Noutăți

Fii la curent cu ultimele știri și informații din lumea Renault!

Renault anunță prețurile pentru Noul ZOE în România

Renault deschide astăzi comenzile pentru Noul ZOE, bestseller-ul său 100% electric. A treia generație a modelului evoluează în versatilitate, calitate și tehnologie.

 

Clienții din Romania pot opta intre trei niveluri de echipare (Life, Zen şi Intens) şi două motoare (R110 şi R135). De asemenea, modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologie care asigură un nivel înalt de confort.

 

Noul ZOE oferă clienților săi o echipare generoasă încă din versiunea de bază și include echipamente de înaltă tehnologie, cum ar fi un ecran de 10", unic în acest segment sau frână de parcare automatp cu funcția Auto Hold.

 

Vezi aici prețurile.

noul renault zoe lansare in romania
captur 5 stele ncap

5 Stele EURO NCAP pentru Noul CAPTUR

Noul Renault Captur obține scorul maxim de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Liderul SUV-urilor urbane oferă cel mai înalt nivel de siguranță activă și pasivă din categorie.

 

Renault Captur propune un sistem de siguranță complex, de la primul nivel de echipare: 6 airbag-uri, ABS cu asistență la frânarea de urgență, cameră și radar, Cruise Control şi limitator de viteză, avertizare pentru cele cinci locuri atunci când centură nu este cuplată, apel de urgență în caz de accident.

 

Noul Captur asigură, pe toată gama sa, cea mai bună siguranță, reafirmând competența Renault în acest domeniu.

Citește aici mai multe detalii

Renault R.S. Trophy-R record pe circuitul Suzuka

Renault MEGANE R.S. TROPHY-R stabilește un nou rezultat de referință de 2’25’’454 (cu 3s mai puțin față de recordul anterior) pe celebrul circuit Suzuka din Japonia, după timpul record obținut pe Nürburgring Nordschleife și la Spa-Francorchamps în cadrul Zilelor R.S.

 

Este un succes important în această țară, care are o comunitate de aproximativ 10.000 de fani TROPHY-R și Renault Sport în general. La sfârșitul lunii septembrie 2019, Japonia a devenit prima piață mondială Renault Sport pentru gama RS, în fața Germaniei și a Franței, și a treia piață pentru Megane RS, chiar dacă versiunea TROPHY nu era încă lansată

 

Descoperă mai multe aici.

megane rs suzuka
renault clio V lansare in romania

Renault lansează Noul CLIO în România

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în aprilie 2019, Noul CLIO este lansat şi în România. 

 

Conceput în conformitate cu principiul "Evoluție și revoluție", Noul CLIO se reinventează: design-ul exterior evoluează spre o silueta mai matură, în timp ce design-ul interior este complet regândit.

 

Oferta comercială include un preț de pornire de 11,900€ (TVA inclus) şi propune o gamă completă de motorizări pe benzină și diesel. 

 

Citește aici mai multe detalii.

Renault Clio Obține 5 Stele Euro NCAP

Cea mai vândută mașină a Grupului Renault a fost testată în conformitate cu noul protocol mult mai riguros, lansat în 2018, și a obținut cel mai mare scor, cu rezultate la cel mai bun nivel al pieței, indiferent de segment.

 

Cea de-a cincea generație a modelului iconic Clio, care va fi lansată în curând, este deja una dintre cele mai sigure mașini de oraș testate vreodată de Euro NCAP (European New Car Assessment Programme). A devenit cel de-al 22-lea vehicul al Grupului Renault care a primit acest rating maxim de 5 stele. Performanță realizată, în special, prin siguranța pasivă sporită și cea mai cuprinzătoare gamă de sisteme de asistență la conducere din categorie.

 

Descoperă mai multe aici.

renault clip ncap
renault ambulante

Renault a livrat o flotă de 122 ambulanțe tip C pentru IGSU

 • 122 de ambulanțe Renault Master, destinate serviciilor de ambulanță şi SMURD, au fost livrate către Inspectoratului General pentru Situații de Urgență
 • Vehiculele au fost modificate conform cerințele IGSU şi fac parte din Programul POIM 2014 – 2020 care are ca scop îmbunătățirea serviciilor acordate pacienților

 

O flotă de 122 de ambulanțe, dezvoltate de către Asocierea Renault - Gruau - Avant Maris Medical, au fost livrate către IGSU prin Programul POIM 2014 – 2020 - "Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale”. Acest lot este alcătuit din vehicule tip C, transformate conform cerințelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

 

Descoperă mai multe aici.

Noul Renault CAPTUR: complet regândit

Liderul în segmentul SUV-urilor urbane se reinventează și își consolidează poziția internațională

Pionier pe segmentul SUV-urilor urbane, Captur s-a vândut în 1,2 milioane de unități de la lansarea sa în 2013. A devenit rapid un bestseller în segmentul său, atât în Franța, cât și în Europa. A păstrat această poziție şi anul trecut când s-a vândut în peste 230.000 de unități în întreaga lume.

 

Descoperă mai multe aici.

noul renault captur
renault r.s. trophy record

MEGANE R.S. TROPHY-R: record pe Spa-Francorchamps

După timpul de referință realizat pe Nürburgring Nordschleife, MEGANE R.S. TROPHY-R stabilește un nou record de 2’48’’338 (cu 5 secunde mai puțin față de recordul anterior), în categoria tracțiune faţă, pe legendarul circuit Spa-Francorchamps, ca parte a evenimentului R.S. Days. În mod excepțional, recordul a fost transmis în direct pe rețelele sociale ale Renault Sport, la deschiderea celei de-a 5-a etape de Formula Renault Eurocup.

 

Descoperă mai multe aici.

Noul ZOE - o nouă dimensiune a mobilității 100% electrice

Vezi inovațiile tehnologice disponibile pe Noul Renault ZOE, de la design, la autonomie și confort.

 

Gilles Normand, Director al Diviziei de Vehicule Electrice în Groupe Renault: „Noul ZOE vă face să doriți să conduceți mai departe! Am proiectat o nouă generație a modelului în topul performanțelor electrice și care întotdeauna simplifică experiența la volan a clienților. Acesta confirmă faptul că Groupe Renault este în fruntea mobilității 100% electrice accesibilă.”

 

Descoperă mai multe aici.

noul renault zoe
Esteban Ocon renault f1 team

Esteban Ocon se alătură echipei Renault F1 Team

Echipa Renault F1 confirmă faptul că Esteban Ocon va fi noul pilot Renault F1 Team începând cu sezonul 2020 şi va face echipă cu Daniel Ricciardo. Acest duo franco-australian va avea sarcina de a continua progresele echipei în cel de-al cincilea sezon al său în Formula 1.

 

Esteban, în vârstă de 22 de ani, din Normandia, Franța, se va alătura echipei Renault F1 pentru un contract pe mai mulți ani. Francezul este bine cunoscut de Renault și de echipele de la Enstone, fiind pilot de rezervă pentru echipă în 2016 și, de asemenea, membru al programului Lotus junior.

 

Descoperă mai multe aici.

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault