Arkana Zen TCe 140 EDC de la 20.990 € (TVA inclus)*

cu rată de credit lunară de la 199 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance și Programul RABLA 2021***

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

  • Arkana Zen oferta Rabla

Selecție echipamente:
  • aer condiționat automat
  • cruise control
  • sistem recunoaștere indicatoare rutiere (Traffic Sign Recognition)
  • apel urgență 112 (Emergency Call)
  • frână de parcare electronică
  • cameră video marșarier
  • easy link 7": sistem multimedia conectat, cu ecran tactil 7", radio, Bluetooth (audio streaming și handsfree), funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB
cere o ofertă prin programul RABLA
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină + electric (micro-hybrid)
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată - dublu ambreiaj
Consum mixt
Consum mixt
5,3-6,5 l/100 km
Putere motor
Putere motor
140 CP

Rată de credit, 3 ani fără griji, de la 199€ / lună ** (TVA inclus), prin Programul RABLA

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

Include:

  • Revizii incluse (până la 3 ani în limita a 100.000 km);
  • Dobândă fixă, promo 6.5% / 25% avans / 36 luni;

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2021 în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, a eco-bonusului în valoare de 3000 lei calculate în Euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii de 450 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 518 Euro (TVA inclus) pentru Arkana Zen TCe 140 EDC. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

**Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2021, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Arkana Zen TCe 140 EDC, cu servicii incluse, în valoare de 69 046 lei, cu 50% avans, 451 lei rată de credit lunară (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,50%). Costul total al creditului include: comision de analiză dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 34 523 lei, DAE 9,99%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 21 034 lei, valoare totală plătibilă 48 049 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei.

Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

***Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita bugetului disponibil.

Detalii ȋn reţeaua de agenți Renault participanți în campanie.

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe