video placeholder

RENAULT

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

from horsepower to electric power

putere motor

160 kW

sau 220 cpdisponibil în versiunile equilibre, techno și iconic. Versiunea evolution nu este disponibilă în România.

accelerație

7,4 s.

0-100 km/hdisponibil în versiunile evolution și equilibre de 220 CP.

până la

450 km

autonomie (WLTP)disponibil în versiunile equilibre, techno și iconic în România. Autonomie până la 470 km pe versiunea evolution ER, care nu este disponibilă în România.

pănâ la

300 km

autonomie recuperată în 30 minuteAutonomie maximă recuperată conform ciclului de conducere mixt WLTP la stația de încărcare rapidă cu putere de minim 130kW. Până la 200 km de autonomie recuperară în ciclul de conducere pe autostradă.

5 motive pentru a alege un vehicul electric

Poate fi încărcat oriunde: folosind curent alternativ sau continuu, o priză de uz casnic sau o stație de încărcare rapidă. Recuperezi până la 300 km de autonomie în 30 minute cu 60 kWh.⁽¹⁾află mai multe
Megane E-Tech 100% electric te duce mai departe cu autonomia sa de până la 450 km WLTP.⁽²⁾află mai multe
Costă în jur de 3 EUR pentru 100 km pentru a încărca acasă, adică de trei ori mai puțin decât echivalentul său alimentat cu ardere. În plus, este eligibil pentru bonusul eco și bonus de conversie.află mai multe
Cu Megane E-Tech 100% electric, economisești până la 1.700 EUR combustibil pe an, 23% pentru întreținere și cheltuiești până la de 3 ori mai puțin pe km. De asemenea, este eligibil pentru eco primă.află mai multe
Megane E-Tech 100% Electric redefinește plăcerea de a conduce cu direcția ascuțită, precisă, greutate redusă și centru de greutate jos, toate acestea contribuind la performanța sa dinamică.află mai multe

(1)Variază în funcție de versiune  

(2)WLTP: "Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure".

Acest protocol nou care are un domeniu de aplicare global, este conceput pentru a determina emisiile și consumul de combustibil al vehiculelor cu combustie internă, precum și autonomia vehiculelor electrice, fiind în același timp mai aproape de condițiile de utilizare zilnică. Datele privind autonomia sunt exprimate în termeni de ciclu combinat (toate tipurile de drumuri) și de ciclu urban (în principal la viteze reduse). Pentru mai multe informații, accesează: https://www.renault.ro/wltp.html

*Economia de carburant este stabilită în comparație cu un autovehicul compact, din aceeași categorie, care are un consum de 8 litri la 100 de kilometri ("autovehicul având caroseria în două volume sau sedan compact cu caroseria în 3 volume măsurând între 4,1 m și 4,5 m") și realizează un rulaj anual de 15.000 km.

**Estimările privind economiile de întreținere se bazează pe o comparație cu un vehicul compact cu combustie din același segment, bazat pe un kilometraj anual de 15.000 km pe o perioadă de 3 ani, care include schimbarea uleiului motorului, a filtrelor de ulei, a filtrului din habitaclu și a lichidului de frână pe parcursul perioadei. În condițiile unui contract de service pe 3 ani/45.000 km.

începând de la 220 €/lună

emoție pură

design inovator

Caroserie compactă de berlină, profil de crossover, spate sculptat, linii sportive. Liniile sale aerodinamice îi conferă un profil elegant, iar condusul devine o experiență inedită. Jantele de 20”, farurile cu design specific realizate integral pe bază de leduri, banda 3D fluorescentă din spate și ornamentele aurii cromate subliniază originalitatea designului.

Renault Megane E-Tech 100% electric - prim plan cu habitaclul
  • openR și openR link, o interfață de nouă generație

   Ecranul noului sistem openR este unul dintre cele mai mari afișaje digitale încorporate - 774 cm2 suprafață utilă, cu un aspect impresionant. Acum te poți bucura de imagini la înaltă rezoluție. Tabloul de instrumente îți permite să urmărești în permanență informațiile esențiale, precum viteza, traseul GPS sau nivelul de încărcare.

  • o experiență uimitoare la volan

   Noul habitaclu este realizat pe principiul ergonomiei pentru șofer. Comenzile grupate în apropierea volanului compact eliberează spațiu și sporesc siguranța la drum. Mașina răspunde mai rapid și mai precis grație noului sistem de direcție asistată electronic și centrului de greutate mai coborât.

  • mai mult spațiu

   Ideea de spațiu este revoluționată. Bordul cu un nou design, în combinație cu o structură mai lată și lipsa unui tunel al sistemului de transmisie, asigură mai mult spațiu pentru picioare și pentru depozitare: un spațiu pentru picioare în spate de 209 mm și spații de depozitare în habitaclu ce totalizează 33 L.

  • Mașina inteligentă

   Echipat cu sistemul openR link cu Google integrat*, Megane E-Tech 100% electric beneficiază de tehnologie de ultimă generație capabilă să anticipeze cerințele șoferului și să se adapteze mai bine la acestea. *Google, Google Play, Android Auto, Google Maps și alte branduri sunt mărci comerciale ale Google LLC.

  • sistem cu cameră retrovizoare

   Poți trece cu ușurință de la clasica oglindă retrovizoare la un sistem cu cameră augmentată compus dintr-o cameră retrovizoare și un senzor montat pe pavilion. Astfel, te bucuri de o imagine neobstrucționată, chiar dacă unii pasageri sunt mai înalți sau toate locurile din spate sunt ocupate.

Renault Megane E-Tech 100% electric - partea frontală, bordul, locurile din spate, portbagajul

ergonomic și spațios

Platforma specifică modelului Megane E-Tech 100% electric se remarcă printr-o podea complet plană. Structura mai lată și noul bord openR cu profil subțire oferă spațiu suplimentar: un spațiu pentru picioare în spate de 209 mm și spații de depozitare ce totalizează 33 L.

o experiență premium la volan

Relaxează-te într-un habitaclu complet reproiectat pentru a-ți face călătoriile mai plăcute. Din scaunul reglabil, cu susținere optimizată, ai acces cu ușurință la ecranul openR de mari dimensiuni (774 cm2) în formă de L.

design și spații de depozitare modulare

Încărcător wireless în față, port USB-C în spate, compartiment de depozitare central, spațiu de depozitare central și lateral de 33 l și volum portbagaj de 440 l. Megane E-Tech 100% electric oferă o ambianță desăvârșită la bord.

electric

Renault Megane E-Tech 100% electric - platforma electrică

inovație la 360°

Noua platformă revoluționară CMF-EV este echipată cu o baterie foarte subțire, de 60 kWh, și cu un motor electric compact, de 160 kW. Distribuția optimizată a greutății, ampatamentul mai lung, podeaua complet plană și centrul de greutate mai coborât asigură vehiculului agilitate îmbunătățită și spațiu suplimentar la bord.

Autonomie sporită

La bord, pompa de căldură împreună cu sistemul inovativ de management termic reglează în mod automat căldura din habitaclu, baterie și motor. Indiferent de condițiile externe, te vei bucura de o autonomie optimizată și un nivel optim de confort termic.

Aerodinamică avansată

Inovațiile la nivelul aerodinamicii ajută și la creșterea autonomiei. Înălțimea moderată, forma pavilionului, anvelopele cu profil îngust, barele de protecție profilate și mânerele retractabile ale portierelor sunt câteva caracteristici structurale care sporesc eficiența.

tehnologie de ultimă generație

Renault Megane E-Tech 100% electric - ecranul openR

Cu servicii Google incluse: o experiență... conectată

Sistemul openR link cu servicii Google integrate* (în funcție de nivelul de echipare) incluse permite crearea a maxim 5 conturi. Te poți bucura de aplicațiile tale preferate și conținutul Google. *Google, Google Play, Android Auto, Google Maps și alte branduri sunt mărci comerciale ale Google LLC.
Google Maps
Google Assistant
Google Play

*Google, Google Play, Android Auto, Google Maps și alte branduri sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

sistemul audio Harman Kardon premium

Noul sistem audio exclusiv Harman Kardon asigură o experiență audio uimitoare pentru toți pasagerii. Acesta generează o putere totală de 410 W, fiind compus din 2 boxe tweeter în părțile laterale ale bordului, 2 boxe woofer situate în panourile portierelor din față, 2 boxe tweeter și 2 woofer în panourile portierelor din spate și 1 subwoofer în portbagaj. Muzica se va transforma într-o experiență de neuitat, grație celor 5 moduri audio și tehnologiei Quantum Logic Surround™.

Video-ul este cu titlu informativ.

Siguranță optimizată

Cele 26 de sisteme de asistență și de siguranță îți promit o călătorie fără griji.

Renault Megane E-Tech 100% electric - sisteme de asistență pentru șofer

sisteme de asistență pentru șofer

Megane E-tech 100% electric este echipat cu 8 sisteme de asistență la condus ce garantează o experiență mai intuitivă și mai plăcută.

Renault Megane E-Tech 100% electric - siguranță

siguranță

Conduci în totală siguranță! Sistemele de asistență inteligente monitorizează condițiile de trafic și te avertizează cu privire la evenimentele neprevăzute de pe traseu.

Renault Megane E-Tech 100% electric - sisteme de asistență pentru parcare

asistență la parcare

Grație sistemelor de asistență la parcare, toate manevrele sunt acum mai simple.

Mașina într-o nouă viziune

Megane E-Tech 100% electric este partenerul tău ideal în orice călătorie. Dezvoltat pe baza tehnologiei Renault R&D, acesta oferă o autonomie de până la 450 km WLTP* (300 km* cu bateria de 40 kW).

 

*Autonomie indicată conform procedurii WLTP

Megane E-Tech 100% electric

soluții de încărcare

Ai la dispoziție numeroase opțiuni de încărcare, acasă, la serviciu sau pe traseu. Megane E-Tech 100% electric este livrat cu un cablu mod 3 care poate fi utilizat la o bornă de încărcare la domiciliu sau la o stație de încărcare publică.

soluțiile noastre de încărcare
foto simulator incarcare

efectuează o simulare a autonomiei și a duratei de încărcare

Introdu datele legate de mașina ta Megane E-Tech 100% electric și nivelul actual de încărcare. Află cât va dura încărcarea vehiculului tău, în funcție de fiecare tip de sursă de încărcare și % tipului de încărcare ales.

Renault Megane E-Tech 100% electric - servicii cu conectare online

păstrează legătura permanent cu mașina ta folosind MY Renault

Bucură-te de aplicația MY Renault, care îți permite să controlezi diverse funcții ale mașinii de la distanță folosind telefonul: poți verifica autonomia, stațiile de încărcare din apropiere, poți programa încărcarea, poți planifica traseul călătoriei și multe altele.

 

Pe lângă faptul că te asistă zilnic, serviciile conectate Renault se îmbunătățesc constant cu noi funcții.

Megane E-Tech 100% electric - intrebari vehicule electrice

întrebări și răspunsuri despre vehiculele electrice

 

Ai întrebări despre vehiculele electrice? Am pregătit o secțiune dedicată cu o serie de întrebări și răspunsuri.

3 versiuni personalizabile

3 versiuni disponibile

nivel

equilibre
de la 36.600,00 EUR
 • jante aliaj 18'' oston
 • rear view camera
 • schimbare mod de conducere prin intermediul padelelor de pe volan
 • integrare smartphone/ replicare (via iOS Carplay and Google OAA ) Wifi + USB
background

folosește mașina actuală ca avans pentru una nouă

estimează și solicită evaluareimage

mergi mai departe

Descoperă gama de accesorii create special pentru viitorul tău Megane E-Tech 100% electric.

 Renault Megane E-Tech 100% electric - trade in

versiuni și prețuri

versiuni disponibile pentru a te bucura de experiența oferită de Megane E-Tech 100% electric

soluțiile noastre
 Renault Megane E-Tech 100% electric - accesorii

accesorii

opțiuni pentru transport, încărcare, personalizare

descoperă accesoriile
Megane E-Tech 100% electric

programul RABLA

Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40

descoperă oferta lunii