Modele viitoare Renault

Din dorința continuă de a inova, depunem toate eforturile pentru a îți oferi modele noi, cu performanțe îmbunătățite, potrivite așteptărilor și nevoilor tale, proiectate pentru a te însoți în fiecare călătorie.

 

Descoperă modelele viitoare.

  • Noul Renault Arkana

Noul Renault Arkana

Un SUV elegant și sportiv în același timp.

Noul Arkana îmbină formele rafinate și stilul robust. Are un plafon aerodinamic, gardă la sol mare, scuturi față spate și pasaje roți specifice modelelor SUV clasice. Un profil aerodinamic, care se face imediat remarcat. 

Vreau să fiu informatDescoperă
  • Noul Renault Express Van

Noul Renault Express Van

Eficiență pentru afacerea ta

Robust și accesibil, Noul EXPRESS Van este partenerul ideal în derularea activităților zilnice. Interiorul său ergonomic, alături de compartimentele de depozitare generoase (48 l) și scaunele mai robuste, asigură o experiență la bord plăcută și confortabilă.

Vreau să fiu informatDescoperă
  • Noul Renault TRAFIC Combi

Noul Renault TRAFIC Combi

Partenerul de călătorie ideal

Noul TRAFIC Combi are un habitaclu modern, care îmbină tehnologia, designul și confortul. Panoul orizontal al tabloului de bord se continuă cu panourile ușilor și creează o senzație de spațiu în habitaclu. Redescoperă bucuria de a conduce un vehicul cu o echipare interioară completă: încărcător wireless, suport mare pentru pahare, sertar easy life și multe altele. Descoperă bucuria de a călători!

Vreau să fiu informatDescoperă
  • Noul Renault TRAFIC SpaceClass

Noul Renault TRAFIC SpaceClass

O experiență premium

Noul TRAFIC SpaceClass a reinventat experiența la bord, cu o modularitate de neegalat. Scaunele pivotante, culisante oferă un control total asupra configurației habitaclului. Transportă până la 6 pasageri în condiții de confort, cu ajutorul configurației față în față sau pornește în următoarea aventură cu versiunea Escapade.

Vreau să fiu informatDescoperă
  • Noul Renault KANGOO Van

Noul Renault KANGOO Van

Inovațiile cele mai potrivite pentru afacerea ta

Siluetă atletică, pasaje de roată sculptate, parte față reproiectată, ornamente cromate etc. Noul KANGOO Van se remarcă printr-un design exterior și mai robust. Interiorul se remarcă printr-un spațiu modern și confortabil. 

Vreau să fiu informatDescoperă

În așteptarea noilor modele Renault...

Gama de vehicule pentru pasageri Renault

Vehiculele Renault pentru pasageri

Descoperă întreaga gamă
E-TECH

E-TECH

Descoperă motorizările hibride Renault adaptate tuturor nevoilor.

Explorează
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe