image

Autoturisme personale Renault

Berlină, citadină, pick-up, 4x4, SUV, van de pasageri, crossover... Cauți mașina ideală? Descoperă toate modelele noastre și găsește vehiculul Renault potrivit pentru tine.

CLIO
CLIO
de la 12.400 EUR
Descoperă
Noul MEGANE
Noul MEGANE
de la 16.300 EUR
Descoperă
MEGANE Sedan
MEGANE Sedan
de la 16.250 EUR
Descoperă
Noul CAPTUR
Noul CAPTUR
de la 16.400 EUR
Descoperă
KADJAR
KADJAR
de la 19.550 EUR
Descoperă
KOLEOS
KOLEOS
de la 36.000 EUR
Descoperă
TALISMAN
TALISMAN
de la 25.750 EUR
Descoperă
KANGOO
KANGOO
de la 17.550 EUR
Descoperă
TRAFIC Combi
TRAFIC Combi
de la 28.350 EUR
Descoperă

Vehicule care răspund cerințelor tale de zi cu zi

Strecoară-te prin trafic la volanul unui model citadin compact și agil. Bucură-te de confortul unei berline. Mergi cu familia în vacanță, la bordul unui vehicul de pasageri cu 4 sau 7 locuri... Proiectate pentru a răspunde cerințelor zilnice, vehiculele Renault transformă călătoria într-un moment de bunăstare și relaxare.

 

Lasă Renault să-ți extindă orizonturile

Îndrăznește să explorezi cu Renault! Admiră designul unui crossover urban. Părăsește drumurile asfaltate, la volanul unui pick-up cu tracțiune integrală. Pune-ți în valoare calitățile de șofer, la volanul unui SUV sportiv... În materie de design, tehnologie și performanțe, vehiculele Renault se fac remarcate și răspund tuturor cerințelor tale.

 

Alege un model electric

Descoperă plăcerea unei deplasări line, silențioase și ecologice, cu ajutorul gamei noastre de vehicule electrice. Hibrid sau clasic, alege un model electric din gama noastră de vehicule 100% electrice, 100% practice: viața la volan nu va mai fi niciodată la fel! Experimentează inovațiile Renault!

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe