Noul Renault TRAFIC Combi

Alege o variantă

de la
28.350 EUR
TRAFIC Combi - Exterior

Design și utilitate TRAFIC Combi - un plus de dinamism în fiecare zi

Noul TRAFIC Combi este partenerul ideal pentru activitățile tale zilnice: elegant și robust, echipat cu faruri realizate integral cu leduri, un nou design original al blocurilor optice, grilă frontală cromată și un interior spațios. 

Confort și design modular

Fă-ți viața mai ușoară

TRAFIC Combi - Interior

Util în oraș

La bordul Noului TRAFIC Combi te bucuri de numeroase soluții de depozitare inteligente pentru a călători fără griji în traficul urban, oferind, în același timp, tot confortul pasagerilor tăi.

TRAFIC Combi - Interior

Pregătit de aventură.

Grație portbagajului generos și interiorului amplu și configurabil, Noul TRAFIC Combi răspunde perfect oricărui tip de situație, permițând transportul a 9 persoane, fără a sacrifica spațiul pentru bagaje.

Echipamente

Călătorește în cele mai bune condiții de confort

TRAFIC Combi - Interior

Practic în utilizarea de zi cu zi

Noul TRAFIC Combi este echipat cu tehnologie de ultimă generație menită să aducă un plus de confort în călătoriile tale urbane de fiecare zi, transformându-le în momente de liniște și relaxare.

TRAFIC Combi - Exterior

O alegere buna pentru weekend

Te gândești să petreci un weekend la țară sau să faci o excursie la munte? Nimic mai simplu!

 

Ai la dispoziție un sistem de navigație, un sistem de control al vitezei, acces la aplicațiile tale preferate și multe altele. Noul TRAFIC Combi se adaptează planurilor tale, iar tu te poți bucura de echipamentele inovatoare axate pe conectivitate, concepute special pentru a-ți oferi călătorii cât mai plăcute! 

Vrei să vezi acest model?

Caută cel mai apropiat agent Renault.

sau
miniDealocMap

Noul Renault TRAFIC Combi în detaliu

Vezi și alte modele Renault

KANGOO
KANGOO
de la 17.550 EUR
KANGOO Z.E.
KANGOO Z.E.
de la 32.120 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe