un rol important în activitatea ta profesională? Camion, pick-up, van convertit, basculantă, minivan, cvadriciclu... Descoperă gama noastră diversificată de vehicule utilitate destinate profesioniștilor și găsește modelul cel mai potrivit pentru activitatea pe care o desfășori. 

EXPRESS VAN
de la 15.300,00 EUR
KANGOO VAN
de la 20.730,00 EUR
TRAFIC VAN
de la 29.990,00 EUR
MASTER
de la 29.810,00 EUR

Practic și flexibil

O gamă diversificată de vehicule profesionale

Agenți de vânzări, activități de catering, comercianți... Vehiculul joacă un rol esențial în activitatea desfășurată? Vehiculele noastre profesionale sunt configurabile în sute de versiuni și oferă o gamă imensă de opțiuni, pentru a se adapta activității pe care o desfășori. Alegerea este doar a ta!

 

Vehicule proiectate pentru a răspunde cerințelor profesioniștilor

Design exterior, dotări interioare, conversii speciale, accesorii și servicii dedicate... Vehiculele noastre profesionale au fost proiectate încă de la început pentru a răspunde cerințelor activității pe care o desfășori. Flexibile și confortabile, alege unul dintre vehiculele noastre comerciale proiectate pentru a se adapta stilului tău de viață și a-ți simplifica activitatea zilnică.

 

Experimentează inovațiile cu gama de vehicule comerciale Renault

Vehicule comerciale sau electrice ... De ce să alegi? Renault acordă o importanță deosebită inovațiilor și s-a concentrat pe îmbunătățirea și diversificarea gamei sale de vehicule profesionale. Descoperă cele 2 vehicule comerciale disponibile în variante Z.E. și optează pentru lucrări responsabile și ecologice.