Noutăți

Fii la curent cu ultimele știri și informații din lumea Renault!

esteban ocon si hadrien david ambasadorii primului eveniment renault eSports

Renault Vitality câștigă Rocket League Spring Series Europe

Renault Vitality continuă să domine scena European Rocket League, învingând cu 4-0 echipa Dignitas în finala Rocket League Spring
Series Europe

 

Paris, 11 mai 2020: Ieri seară, Renault Vitality a ieșit victorioasă din seria Rocket League Spring Series Europe cu un scor de 4-0 în finala împotriva rivalilor de la Dignitas.

 

"Victor Fairy Peak!" Locquet, Alexandre "Kaydop" Courant şi Yanis "Alpha54" Champenois au luat cu asalt competiția fără a pierde o singură serie în primele trei ture. Echipa este considerată acum cea mai bună echipă din Europa, după un spectacol incredibil de abilitate într-un meci foarte așteptat împotriva campionilor europeni RLCS9, Dignitas.

Citește mai multe detalii

Un duo 100% britanic pentru Renault DP World F1 Team la Grand Prix-ul Virtual al Spaniei

Renault DP World F1 Team va avea doi piloți britanici pentru Grand Prix-ul Virtual al Spaniei, deoarece Max Fewtrell, pilotul Academiei Sportului Renault, i se alătură celebrului jucător de golf Ian Poulter.

 

Max și Ian se vor folosi de sfaturile oferite de experții Renault Team Vitality Esports pentru a se pregăti cât mai bine pentru evenimentul de duminică şi pentru cele 33 de tururi de cursă.

 

Cu o oră înainte de Grand Prix-ul Virtual (19:00 CET), Nicolas Longuet și Fabrizio Donoso vor reprezenta din nou echipa în cursa expozițională rezervată piloților profesioniști Esports (ora 18:00 CET).

Descoperă mai multe detalii aici
duo britanic renault f1 team
esteban ocon si hadrien david ambasadorii primului eveniment renault eSports

Esteban Ocon și Hadrien David - ambasadorii primului eveniment Renault eSports

Esteban Ocon, pilotul Renault DP World F1 Team și Hadrien David, membru al Renault Sport Academy, vor conduce plutonul primului Renault Vitality GT Sport Show organizat marți, 7 aprilie.

 

Renault Sport Racing a făcut echipă cu Team Vitality, partenerul său de eSport, pentru a menține pasiunea pentru curse cu ajutorul unor activități din lumea digitală.

 

Difuzat pe canalul Vitality Twitch (twitch.tv/team/vitality) marți de la 19:00 GMT (20:00 CET), evenimentul va consta din două curse de Gran Turismo Sport în timpul cărora participanții vor concura de pe simulatoarele lor de acasă. Renault va profita de ocazie pentru a-și prezenta gama de mașini sport, inclusiv Renault R.S.01 și Megane R.S. Trophy-R.

Citește mai multe detalii

Renault Vitality își consolidează poziția în Campionatul European Rocket League

Renault Vitality își dovedește încă o dată consecvență la cel mai înalt nivel de performanță, ajungând în finala unui turneu internațional pentru a cincea oară consecutiv.

 

Lideri europeni la eSport, Team Vitality și Groupe Renault au fost încântați să-și vadă echipa Renault Vitality câștigând titlul de vicecampioană europeană în sezonul 9 din Campionatul European Rocket League. Victor ""Fairy Peak!" Locquet, Alexandre "Kaydop" Courant și Yanis "Alpha54" Champenois au încheiat astfel un sezon foarte bun (8 victorii şi o singură înfrângere), cu o finală foarte disputată cu cei de la Dignitas, echipa care a câștigat trofeul.

 

Citește mai multe detalii aici
Renault Vitality Campionat European Rocket League
Noul Sezon pentru Renault F1 Team

Renault F1 Team lansează programul pentru sezonul 2020

Renault F1 Team și-a lansat oficial programul pentru 2020 în cadrul unui eveniment organizat la Atelier Renault, conceptstore-ul emblematic al Groupe Renault de pe Champs-Élysées, Paris.

 

Duo-ul dinamic de piloți format din Daniel Ricciardo și Esteban Ocon a fost prezentat pentru prima dată în fața mass-media și în fața partenerilor, alături de noul director tehnic de șasiu Pat Fry.

 

Echipa urmează să finalizeze etapa de consolidare a programului său în Formula 1, investind în personal și tehnologii avansate la centrele sale din Enstone (Regatul Unit) și Viry-Châtillon ( Franța), pentru a-și atinge obiectivele și pentru a câștiga titluri mondiale.

Citește mai multe detalii

Renault dezvăluie Noul MEGANE şi MEGANE E-TECH Plug-in

Renault reînnoiește întreaga gama Megane: Hatchback, Estate, R.S. Line,
R.S. şi R.S. TROPHY. Noul Megane oferă un cockpit regândit și modernizat. Dispune de un nou ecran multimedia de 9,3”, de un tablou de bord de 10,2” și beneficiază de toate caracteristicile sistemului multimedia Renault EASY LINK. Funcționalitatea sistemului este inspirată de utilizarea smartphone-ului, mizând pe ergonomie și funcționalitate.

 

Pionier și expert în mobilitatea electrică, Renault propune pe Noul Megane un motor hibrid E-TECH Plug-in de 160 CP. Modelul de segment C profită de o nouă tehnologie centrată pe recuperarea de energie și inspirată direct de know-how-ul mărcii în Formula 1.

Citește mai multe detalii aici
noul megane si megane e-tech plug-in
Comenzile deschise pentru Noul Renault CAPTUR

Renault deschide comenzile pentru Noul CAPTUR

Renault deschide comenzile pentru Noul Captur, modelul său pionier şi lider în Europa pe segmentul SUV-urilor urbane. Pe o piață care a devenit extrem de competitivă noul model rămâne fidel identității care i-a adus succesul, oferind mai multe posibilități de personalizare, o calitate percepută îmbunătățită şi tehnologie de ultimă oră.

 

Cu aripi elegant conturate și cu plafonul personalizabil, care creează efectul ”floating roof”, noul SUV de segment B este inconfundabil. Transformarea exterioară, realizată cu ajutorul unor linii mai expresive, respectă în același timp aspectele senzuale ale "designului francez" pe care Renault le prețuiește. 

 

Oferta disponibilă în România include o gamă largă de motoare reproiectate, în mare măsură, pe benzină și diesel, dar clienții pot opta și pentru versiunea GPL.

 

Consultă lista de prețuri.

Renault anunță prețurile pentru Noul ZOE în România

Renault deschide astăzi comenzile pentru Noul ZOE, bestseller-ul său 100% electric. A treia generație a modelului evoluează în versatilitate, calitate și tehnologie.

 

Clienții din Romania pot opta intre trei niveluri de echipare (Life, Zen şi Intens) şi două motoare (R110 şi R135). De asemenea, modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologie care asigură un nivel înalt de confort.

 

Noul ZOE oferă clienților săi o echipare generoasă încă din versiunea de bază și include echipamente de înaltă tehnologie, cum ar fi un ecran de 10", unic în acest segment sau frână de parcare automatp cu funcția Auto Hold.

 

Vezi aici prețurile.

noul renault zoe lansare in romania
captur 5 stele ncap

5 Stele EURO NCAP pentru Noul CAPTUR

Noul Renault Captur obține scorul maxim de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Liderul SUV-urilor urbane oferă cel mai înalt nivel de siguranță activă și pasivă din categorie.

 

Renault Captur propune un sistem de siguranță complex, de la primul nivel de echipare: 6 airbag-uri, ABS cu asistență la frânarea de urgență, cameră și radar, Cruise Control şi limitator de viteză, avertizare pentru cele cinci locuri atunci când centură nu este cuplată, apel de urgență în caz de accident.

 

Noul Captur asigură, pe toată gama sa, cea mai bună siguranță, reafirmând competența Renault în acest domeniu.

Citește aici mai multe detalii

Renault R.S. Trophy-R record pe circuitul Suzuka

Renault MEGANE R.S. TROPHY-R stabilește un nou rezultat de referință de 2’25’’454 (cu 3s mai puțin față de recordul anterior) pe celebrul circuit Suzuka din Japonia, după timpul record obținut pe Nürburgring Nordschleife și la Spa-Francorchamps în cadrul Zilelor R.S.

 

Este un succes important în această țară, care are o comunitate de aproximativ 10.000 de fani TROPHY-R și Renault Sport în general. La sfârșitul lunii septembrie 2019, Japonia a devenit prima piață mondială Renault Sport pentru gama RS, în fața Germaniei și a Franței, și a treia piață pentru Megane RS, chiar dacă versiunea TROPHY nu era încă lansată

 

Descoperă mai multe aici.

megane rs suzuka

Descoperă Renault

Vezi mai multe comunicate de presă despre lansări, evenimente și acțiuni ale Renault Groupe.

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault