Modele viitoare Renault

Din dorința continuă de a inova, depunem toate eforturile pentru a îți oferi modele noi, cu performanțe îmbunătățite, potrivite așteptărilor și nevoilor tale, proiectate pentru a te însoți în fiecare călătorie.

 

Descoperă modelele viitoare.

  • Megane E-Tech 100% electric

Megane E-Tech 100% electric

Experiențe inedite la volan

Megane E-Tech 100% electric îmbină agilitatea berlinelor compacte cu spontaneitatea celor mai sportive modele. Motorul de 220 CP amplasat în față, cuplul instantaneu de 300 Nm și jantele de 20″ oferă o nouă perspectivă asupra condusului.

vreau să fiu informatdescoperă
  • Noul Renault KANGOO Van

Noul Renault Kangoo Van

Inovațiile cele mai potrivite pentru afacerea ta

Siluetă atletică, pasaje de roată sculptate, parte față reproiectată, ornamente cromate etc. Noul KANGOO Van se remarcă printr-un design exterior și mai robust. Interiorul se remarcă printr-un spațiu modern și confortabil. 

vreau să fiu informatdescoperă
  • Renault Kangoo

Noul Renault Kangoo

Un vehicul pentru petrecerea timpului liber împreună cu toată familia

Linii dinamice, forme rafinate, faruri cu LED și jante de 17": Noul Kangoo este acum restilizat și se face imediat remarcat. La interior iese în evidență prin finisarea atentă, planșa de bord reproiectată, cu mai multe zone de depozitare, scaunele și mai confortabile și sistemul multimedia easy link, ce poate fi accesat cu ajutorul ecranului central cu diagonala de 8".

vreau să fiu informatdescoperă
  • Noul Renault Trafic Van

Noul Renault Trafic Van

Un LCV pentru orice activitate

Noul Trafic Van este confortabil și îl poți folosi ca un birou mobil datorită spătarului rabatabil al scaunului central care oferă un spațiu de lucru modular, foarte configurabil. În plus, designul interior practic asigură un spațiu de depozitare de 88 l.

vreau să fiu informatdescoperă

În așteptarea noilor modele Renault...

Gama de vehicule pentru pasageri Renault

vehiculele Renault pentru pasageri

descoperă întreaga gamă
E-TECH

E-Tech

descoperă motorizările hibride Renault adaptate tuturor nevoilor.

explorează
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe