avantajele vehiculului Renault E-Tech plug‑in hybrid

economii

Poți economisi până la 75% din combustibil cu vehiculele plug-in hybrid (ciclu WLTP). Dacă utilizezi exclusiv bateria, poți conduce complet electric tot timpul. De asemenea, poți economisi la întreținerea vehiculului, deoarece necesită mai puține piese de schimb.

confort

Vehiculele plug-in hybrid reprezintă combinația a două tehnologii și beneficiile acestora: siguranța motorului alimentat cu combustie combinată cu agilitatea motorului electric.

mediu

Cu emisii de CO₂ reduse cu până la 75%, vehiculele plug-in hybrid sunt compatibile cu eticheta Crit’Air de nivel 1 (violet). (se va adapta în funcție de țară)

economii

Vehiculele E-Tech plug-in hybrid oferă, de asemenea, economii atractive la costurile de exploatare, oferind în același timp o plăcere de a conduce de neegalat.

E-Tech plug-in hybrid - carburant - Renault

carburant

Economisește până la 75% combustibil* în comparație cu un vehicul cu motor termic în timpul deplasărilor în oraș. Această economie se datorează cererii reduse pentru motorul cu combustie. Când conduci cu o baterie încărcată, funcționează numai pentru a ajuta motorul electric.

 

*în ciclu WLTP

E-Tech plug-in hybrid - întreținere - Renault

întreținere

Motorul alimentat cu combustie durează mai mult, deoarece este utilizat mai puțin, ceea ce înseamnă că economisești la întreținerea vehiculului.

Motorul electric este construit folosind mai puține componente complexe și nu necesită nicio întreținere specială.

În plus, bateria de tracțiune este garantată timp de 8 ani sau 160.000 km.

E-Tech plug-in hybrid - opțiuni de achiziție - Renault

opțiunile de achiziție a vehiculelor hibride îți fac viața mai ușoară

Un bonus ecologic de până la 32.000 lei se aplică achiziționării unui automobil plug-in hybrid nou sau unei camionete care emite 0 până la 80 g de CO₂ pe km.
află mai multe despre opțiunile de achiziție

confort

E-Tech plug-in hybrid - mobilitate zilnică electrică - Renault

mobilitate zilnică electrică

Bateria unui vehicul plug-in hybrid este mai mare decât cea a unui non-plug-in hybrid. Astfel, poți călători mai mult complet electric, până la 50 km în utilizare mixtă (standard WLTP), cu o autonomie reală între 30 și 60 km.

E-Tech plug-in hybrid - silențiozitate și performanță - Renault

silențiozitate și performanță

Descoperă noi senzații de condus în modul 100% electric: cursiv, dinamic, silențios și fără vibrații.

E-Tech plug-in hybrid - performanță - Renault

performanță

Combinația de motoare electrice și cu combustie asigură condiții optime de condus. Lin și silențios în oraș, dinamic și agil pe drumuri mixte. Performanța a două tipuri de putere într-o singură mașină.

E-Tech plug-in hybrid - libertate - Renault

libertate

Vehiculul E-Tech plug-in hybrid poate identifica automat cel mai potrivit mod de condus. Apasă butonul EV situat pe tabloul de bord și conduci complet electric oricând dorești*.

*în funcție de nivelul de încărcare a bateriei

mediu

emisii reduse

Vehiculele E-Tech plug-in hybrid emit cu până la 75% mai puțin CO2 decât vehiculele cu motor termic. Cu o baterie încărcată, deplasarea prin oraș complet electrică acoperă până la 50 km în medie și asigură emisii reduse.

baterie reciclată

Grație experienței noastre bogate în domeniul electric, suntem acum capabili să oferim o reciclare mai bună a bateriilor decât cea cerută de reglementările europene.

Cu ajutorul companiilor și partenerilor specializați, bateriile scoase din uz sunt reutilizate în alte mașini, apoi materialele lor sunt reciclate.

întrebările tale despre avantajele vehiculului plug-in hybrid

află și despre