Noutăți

Fii la curent cu ultimele știri și informații din lumea Renault!

Noul Renault MEGANE Sedan

Noul Renault MEGANE Sedan: impunător cu un design elegant

Noul Renault MÉGANE Sedan adoptă un stil mai elegant și mai rafinat.

 

 • Interiorul este modernizat cu un tablou de bord de 10 inci și ecrane verticale de 9,3 inci care integrează sistemul multimedia conectat Renault EASY LINK.
 • Echipat cu cele mai noi tehnologii, acesta integrează noi sisteme de asistență la condus pentru un confort sporit și un motor eficient pe benzină - 1.0 TCe.
 • Un adevărat succes în Turcia, unde este fabricată, mașina va fi vândută în aproape treizeci de țări* începând cu anul 2021.
Citește mai multe detalii

Trei noi modele hibride pentru o gamă extinsă Renault E-Tech

 • Noul Renault ARKANA E-TECH Hybrid: modelul SUV coupé non-conformist ajunge în Europa. Arkana oferă acum un motor E-TECH Hybrid şi multă tehnologie.
 • Renault CAPTUR E-TECH Hybrid: Modelul referință în SUV-urile urbane este, de asemenea, echipat cu motorul E-TECH Hybrid, în plus față deversiunea E-TECH Plug-in Hybrid deja lansată.
 • Model emblematic în ultimii 25 de ani, Noul MEGANE a primit o nouă viață cu un design modernizat, echipamente noi și tehnologie la cel mai înalt nivel. După versiunea Estate, Megane hatchback adoptă motorul E-TECH Plug-in Hybrid.
 • După CLIO, MEGANE și ARKANA, versiunea R.S. Line este disponibilă si pe CAPTUR.
Citește mai multe detalii
modele-hybride-renault
Renault eWays modele electrice noi

Groupe Renault prezintă astăzi viitoarele sale vehicule electrice

Groupe Renault prezintă astăzi două premiere mondiale în cadrul Renault eWays, un eveniment dedicat mobilității electrice de astăzi și de mâine:

 

 • Un showcar exclusiv care anunță viitorul hatchback electric al mărcii Renault, bazat pe noua platformă modulară CMF-EV dedicată vehiculelor electrice
 • Spring, noua revoluție Dacia care face mobilitatea electrică accesibilă tuturor
Citește mai multe detalii

Noul Renault MEGANE este disponibil în România

Renault deschide comenzile pentru Noul MEGANE, modelul său deja foarte popular, lansat în 1995 și achiziționat de atunci în peste șapte milioane de exemplare, din patru generații, în întreaga lume.

 

Renault MEGANE rămâne consecvent ADN-ului său, continuând să ofere o experiență de condus specială și sisteme de asistență complexe. Noul model este disponibil acum în două caroserii (hatch și estate) și multiple versiuni de echipare: Life, Zen, Intens, R.S. Line, R.S. si R.S. Trophy, iar prețul de pornire este 16 300 euro cu TVA.

Citește mai multe detalii
noul-renault-megane
Renault eWays evenimente dedicat mobilitatii electrice

Renault eWays, un eveniment unic dedicat mobilității electrice de astăzi şi de mâine

În perioada 15 - 26 octombrie 2020, Groupe Renault vă invită să aflați mai multe despre viziunea sa asupra mobilității și să descoperiți două premiere mondiale 100% electrice:

 

 • Un showcar care anunță viitorul crossover electric al mărcii Renault, bazat pe noua platformă CMF-EV dedicată vehiculelor electrice.
 • Spring, mașina electrică accesibilă tuturor, care întruchipează noua revoluție Dacia.
Citește mai multe detalii

Vești bune: Renault ARKANA se va comercializa în Europa, începând cu anul 2021!

Noul Renault ARKANA , modelul SUV Coupé original al Grupului, vine în Europa echipat cu o propulsie hibridă. Cu o personalitate puternică, Noul Renault ARKANA combină plăcerea de a conduce, confortul, spațiul generos și stilul distinctiv.

 

Noul Renault ARKANA este echipat cu o ofertă hibridă unică în segmentul său, cu motorul E-TECH Hybrid 140 CP și 1.3 TCe 140 și TCe 160 cu sistem micro-hibrid de 12V. Tehnologia E-TECH Hybrid, care echipează deja CLIO şi CAPTUR, este o inovație Renault care a făcut obiectul a peste 150 de brevete și se bazează pe experiența Grupului în vehicule electrice și F1.

 

Noul Renault Arkana va fi lansat în Europa în prima jumătate a anului
2021.

Citește mai multe detalii
renault arkana
Platforma de e-Commerce a Groupe Renault Romania

Platformele de e-Commerce ale Groupe Renault Romania au atins noi recorduri

17 septembrie 2020

Groupe Renault Romania a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor în mediul online, pe cele două platforme de e-Commerce lansate acum 2 ani. Astfel, în ultima lună, cifrele de vânzări au atins un record de 30 de unități pe zi, vehicule Dacia și Renault achiziționate de către clienți în urma unui parcurs strict online. O parte dintre aceștia au optat și pentru livrarea la domiciliu, un serviciu opțional oferit celor care doresc sa reducă interacțiunea fizică sau efortul deplasării la un showroom. 

Citește mai multe detalii

Uber se aliază cu Renault și Nissan pentru electrificarea călătoriilor în Europa

 • Renault, Nissan și Uber vor explora parteneriatul în țările strategice europene
 • Companiile își propun să colaboreze pentru a spori adoptarea vehiculelor electrice și extinderea infrastructurii

 

8 Septembrie, 2020 – Renault și Nissan au semnat, în cadrul Alianței, un Memorandum de Înțelegere (MdI) cu Uber pentru electrificarea călătoriilor clienților săi în Europa. Companiile vor explora acum o colaborare solidă pentru a oferi șoferilor parteneri din aplicația Uber vehicule electrice la prețuri accesibile pe piețele europene, în special în Regatul Unit, Franța, Olanda și Portugalia. Acțiunea vine ca urmare a unui proiect pilot între Nissan și Uber derulat în Marea Britanie.

Citește mai multe detalii
logo uber logo group renualt comunicat de presa
Alpine F1 team intra in Formula 1 in 2021

Alpine F1® Team intră în Formula 1

Boulogne-Billancourt, 6 Septembrie 2020

Oferind echipei sale numele Alpine din sezonul 2021, Groupe Renault a ales să pună culorile excelenței franceze în centrul Formulei 1. Deja recunoscut pentru recordurile și succesele sale în competițiile de anduranță și raliuri, numele Alpine își găsește în mod firesc locul în standardele, prestigiul și performanța Formulei 1.

 

Brandul Alpine, un simbol al valorii, eleganței și agilității sportive, va fi destinat șasiului și va aduce un omagiu expertizei care a dat naștere modelului A110. Pentru Alpine, acesta este un pas cheie pentru a accelera dezvoltarea și influența mărcii. Motorul echipei va continua să beneficieze de expertiza unică a Grupului Renault în materie de propulsie hibridă, iar numele său ETech va fi păstrat.

Citește mai multe detalii

Renault CLIO sărbătorește 30 de ani

Renault CLIO sărbătorește 30 de ani. De la prima sa apariție în 1990, Clio a devenit bestseller-ul Grupului Renault la nivel mondial, cu mai mult de 15 milioane de exemplare vândute. Cea care a fost cel mai adesea încoronată mașina preferată a francezilor a devenit, din 2013, lider în segmentului B în Europa.

Citește mai multe detalii
zoe car sharing spark
Renault porneste precomenzile pentru Captur E-Tech

Renault deschide precomenzile pentru Captur E-Tech Plug-In Hybrid

10 august 2020, București

Noul Captur E-TECH Plug-in Hybrid, în versiunea Intens, este disponibil de astăzi la precomanda în rețeaua de agenți Renault. Mai mult decât atât, Renault oferă primilor 50 de clienți o trotinetă electrică Leader R.S. și o cască de protecție, astfel rămânând fidel strategiei de implicare în susținerea unei mobilități sustenabile, chiar și în locuri unde un autovehicul nu are acces.

 

Prezentat la începutul acestui an, Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid este primul vehicul hibrid reîncărcabil din categoria sa. Prin utilizarea experienței în segmentul electricelor pe un model popular, cum este Captur, Renault democratizează tehnologia plug-in hybrid și propune o experiență unică de conducere accesibilă tuturor.

 

Prețul pentru versiunea disponibilă este de 28.800 (TVA inclus) și beneficiază de oferta de credit RCI Bank adresată persoanele fizice de 99 €/lună (TVA inclus).

Citește mai multe detalii

400 de Renault ZOE vor completa flota de car-sharing SPARK

3 august 2020, București - Renault România va livra 400 de Renault ZOE, mașini care vor face parte din flota companiei de car sharing SPARK. Achiziția unui număr record de vehicule electrice stabilește un precedent pentru piața locală.

 

Primele 100 de mașini sunt în curs de a fi incluse în flota disponibilă pentru închiriere și permit clienților SPARK din București să se bucure de noua generație a modelului Renault ZOE, cel mai vândut vehicul 100% electric din România.

 

Noile mașini incluse în aplicația SPARK vor crește semnificativ disponibilitatea serviciului în București. Renault ZOE este o mașină 100% electrică potrivită pentru mobilitatea urbană şi suburbană. Versiunea de echipare a mașinilor din flotă dispune de o baterie de 40 kWh și o autonomie de până la 300 km (WLTP). Prețul actual de închiriere este de 0,86 lei / min şi 120 lei pentru o perioadă de 24 de ore.

Citește mai multe detalii
zoe car sharing spark
Renault lider in topul vanzarilor de vehicule electrice

Renault este lider detașat în topul vânzărilor de vehicule electrice

La sfârșitul lunii iunie 2020, Renault este lider de piață în România pe segmentul vehiculelor electrice (EV). 

 

În ciuda contextului delicat al pieței din prima jumătate a anului, Renault reușește să își consolideze poziția de lider în segmentul vehiculelor electrice (EV). Piața modelelor EV a înregistrat în primele 6 luni ale anului o creștere încurajatoare de 27% față de aceeași perioadă în 2019, în special datorită unui număr tot mai mare de concurenți. Astfel Renault reușește sa câștige o cotă de piață semnificativă de 44%. 

 

Rezultatele obținute sunt în concordanţă cu implicarea şi dedicarea echipelor de vânzări din rețeaua comercială Renault, precum şi cu accelerarea vânzărilor în platforma Renault e-Commerce.

Citește mai multe detalii

Fernando Alonso se alătură Renault DP World F1 Team

Renault DP World F1 Team confirmă faptul că Fernando Alonso va face echipă cu Esteban Ocon în sezonul de Formula 1 2021. Cu 314 Grand Prix-uri, 32 de victorii și 97 de podiumuri, Fernando se alătură Echipei Renault DP World F1 pentru sezoanele următoare.

 

Având în vedere legătura istorică și emoțională puternică dintre echipă și Fernando Alonso – Renault și Fernando au câștigat două titluri de campion mondial împreună în 2005 și 2006 – această decizie este atât îndrăzneață, cât și importantă pentru viitor.

 

Fernando Alonso: «Renault este familia mea, am împreună cu ei cele mai frumoase amintiri din Formula 1 cu cele două titluri de campion mondial, dar acum privesc înainte.»

Citește mai multe detalii
megane rs suzuka
Oxford Box

Tehnologia din Formula 1 ajută la menținerea în siguranță a personalului medical COVID-19

Un nou tip de scut aerosol proiectat de inginerii din Formula 1 pentru îmbunătățirea tratamentului pacienților COVID-19 și siguranța personalului clinic a fost aprobat pentru utilizare de către trustul lider NHS. Stuff-ul de la Oxford University Hospitals (OUH) NHS Foundation Trust spun că noua „Oxford Box” ar putea marca o descoperire semnificativă în tratamentul pacienților COVID-19 în cadrul celor patru spitale ale sale.

 

Conceput pentru a menține în siguranță personalul de prim rang în timpul intubării pacienților, „Oxford Box-ul” inovator a fost dezvoltat de societățile din rețeaua Silverstone Technology Cluster (STC), incluzându-i pe Dr Cristiana Pace’s, Ambasadorul Cluster-ului Enovation Consultancy Ltd, și compania de inginerie pentru motorsport și membru STC, One Group Engineering.

Citește mai multe detalii

Clienţii Renault au fost vedetele unui eveniment Drive-In Cinema exclusiv

11 iunie 2020, Snagov

 

Renault Romania a găzduit o seară de cinema exclusivă pentru clienții care au optat pentru cele mai noi modele ale mărcii.

 

Zeci de posesori de Renault CLIO, Renault CAPTUR și Renault ZOE au răspuns invitației și au animat atmosfera. Aceștia au avut ocazia să vadă pentru prima oară un film în confortul propriei mașini, să se bucure de o locație în aer liber din Snagov și de o serie de momente speciale prevăzute în cadrul evenimentului.

