image

Clio E-Tech full Hybrid Equilibre 145 de la 16.030 € (TVA inclus)*

cu rată de leasing de la 216 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance și Programul RABLA

Renault CLIO E-TECH promo rabla

Selecție echipamente:

  • cruise control și limitator de viteză
  • asistență la menținerea benzii de rulare (LKA)
  • sistem recunoaștere indicatoare rutiere (traffic sign recognition)
  • senzor de ploaie și lumină
  • easy link 7": sistem multimedia conectat, cu ecran tactil 7", radio, Bluetooth (audio streaming și handsfree), funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB
  • lumini față & spate full led și lumini de zi led
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină și electric auto reîncărcabil
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată hibridă, multimodală
Consum mixt
Consum mixt
4,2 - 4,4 l/100 km
Putere motor
Putere motor
140 CP

RATĂ DE LEASING DE LA 216 € / LUNĂ** TVA INCLUS, PRIN PROGRAMUL RABLA ȘI RENAULT FINANCE

Include 3 ani „fără griji”**:

  • Garanție 
  • Revizii 
  • Asistență rutieră
  • Dobândă fixă

 

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

*Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 ianuarie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Clio E-Tech full hybrid equilibre 145 în valoare maximă totală de 3300 Euro (calculat la cursul de 1 euro/ 5 lei),  a reducerii de 500 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 500 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Oferta este valabilă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a reducerilor comunicate se bazează pe contravaloarea primelor de casare, ecotichetului, eco-bonusurilor menţionate de Programele Rabla / Rabla Plus valabile în anul 2022, condițiile de eligibilitate sunt cele menţionate în Ghidurile de finanţare Rabla / Rabla Plus valabile în anul 2022 și sunt menționate aici. Preţul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidurilor de finanţare Rabla / Rabla Plus care vor fi valabile pentru anul 2023.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, prin Renault Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA, valabilă până la 31 ianuarie 2023. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Clio E-Tech hybrid equilibre 145, în valoare de 80 150 lei, cu 25% avans (20 038 lei), 1 080 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, 60 113 lei valoarea totală finanțată, 10.99% DAE, durata 36 de luni, 45 725 lei valoare reziduală, valoare servicii 7 593 lei, 85 058 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon.  Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

***Bateria de tracțiune este garantată timp de 96 de luni sau 160 000 km (în funcție de care dintre acestea survine mai întâi). În aceste limite, garanția capacității bateriei acoperă pierderea graduală a capacității bateriei atunci când aceasta scade sub 63% pentru autovehiculele hibride electrice.

 

Detalii în rețeaua de agenți Renault participanți în campanie.