image

Nouvelle Vague Renault

Zoe E-Tech electric

Nouvelle Vague

Renault, o marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare.


Odată cu planul strategic „Renaulution”, Renault a început o transformare ambițioasă, generatoare de valoare. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

află mai multe
Arkana E-Tech

design franțuzesc

Designul Renault este recunoscut instantaneu. Liniile sale senzuale și calde, atât în interior, cât și la exterior, stârnesc emoție.


Prin „designul său francez”, Renault a provocat mereu standardele și a contestat convențiile, pentru a oferi concepte inovatoare, care reinventează codurile pieței auto.

Clio E-Tech hybrid

vă facem viața mai ușoară

La Renault, ne concentrăm toate eforturile pentru a ne ține promisiunea de a vă face viața de zi cu zi mai ușoară, prin tehnologii noi, mașini electrificate, modele conectate și aplicații personalizate. 


Luăm în serios ceea ce v-am promis. Vehiculele și serviciile noastre sunt concepute să devină partenerii voștri de călătorie și să vă satisfacă orice dorință și nevoie.

află mai multe
Renault Prototype 5

renașterea unei mașini cult

Cu Renault 5 Prototype, marca redefinește unul dintre modelele sale emblematice și fără vârstă, într-o versiunea modernă 100% electrică.


„Designul Renault 5 Prototype se bazează pe modelul emblematic din patrimoniul nostru, R5. Acest prototip întruchipează pur și simplu modernitatea, un vehicul relevant pentru timpul său: urban, electric, fermecător.” 


Gilles Vidal, director de design Renault

Megane eVision

pregătirea viitorului

De mai bine de 120 de ani, Renault a fost un deschizător de drumuri în ceea ce privește mobilitatea. Astăzi, odată cu nașterea unei noi game și accentul pus pe electrificare, hidrogen și date, Renault deschide un nou capitol al evoluției sale, ce stă sub semnul tehnologiei, energiei și serviciilor. 

află mai multe

Servicii profesionale

RS Renault

R.S.

Automobilismul sportiv: elementul central al istoriei Renault. Pasiunea pentru competiție ne inspiră în tot ceea ce facem, de la Formula 1™ la seria Renault Sport.
 
Palmaresul nostru remarcabil este rezultatul experienței și profesionalismului. Pornind de la experiența noastră vastă pe circuitele de curse din întreaga lume, gama de autovehicule sportive Renault îți oferă cea mai nouă și mai avansată tehnologie R.S.

Zoe E-Tech electric

tehnologia E-Tech

În calitate de inovator și lider pe piața transporturilor electrice, Renault și propune să faciliteze utilizarea și accesul la autovehicule 100% electrice printr-o gamă largă de produse, soluții și servicii specializate.

 

Zero stres, zero emisii, ușor de condus și încărcat. Gama noastră de autovehicule comerciale și de pasageri răspunde celor mai diverse cerințe de transport cotidian, respectând, în același timp, principiile ecologice ale prezentului și ale viitorului.

Gama de autovehicule profesionale Renault

Renault Pro+

Renault Pro+ reprezintă o gamă de autovehicule profesionale, însoțită de o rețea comercială și de servicii destinate clienților business.


Care este obiectivul nostru? Să-ți oferim soluții personalizate care să răspundă cât mai bine cerințelor activității tale și să sporească eficiența afacerii tale. 

Tehnologii Renault

Renault R-LINK

R-LINK

Sistemele multimedia R-LINK 2 și R-LINK Evolution cu care sunt dotate autovehiculele Renault îți oferă o experiență caracterizată de simplitate și conectivitate.

Renault MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Poți activa sistemul MULTI-SENSE de la tableta R-LINK 2 integrată, iar acesta va configura automat toate sistemele legate de condus.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Indiferent de condițiile de drum, tehnologia exclusivă 4CONTROL creează o experiență la volan cu totul unică.

Calitate înainte de toate!

Calitatea Renault

Suntem alături de tine în fiecare călătorie de peste 120 de ani. Încrederea ta este foarte importantă pentru evoluția noastră.

 

De aceea ne-am luat angajamentul ca autovehiculele noastre să răspundă tuturor cerințelor de calitate și durabilitate, începând din faza de design și până la serviciile oferite de reprezentanțe și centrele de service. Satisfacția ta este prioritatea noastră. 

Vrei să afli mai multe despre gama Renault?

Autoturisme personale Renault

descoperă

gama Renault

autovehicule personale
gama de prototipuri

descoperă

gama noastră de prototipuri

prototipuri Renault