image

Arkana evolution mild hybrid TCe 140 EDC de la 20.900 € (TVA inclus)*

cu rată de leasing de la 199 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance și Programul RABLA

Arkana oferta Rabla

Selecție echipamente:
 • aer condiționat
 • geamuri electrice față și spate
 • sistem de navigație conectat, cu ecran tactil 7"
 • smartphone replication (type BaiduLife, Carplay, Google play, OEM rep) cu recunoaștere vocală
 • WIFI
 • USB plug x2+AUX
 • cruise control
 • sistem recunoaștere indicatoare rutiere (Traffic Sign Recognition)
 • apel de urgență 112 (EMERGENCY CALL)
 • oglinzi cu reglaj electric și încălzite, rabatabile electric

 

solicită informații generale
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină + electric (mild hybrid)
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată - dublu ambreiaj
Consum mixt
Consum mixt
5,8-5,9 l/100 km
Putere motor
Putere motor
140 CP

RATĂ DE LEASING DE LA 199 € / LUNĂ** TVA INCLUS, PRIN PROGRAMUL RABLA ȘI RENAULT FINANCE

Include 3 ani „fără griji”**:

 • Garanție 
 • Revizii
 • Asistență rutieră
 • Dobândă fixă

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla în anul 2024.

 

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Renault Arkana evolution mild hybrid 140 EDC, în valoare maximă totală de 3.200 Euro (16000 lei, conform Ghidului de finanţare Rabla valabil în 2023, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1150 Euro (TVA inclus) și a reducerii de 1000 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Renault Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament și act adițional).

 

Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform ofertei și regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 martie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Renault Arkana evolution mild hybrid 140 EDC, în valoare de 104 500 lei, cu 27.98% avans (29 236 lei), 995 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 75 264 lei valoarea totală finanțată, 10.54% DAE, durata 36 de luni, 68 683 lei valoare reziduală, valoare servicii 7 151 lei, 104 960 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile si asigurarile continute de aceasta oferta promotionala pot fi achizitionate si impreuna cu ofertele standard de finantare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorintei și situatiei tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email. Produsul include valoarea contractului de intretinere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsa) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de intretinere include operatiunile (reviziile periodice) mentionate in carnetul de intretinere al autovehiculului.

 

Detalii ȋn reţeaua de agenți Renault participanți în campanie.