image

Scenic E-Tech 100% electric evolution 170CP autonomie confort de la 34.800€ (TVA inclus)*

cu rată de leasing de la 440 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance și Programul RABLA Plus

Renault Scenic E-Tech evolution 170CP

Selecție echipamente
 • cruise control adaptiv cu funcție Stop & Go
 • asistență pentru păstrarea benzii, în caz de urgență
 • sistem monitorizare șofer
 • cameră video spate cu senzori parcare
 • asistență la frânarea de urgență
 • pompă de căldură
 • sistem încălzire baterie prin imersie
 • tablou de bord 12''
 • sistem multimedia openR link 9''
 • wireless smartphone replication
 • jante de aliaj ușor 19''
 • faruri Pure LED Vision
 • consolă înaltă cu cotieră și spațiu de depozitare
solicită informații generale
Specificații
MOTOR
MOTOR
Electric
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată
Baterie
Baterie
60 kWh
Putere motor
Putere motor
170 CP

RATĂ DE LEASING DE LA 440 € / LUNĂ** TVA INCLUS, PRIN PROGRAMUL RABLA ȘI RENAULT FINANCE

Include 3 ani „fără griji”**:

 • Garanție
 • Revizii 
 • Asistență rutieră
 • Dobândă fixă

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla Plus, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Plus în anul 2024.

 

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii ecotichetului pentru modelul Renault Scenic E-Tech 100% electric evolution 170CP autonomie confort, în valoare de 5.100 Euro (25.500 lei conform OUG 115 din 14 decembrie 2023 şi proiectului de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare Rabla Plus, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei).

 

Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla Plus se bazează pe contravaloarea ecotichetului, aşa cum sunt este precizat în OUG 115 din 14 decembrie 2023 şi în proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla Plus, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor si pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla Plus în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 martie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Renault Scenic E-Tech 100% electric evolution 170CP autonomie confort, în valoare de 174 000 lei, cu 25.30% avans (44 028 lei), 2 200 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 129 972 lei valoarea totală finanțată, 10.1% DAE, durata 36 de luni, 87 581 lei valoare reziduală, valoare servicii 4 549 lei, 167 237 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii ȋn reţeaua Renault participanți în campanie.