Piese de schimb originale și recondiționate

Toate calitățile autovehiculelor noastre sunt menținute cu ajutorul pieselor de schimb originale și recondiționate Renault, inclusiv calitatea, siguranța și fiabilitatea. 

Piese de schimb originale Renault

Renault Service

 

 

Piesele originale sunt proiectate și certificate pentru autovehiculele Renault, în conformitate cu cele mai riguroase standarde privind fiabilitatea, siguranța și protecția mediului.

 

Să alegi piese originale Renault înseamnă să asiguri cel mai bun raport preț – calitate – fiabilitate pentru autovehiculul tău.

Piese de schimb recondiționate

Service Renault

Piesele noastre de schimb recondiționate sunt piese de origine refabricate integral, care oferă aceeași calitate și garanție ca piesele de origine noi, la un preț cu până la 30% mai redus.

 

Alege din gama de peste 2000 de piese de schimb recondiționate care acoperă funcțiile mecanice, electronice, climatizare și frânare, adaptate pentru întreținerea autovehiculelor Renault mai vechi de 3 ani.

 

Recondiționarea industrială a pieselor de schimb se face respectând cele mai stricte standarde ca în cazul producției pieselor de origine, ceea ce permite autovehiculului tău să-și mențină performanțele originale, în conformitate cu politica de dezvoltare sustenabilă a companiei.

 

Pentru a putea achiziționa o piesă recondiționată este necesar să cedezi piesa uzată rețelei noastre de reparatori autorizați. În acest fel, se asigură continuitatea ciclului de producție al pieselor și contribuie la protejarea mediului înconjurător, deoarece materia primă pentru realizarea de piese recondiționate este chiar piesa uzată.

Fă o alegere inteligentă cu piese de origine recondiționate Renault

Calitativ

foto piese de schimb

Acestea trebuie să respecte aceleași cerințe și au aceeași perioadă de garanție ca o piesă originală nouă, precum și un preț adaptat vehiculelor Renault mai vechi de 3 ani.

Economic

foto piese de schimb

Economisește până la 50% la reparațiile vehiculului, comparativ cu costul pieselor originale Renault și bucură-te de aceeași garanție și calitate ca pentru piesele originale Renault.

Ecologic

foto piese de schimb

Respectă normele ecologice ale economiei circulare: recondiționăm și reciclăm, pentru a evita deșeurile.

Comparativ cu piesele noi, producția acestora ne ajută să reducem consumul de materii prime: 80% mai puțină energie, 88% mai puțină apă, 92% mai puține substanțe chimice și 70% mai puține deșeuri.

Gama economică

Renault îți pune la dispoziție și o gamă alternativă economică de piese de schimb, având același nivel de exigență ca piesele originale în termeni de securitate și funcționalitate.

Această gamă se adresează tuturor posesorilor de autovehicule ieșite din garanție, care îsi doresc un raport preț/prestație adaptat vârstei vehiculelor.

 

Gama economică include mai multe tipuri de piese de schimb:

-Piese de aprindere (baterii, bujii de preîncălzire, bujii de aprindere)

-Pneuri

-Filtre (filtre ulei, aer, benzină / motorină, habitaclu)

-Frânare (discuri de frână, plăcuțe de frână, cilindri de frână)

-Distribuție (kituri de distribuție, curele de accesorii,

-Amortizoare

-Ulei (10W40/15W40)

-Lamele ștergător

-Becuri

-Produs de sezon (spray pentru igienizarea instalației de aer condiționat, lichid degivrant)

-Lichid parbriz (lichid de parbriz iarnă / vară)

 

Descoperă toate ofertele gamei economice

Vrei o programare?