Renault, La Nouvelle Vague

Renault, La Nouvelle Vague

Renault, o marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare.

Odată cu planul strategic „Renaulution”, lansat în ianuarie 2021, Renault a început o transformare ambițioasă, generatoare de valoare. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.Fabrice Cambolive CEO Renault

Fabrice Cambolive

CEO marca Renault

 

"Cu gama sa E-TECH și diversitatea motorizărilor disponibile - electrice,
hibride și plug-in hibride, Renault dispune de cele mai bune tehnologii pentru a oferi modele care combină eficiența energetică și plăcerea de a conduce."

descoperă Renault

Renault Scenic E-Tech 100% electric

o nouă generaţie de vehicule electrice

Pionier al electrificării în urmă cu peste zece ani, Renault accelerează astăzi revoluția sa electrică cu Noul Renault Scénic E-Tech electric şi cu Mégane E-Tech 100% electric. Aceste două modele emblematice ale gamei Renault, devenite acum vehicule 100% electrice, combină agilitatea excepţională, versatilitatea la drum şi performanţa. Sunt simbolul unei noi viziuni. Aceea a unei mobilităţi durabile, din ce în ce mai accesibile, fără niciun compromis în ceea ce priveşte eficacitatea şi plăcerea de a conduce.

Renault Trophy

renaşterea a două modele emblematice

Prezentate la Salonul Auto de la Paris 2022, concept car-urile Renault 4EVER Trophy și Renault 5 Turbo 3E evocă şi însuflețesc vechi amintiri. Renașterea acestor modele iconice Renault îmbină armonios o siluetă inconfundabilă, inspirații retro, linii sofisticate și detalii tehnologice. Renault 4EVER Trophy marchează cea de-a 25-a aniversare a raidului de solidaritate 4L Trophy și, mai presus de toate, prefigurează un viitor SUV 100% electric de segment B, care va fi comercializat în 2025.

 

Concept car-ul R5 TURBO 3E, vehicul electric la rândul său ce este dedicat driftului, a adus un omagiu versiunilor sportive ale lui Renault 5 - R5 Turbo și Turbo 2, cu ocazia sărbătoririi celei de-a 50-a aniversări a modelului. Noul Renault 5 electric va fi lansat în toamna lui 2024.

Renault Rafale

călătorește fără limite

SUV-urile E-Tech hibride perfect înscrise în conceptul Nouvelle Vague.

 

Renault își consolidează prezența în categoria SUV-urilor hibride cu Noul Renault Rafale și Renault Austral. Aceste  modele ambițioase sunt pilonii pe care se bazează recucerirea de către marcă a segmentelor C și D. Noile vehicule continuă ofensiva lansată de Arkana și Megane E-Tech 100% electric pe piața principală, în tradiția "voitures à vivre", cu o abordare foarte modernă. Abordarea "Nouvelle Vague" urmăreşte să transforme marca într-un reper în ceea ce priveşte tehnologia, energia verde și serviciile.

Renault group tehnologie

tehnologia umană

Ca și în cazul interioarelor high-tech ale Noului Renault Scénic E-Tech electric, Noului Rafale şi Noului Espace, tehnologia prezentă pe cele mai recente modele Renault demonstrează know-how-ul mărcii și al partenerilor săi în domeniul inovaţiei. Ecranul OpenR de ultimă generație, echipat cu sistemul OpenR Link, întruchipează o experiență inedită, imersivă în sine. Ultra-conectat, cu aplicații diverse şi beneficiind de inteligența Google și de universalitatea sistemului Android, OpenR este similar cu utilizarea unui smartphone.

Renault Clio E-Tech full hybrid

vă facem viața mai ușoară

Tehnologii noi, vehicule electrice, modele conectate, aplicaţii personalizate ... La Renault, pasiunea ne motivează să facem tot ceea ce este posibil pentru a ne ține promisiunea: să vă facem viața de zi cu zi mai ușoară.

 

Pentru că luăm în serios ceea ce v-am promis, vehiculele și serviciile noastre sunt concepute să devină partenerii voștri de călătorie și să vă satisfacă orice dorință și nevoie.

Scenic Vision

pregătirea pentru viitor

De mai bine de 120 de ani, Renault este deschizător de drumuri în domeniul mobilității. În 2022, marca deschide un nou capitol odată cu prezentarea conceptului Scénic Vision. Echipat cu un motor electric și cu un range extender pe bază de hidrogen, vehiculul ilustrează angajamentele strategice Renault pentru dezvoltare durabilă în ceea ce privește mediul, siguranța și incluziunea. Folosind în mare parte materiale reciclate și reciclabile, stabilește o nouă traiectorie pentru Renault, cea a unei mobilității mai durabile.

servicii profesionale

tehnologii Renault

Renault R-LINK

R-LINK

Sistemele multimedia R-LINK 2 și R-LINK Evolution cu care sunt dotate autovehiculele Renault îți oferă o experiență caracterizată de simplitate și conectivitate.

Renault MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Poți activa sistemul MULTI-SENSE de la tableta R-LINK 2 integrată, iar acesta va configura automat toate sistemele legate de condus.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Indiferent de condițiile de drum, tehnologia exclusivă 4CONTROL creează o experiență la volan cu totul unică.

calitate înainte de toate

Calitatea Renault

Suntem alături de tine în fiecare călătorie de peste 120 de ani. Încrederea ta este foarte importantă pentru evoluția noastră.

 

De aceea ne-am luat angajamentul ca autovehiculele noastre să răspundă tuturor cerințelor de calitate și durabilitate, începând din faza de design și până la serviciile oferite de reprezentanțe și centrele de service. Satisfacția ta este prioritatea noastră. 

vrei să afli mai multe despre gama Renault?

Autoturisme personale Renault

descoperă

gama Renault

autovehicule personale
gama de prototipuri

descoperă

gama noastră de prototipuri

prototipuri Renault