Descoperă mai multe detalii aici
Renault Cinema Drive in
esteban ocon si hadrien david ambasadorii primului eveniment renault eSports

Renault Vitality câștigă Rocket League Spring Series Europe

Renault Vitality continuă să domine scena European Rocket League, învingând cu 4-0 echipa Dignitas în finala Rocket League Spring
Series Europe

 

Paris, 11 mai 2020: Ieri seară, Renault Vitality a ieșit victorioasă din seria Rocket League Spring Series Europe cu un scor de 4-0 în finala împotriva rivalilor de la Dignitas.

 

"Victor Fairy Peak!" Locquet, Alexandre "Kaydop" Courant şi Yanis "Alpha54" Champenois au luat cu asalt competiția fără a pierde o singură serie în primele trei ture. Echipa este considerată acum cea mai bună echipă din Europa, după un spectacol incredibil de abilitate într-un meci foarte așteptat împotriva campionilor europeni RLCS9, Dignitas.

Citește mai multe detalii

Un duo 100% britanic pentru Renault DP World F1 Team la Grand Prix-ul Virtual al Spaniei

Renault DP World F1 Team va avea doi piloți britanici pentru Grand Prix-ul Virtual al Spaniei, deoarece Max Fewtrell, pilotul Academiei Sportului Renault, i se alătură celebrului jucător de golf Ian Poulter.

 

Max și Ian se vor folosi de sfaturile oferite de experții Renault Team Vitality Esports pentru a se pregăti cât mai bine pentru evenimentul de duminică şi pentru cele 33 de tururi de cursă.

 

Cu o oră înainte de Grand Prix-ul Virtual (19:00 CET), Nicolas Longuet și Fabrizio Donoso vor reprezenta din nou echipa în cursa expozițională rezervată piloților profesioniști Esports (ora 18:00 CET).

Descoperă mai multe detalii aici
duo britanic renault f1 team
esteban ocon si hadrien david ambasadorii primului eveniment renault eSports

Esteban Ocon și Hadrien David - ambasadorii primului eveniment Renault eSports

Esteban Ocon, pilotul Renault DP World F1 Team și Hadrien David, membru al Renault Sport Academy, vor conduce plutonul primului Renault Vitality GT Sport Show organizat marți, 7 aprilie.

 

Renault Sport Racing a făcut echipă cu Team Vitality, partenerul său de eSport, pentru a menține pasiunea pentru curse cu ajutorul unor activități din lumea digitală.

 

Difuzat pe canalul Vitality Twitch (twitch.tv/team/vitality) marți de la 19:00 GMT (20:00 CET), evenimentul va consta din două curse de Gran Turismo Sport în timpul cărora participanții vor concura de pe simulatoarele lor de acasă. Renault va profita de ocazie pentru a-și prezenta gama de mașini sport, inclusiv Renault R.S.01 și Megane R.S. Trophy-R.

Citește mai multe detalii

Renault Vitality își consolidează poziția în Campionatul European Rocket League

Renault Vitality își dovedește încă o dată consecvență la cel mai înalt nivel de performanță, ajungând în finala unui turneu internațional pentru a cincea oară consecutiv.

 

Lideri europeni la eSport, Team Vitality și Groupe Renault au fost încântați să-și vadă echipa Renault Vitality câștigând titlul de vicecampioană europeană în sezonul 9 din Campionatul European Rocket League. Victor ""Fairy Peak!" Locquet, Alexandre "Kaydop" Courant și Yanis "Alpha54" Champenois au încheiat astfel un sezon foarte bun (8 victorii şi o singură înfrângere), cu o finală foarte disputată cu cei de la Dignitas, echipa care a câștigat trofeul.

 

Citește mai multe detalii aici
Renault Vitality Campionat European Rocket League
Noul Sezon pentru Renault F1 Team

Renault F1 Team lansează programul pentru sezonul 2020

Renault F1 Team și-a lansat oficial programul pentru 2020 în cadrul unui eveniment organizat la Atelier Renault, conceptstore-ul emblematic al Groupe Renault de pe Champs-Élysées, Paris.

 

Duo-ul dinamic de piloți format din Daniel Ricciardo și Esteban Ocon a fost prezentat pentru prima dată în fața mass-media și în fața partenerilor, alături de noul director tehnic de șasiu Pat Fry.

 

Echipa urmează să finalizeze etapa de consolidare a programului său în Formula 1, investind în personal și tehnologii avansate la centrele sale din Enstone (Regatul Unit) și Viry-Châtillon ( Franța), pentru a-și atinge obiectivele și pentru a câștiga titluri mondiale.

