image

CLIO E-TECH HYBRID Zen 140 de la 15.480 € (TVA inclus)*

 

cu rată de credit de la 101 €/lună** TVA inclus prin Renault Smart și Programul RABLA 2021***

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

  • Renault CLIO E-TECH promo rabla

Selecție echipamente:

  • Sistem de avertizare acustică pentru pietoni
  • Afișaj de bord TFT 7'' 
  • Sistem multimedia conectat, cu navigație, ecran tactil 7", Bluetooth, funcție replicare smartphone (Android Auto, CarPlay, 1 an servicii conectate incluse) 
  • Lumini față & spate Full LED, cu semnătură luminoasă C-Shape
  • Garanție baterie 8 ani sau 160000 km****
  • Apel de urgență 112 (EMERGENCY CALL)
cere o ofertă prin programul RABLA
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină și electric auto reîncărcabil
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automata hibrida, multimodala
Consum mixt
Consum mixt
4,3 - 5,1 l/100 km
Putere motor
Putere motor
140 CP

rată de credit de la 101 € / lună** TVA inclus, prin Programul RABLA și Renault Smart

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

Include:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani);
  • Revizii incluse (până la 5 ani);
  • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni;

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă în perioada 1 - 31 octombrie 2021 în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, a eco-bonusului în valoare de 4500, lei calculate în Euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii de 450 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1002 Euro (TVA inclus) pentru Clio E-TECH HYBRID Zen 140. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

**Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, valabilă în perioada 1 - 31 octombrie 2021, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism CLIO Zen E-Tech 140, cu servicii incluse, în valoare de 83 423 lei, cu 50% avans, 495 lei rată de credit lunară (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,50%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 41 712 lei, DAE 9,31%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 27.824 lei, valoare totală plătibilă 57 476 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

***Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita bugetului disponibil.

****Bateria de tracțiune este garantată timp de 96 de luni sau 160 000 km (în funcție de care dintre acestea survine mai întâi). În aceste limite, garanția capacității bateriei acoperă pierderea graduală a capacității bateriei atunci când aceasta scade sub 63% pentru autovehiculele hibride electrice.

Detalii în rețeaua de agenți Renault participanți în campanie.

 

Vezi detalii Renault Smart

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe