image

MEGANE Sedan authentic TCe 140 de la 14.600 € (TVA inclus)*

cu rată de leasing de la 150 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance și Programul RABLA

renault megane sedane

Selecție echipamente

  • faruri cu tehnologie led - pure led vision
  • aer condiționat cu reglaj manual
  • geamuri electrice față și spate cu impuls
  • radio cu conectivitate bluetooth
  • cruise control
  • oglinzi retrovizoare reglabile electric și degivrante
solicită informații generale
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală
Consum mixt
Consum mixt
5,9 l/100 km
Putere motor
Putere motor
140 CP

RATĂ DE LEASING DE LA 150 € / LUNĂ** TVA INCLUS, PRIN PROGRAMUL RABLA ȘI RENAULT FINANCE

Include 3 ani „fără griji”**:

  • Garanție
  • Revizii 
  • Asistență rutieră
  • Dobândă fixă

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla în anul 2024.

 

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Renault Megane Sedan authentic TCe 140, în valoare maximă totală de 2.600 Euro (13000 lei, conform Ghidului de finanţare Rabla valabil în 2023, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1050 Euro (TVA inclus) și a reducerii de 1000 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Renault Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament și act adițional).

 

Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Ghidul de finanţare Rabla 2023 și este aplicată în conformitate cu proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform ofertei și regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 martie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Renault Megane Sedan authentic TCe 140, în valoare de 73 000 lei, cu 28.58% avans (20 862 lei), 750 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 52 138 lei valoarea totală finanțată, 11.1% DAE, durata 36 de luni, 48 433 lei valoare reziduală, valoare servicii 7 025 lei, 75 889 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii ȋn reţeaua Renault participanți în campanie.