Citește mai multe detalii

Renault dezvăluie Noul MEGANE şi MEGANE E-TECH Plug-in

Renault reînnoiește întreaga gama Megane: Hatchback, Estate, R.S. Line,
R.S. şi R.S. TROPHY. Noul Megane oferă un cockpit regândit și modernizat. Dispune de un nou ecran multimedia de 9,3”, de un tablou de bord de 10,2” și beneficiază de toate caracteristicile sistemului multimedia Renault EASY LINK. Funcționalitatea sistemului este inspirată de utilizarea smartphone-ului, mizând pe ergonomie și funcționalitate.

 

Pionier și expert în mobilitatea electrică, Renault propune pe Noul Megane un motor hibrid E-TECH Plug-in de 160 CP. Modelul de segment C profită de o nouă tehnologie centrată pe recuperarea de energie și inspirată direct de know-how-ul mărcii în Formula 1.

Citește mai multe detalii aici
noul megane si megane e-tech plug-in
Comenzile deschise pentru Noul Renault CAPTUR

Renault deschide comenzile pentru Noul CAPTUR

Renault deschide comenzile pentru Noul Captur, modelul său pionier şi lider în Europa pe segmentul SUV-urilor urbane. Pe o piață care a devenit extrem de competitivă noul model rămâne fidel identității care i-a adus succesul, oferind mai multe posibilități de personalizare, o calitate percepută îmbunătățită şi tehnologie de ultimă oră.

 

Cu aripi elegant conturate și cu plafonul personalizabil, care creează efectul ”floating roof”, noul SUV de segment B este inconfundabil. Transformarea exterioară, realizată cu ajutorul unor linii mai expresive, respectă în același timp aspectele senzuale ale "designului francez" pe care Renault le prețuiește. 

 

Oferta disponibilă în România include o gamă largă de motoare reproiectate, în mare măsură, pe benzină și diesel, dar clienții pot opta și pentru versiunea GPL.

 

Consultă lista de prețuri.

Renault anunță prețurile pentru Noul ZOE în România

Renault deschide astăzi comenzile pentru Noul ZOE, bestseller-ul său 100% electric. A treia generație a modelului evoluează în versatilitate, calitate și tehnologie.

 

Clienții din Romania pot opta intre trei niveluri de echipare (Life, Zen şi Intens) şi două motoare (R110 şi R135). De asemenea, modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologie care asigură un nivel înalt de confort.

 

Noul ZOE oferă clienților săi o echipare generoasă încă din versiunea de bază și include echipamente de înaltă tehnologie, cum ar fi un ecran de 10", unic în acest segment sau frână de parcare automatp cu funcția Auto Hold.

 

Vezi aici prețurile.

noul renault zoe lansare in romania
captur 5 stele ncap

5 Stele EURO NCAP pentru Noul CAPTUR

Noul Renault Captur obține scorul maxim de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Liderul SUV-urilor urbane oferă cel mai înalt nivel de siguranță activă și pasivă din categorie.

 

Renault Captur propune un sistem de siguranță complex, de la primul nivel de echipare: 6 airbag-uri, ABS cu asistență la frânarea de urgență, cameră și radar, Cruise Control şi limitator de viteză, avertizare pentru cele cinci locuri atunci când centură nu este cuplată, apel de urgență în caz de accident.

 

Noul Captur asigură, pe toată gama sa, cea mai bună siguranță, reafirmând competența Renault în acest domeniu.

Citește aici mai multe detalii

Renault R.S. Trophy-R record pe circuitul Suzuka

Renault MEGANE R.S. TROPHY-R stabilește un nou rezultat de referință de 2’25’’454 (cu 3s mai puțin față de recordul anterior) pe celebrul circuit Suzuka din Japonia, după timpul record obținut pe Nürburgring Nordschleife și la Spa-Francorchamps în cadrul Zilelor R.S.

 

Este un succes important în această țară, care are o comunitate de aproximativ 10.000 de fani TROPHY-R și Renault Sport în general. La sfârșitul lunii septembrie 2019, Japonia a devenit prima piață mondială Renault Sport pentru gama RS, în fața Germaniei și a Franței, și a treia piață pentru Megane RS, chiar dacă versiunea TROPHY nu era încă lansată

 

Descoperă mai multe aici.

megane rs suzuka

Descoperă Renault

Vezi mai multe comunicate de presă despre lansări, evenimente și acțiuni ale Renault Groupe.

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe