image

Marca Renault

Pasiunea este cea care ne inspiră și ne motivează în fiecare zi! Produsele și serviciile noastre sunt create din pasiune pentru pasiunea ta.

Pasiune, emoție, viață.

Ce anume ne face diferiți?

Renault TREZOR Concept

French Design

Design senzual și atrăgător, atât în interior, cât și în exterior, și concepte inovatoare care revoluționează ideea de automobil. Întruchiparea calității designului francez. 

Renault - Interior habitaclu

Easy Life

O experiență bazată pe adaptarea la nevoile tale, care îți face viața mai ușoară și mai plăcută.

Servicii profesionale

  • Megane R.S.

R.S.

Automobilismul sportiv: elementul central al istoriei Renault. Pasiunea pentru competiție ne inspiră în tot ceea ce facem, de la Formula 1™ la seria Renault Sport.

 

Palmaresul nostru remarcabil este rezultatul experienței și profesionalismului. Pornind de la experiența noastră vastă pe circuitele de curse din întreaga lume, gama de autovehicule sportive Renault îți oferă cea mai nouă și mai avansată tehnologie R.S.

Descoperă gama R.S.
  • Renault ZOE

Tehnologia E-Tech

În calitate de inovator și lider pe piața transporturilor electrice, Renault și propune să faciliteze utilizarea și accesul la autovehicule 100% electrice printr-o gamă largă de produse, soluții și servicii specializate.

 

Zero stres, zero emisii, ușor de condus și încărcat. Gama noastră de autovehicule comerciale și de pasageri răspunde celor mai diverse cerințe de transport cotidian, respectând, în același timp, principiile ecologice ale prezentului și ale viitorului.

Descoperă gama de modele E-TECH
  • Gama de autovehicule profesionale Renault

Renault Pro+

Renault Pro+ reprezintă o gamă de autovehicule profesionale, însoțită de o rețea comercială și de servicii destinate clienților business.

 

Care este obiectivul nostru? Să-ți oferim soluții personalizate care să răspundă cât mai bine cerințelor activității tale și să sporească eficiența afacerii tale. 

Află mai multe despre Renault Pro+

Tehnologii Renault

Renault R-LINK

R-LINK

Sistemele multimedia R-LINK 2 și R-LINK Evolution cu care sunt dotate autovehiculele Renault îți oferă o experiență caracterizată de simplitate și conectivitate.

Renault MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Poți activa sistemul MULTI-SENSE de la tableta R-LINK 2 integrată, iar acesta va configura automat toate sistemele legate de condus.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Indiferent de condițiile de drum, tehnologia exclusivă 4CONTROL creează o experiență la volan cu totul unică.

Mereu alături de tine

easy connect

Renault CONNECT

Renault CONNECT îți ofere cele mai noi servicii cu conectare la internet. Te bucuri de o gamă largă de soluții cu care economisești timp și ții legătura cu mediul online, fie personal, fie profesional. 

Descoperă Renault CONNECT
my renault

MY Renault

Aplicația MY Renault conține sfaturi, oferte speciale, avantaje exclusive, calendarul lucrărilor de întreținere și al programărilor împreună cu notificările corespunzătoare etc.

Este mai simplu ca oricând să fii informat și să ai grijă de mașina ta! 

Conectează-te sau creează un cont

Calitate înainte de toate!

  • Calitatea Renault

Suntem alături de tine în fiecare călătorie de peste 120 de ani. Încrederea ta este foarte importantă pentru evoluția noastră.

 

De aceea ne-am luat angajamentul ca autovehiculele noastre să răspundă tuturor cerințelor de calitate și durabilitate, începând din faza de design și până la serviciile oferite de reprezentanțe și centrele de service. Satisfacția ta este prioritatea noastră. 

Vrei să afli mai multe despre gama Renault?

Autoturisme personale

Descoperă

Gama Renault

Autovehicule personale
Gama de prototipuri

Descoperă

Gama noastră de prototipuri

Toate prototipurile Renault
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe