image

Regulamentul utilizării substanțelor chimice

La Renault, ne străduim să-ți facem viața mai bună și mai ușoară. De zeci de ani, lucrăm pentru a-ți oferi vehicule cu o eficiență sporită și care poluează mai puțin.

  • Regulamentul REACH Renault

REACH: pentru utilizarea responsabilă a produselor noastre

Regulamentul REACH*, creat în 2007 de către Uniunea Europeană, are ca obiectiv încurajarea protecției sănătății populației și mediului împotriva riscului asociat substanțelor chimice.

 

Acest regulament se aplică printr-o procedură prin care sunt colectate și analizate proprietățile și pericolele pentru fiecare substanță utilizată în procesele de producție industrială.

 

Pentru a ne respecta angajamentele, comunicăm clar și transparent informațiile legate de substanțele utilizate pentru service, întreținere și reparații auto.

 

*(Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals - înregistrare, evaluare, autorizare și limitarea substanțelor chimice)

  • Renault pe șosea

Vrei să găsești informațiile REACH pentru vehiculul tău?

Pentru informații cu privire la vehiculul tău: selectează marca și modelul și poți obține fișa REACH.

Află mai multe

Vrei să afli mai multe despre standardele privind protecția mediului?

WLTP Renault

Introducere privind noile reglementări

WLTP și RDE

Află mai multe
Variante de motorizări Renault

Variante noi

Motorizări diesel și pe benzină noi

Descoperă mai multe
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe