image

Marca Renault

Renault, o marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare.

Odată cu planul strategic „Renaulution”, lansat în ianuarie 2021, Renault a început o transformare ambițioasă, generatoare de valoare. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.


R5Turbo 3E

50 de ani cu un model emblematic

Prezentat în 2021, în prima etapă a Renaulution, Renault 5 Prototype este o reinterpretare modernă și 100% electrică a unui model emblematic atemporal, Renault 5. Acest show-car prefigurează un vehicul care va fi produs în serie, ce urmează să fie lansat în 2024.

 

„Designul Renault 5 Prototype este inspirat de modelul emblematic din patrimoniul nostru, R5. Acest prototip întruchipează pur și simplu modernitatea, un vehicul relevant pentru timpul său: urban, electric, fermecător.”  

Gilles Vidal, Director de Design Renault

 

În 2022, un show-car denumit R5 TURBO 3E, la rândul său electric, dar conceput pentru drift, aduce un omagiu versiunilor sportive R5 Turbo și Turbo 2 ale Renault 5, cu ocazia aniversării celor 50 de ani ai modelului.

Austral box

călătorește fără limite

Un nou capitol al planului strategic Renaulution începe cu Austral, un SUV electrificat care răspunde cererii tot mai mari a clienților noștri de a călători fără limite – autonomie extinsă, protejând în același timp mediul înconjurător.

Austral întruchipează pe deplin noul design Renault „sensual tech”, este un simbol al mărcii în ceea ce privește tehnologia şi susține în același timp inovația prin motorul hibrid E-TECH de ultimă generație.

OpenR

o nouă generație electrică

După ce a deschis drumul în urmă cu 10 ani, Renault este în prezent lider în sectorul vehiculelor electrice în Europa, intensificând revoluția electrică cu Megane E-TECH Electric. Acest hatchback îmbunătățit prezintă un design dinamic şi în acelaşi timp elegant, combinând performanța complet electrică cu abilităti de rulare versatile. Totodată, simbolizează o nouă viziune – mobilitate durabilă care devine din ce în ce mai accesibilă, fără a sacrifica performanța și plăcerea de a conduce.

Austral

vă facem viața mai ușoară

La Renault, ne concentrăm toate eforturile pentru a ne ține promisiunea de a vă face viața de zi cu zi mai ușoară, prin tehnologii noi, mașini electrificate, modele conectate și aplicații personalizate. 

 

Luăm în serios ceea ce v-am promis. Vehiculele și serviciile noastre sunt concepute să devină partenerii voștri de călătorie și să vă satisfacă orice dorință și nevoie.

află mai multe
Megane E-Tech hybrid

tehnologia umană

Ca și în cazul interioarelor high-tech disponibile în noile modele Megane E-TECH Electric și Austral, tehnologia prezentă în cele mai recente modele Renault arată know-how-ul mărcii și al partenerilor săi în domeniul inovaţiei. Ecranul OpenR de ultimă generație, echipat cu sistemul OpenR Link, este o experiență transformațională în sine. Ultra-conectat și divers în aplicații, bazându-se pe inteligența Google și pe universalitatea sistemului Android, OpenR este similar cu folosirea unui smartphone.

Scenic Vision

pregătirea pentru viitor

De mai bine de 120 de ani, Renault este deschizător de drumuri în domeniul mobilității. În 2022, deschide un nou capitol odată cu prezentarea conceptului Scénic Vision. Echipat cu un motor electric și cu un range extender pe bază de hidrogen, acesta ilustrează angajamentele strategice Renault pentru dezvoltare durabilă în ceea ce privește mediul, siguranța și incluziunea. Folosind în mare parte materiale reciclate și reciclabile, stabilește o nouă traiectorie pentru Renault, cea a unei mobilității mai sustenabile.

află mai multe

Servicii profesionale

RS Renault

R.S.

Automobilismul sportiv: elementul central al istoriei Renault. Pasiunea pentru competiție ne inspiră în tot ceea ce facem, de la Formula 1™ la seria Renault Sport.
 
Palmaresul nostru remarcabil este rezultatul experienței și profesionalismului. Pornind de la experiența noastră vastă pe circuitele de curse din întreaga lume, gama de autovehicule sportive Renault îți oferă cea mai nouă și mai avansată tehnologie R.S.

Zoe E-Tech electric

tehnologia E-Tech

În calitate de inovator și lider pe piața transporturilor electrice, Renault și propune să faciliteze utilizarea și accesul la autovehicule 100% electrice printr-o gamă largă de produse, soluții și servicii specializate.

 

Zero stres, zero emisii, ușor de condus și încărcat. Gama noastră de autovehicule comerciale și de pasageri răspunde celor mai diverse cerințe de transport cotidian, respectând, în același timp, principiile ecologice ale prezentului și ale viitorului.

Gama de autovehicule profesionale Renault

Renault Pro+

Renault Pro+ reprezintă o gamă de autovehicule profesionale, însoțită de o rețea comercială și de servicii destinate clienților business.


Care este obiectivul nostru? Să-ți oferim soluții personalizate care să răspundă cât mai bine cerințelor activității tale și să sporească eficiența afacerii tale. 

Tehnologii Renault

Renault R-LINK

R-LINK

Sistemele multimedia R-LINK 2 și R-LINK Evolution cu care sunt dotate autovehiculele Renault îți oferă o experiență caracterizată de simplitate și conectivitate.

Renault MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Poți activa sistemul MULTI-SENSE de la tableta R-LINK 2 integrată, iar acesta va configura automat toate sistemele legate de condus.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Indiferent de condițiile de drum, tehnologia exclusivă 4CONTROL creează o experiență la volan cu totul unică.

Calitate înainte de toate!

Calitatea Renault

Suntem alături de tine în fiecare călătorie de peste 120 de ani. Încrederea ta este foarte importantă pentru evoluția noastră.

 

De aceea ne-am luat angajamentul ca autovehiculele noastre să răspundă tuturor cerințelor de calitate și durabilitate, începând din faza de design și până la serviciile oferite de reprezentanțe și centrele de service. Satisfacția ta este prioritatea noastră. 

Vrei să afli mai multe despre gama Renault?

Autoturisme personale Renault

descoperă

gama Renault

autovehicule personale
gama de prototipuri

descoperă

gama noastră de prototipuri

prototipuri Renault