Noul Renault Trafic

Renault Trafic

de la 29.990,00 EUR

O autoutilitară robustă și dinamică

Renault Trafic reprezintă armonia perfectă dintre confort și utilitate. Designul ingenios al interiorului include o trapă sub scaunul pasagerului care permite extinderea lungimii de încărcare până la 4,15 m. Forma sa rectangulară optimizează volumul de încărcare, ce poate atinge până la 8,9 m³ pentru versiunea L2h2. În partea din față, spațiile de depozitare ating un volum de 88 l; de asemenea, este disponibil un birou mobil amovibil, iar confortul la lucru este la cote maxime, oriunde și în orice situație.

profil

Alege versiunea modelului Trafic potrivită pentru tine

CABINE APPROFONDIE

CABINE APPROFONDIE

de la 34.960,00 EUR
Furgon

Furgon

de la 29.990,00 EUR

echipamente

practic, polivalent și sigur

Noul Renault Trafic - birou mobil

o viață la bord fără griji

Ia loc la volanul modelului Trafic și lucrează de oriunde. Spațiul modular ingenios îți permite să rabatezi spătarul scaunului central pentru a transforma cabina într-un birou mobil. Un loc perfect în care să-ți așezi laptopul și să-ți păstrezi documentele, pe un suport pivotant în format A4.  

Noul Renault Trafic - spațiu de transport optimizat

zonă de încărcare optimizată

Trapa din peretele despărțitor permite modelului Trafic să ofere o lungime de transport utilă de 4,15 m, cea mai mare din segment. Panoul podelei cu o formă rectangulară permite optimizarea volumului de transport, ce atinge până la 8,9 m3.

noul Renault Trafic - Sisteme de asistență pentru șofer

siguranța la volan

Trafic este echipat cu 10 noi sisteme de asistență pentru șofer. Condu într-un confort la superlativ: avertizare pentru unghiul mort, cruise control adaptiv, avertizare la părăsirea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență. Munca de șofer nu a fost niciodată mai confortabilă și mai sigură.

Noul Renault Trafic - Echipamente

echipamente

soluțiile Renault pentru afacerea ta

Din 1980 Trafic se adaptează mereu cerințelor activității tale.


Capitonaje interioare din lemn, măști de protecție, compartimente de depozitare și multe altele. Profită la maximum de echipamentele personalizate, adaptate cerințelor tale.

o soluție pentru fiecare tip de activitate

modele adaptate special pentru diverse tipuri de activități

noul Renault Trafic - adaptări

Trafic, o furgonetă pentru orice activitate

Modelul Trafic este modular și poate fi personalizat în funcție de cerințe cu ajutorul unei game diversificate de opțiuni, accesorii și adaptări specifice.


Comandă versiunea furgon, care oferă 2 versiuni pentru lungime, 2 pentru înălțime și un volum util cuprins între 5,8 și 8,9 m3 sau varianta cabină dublă cu un volum de 4.3 m3.

background

folosește mașina actuală ca avans pentru una nouă

estimează și solicită evaluareimage

Trafic în detaliu