MEGANE Sedan equilibre TCe 140 de la 18.200 € (TVA inclus)*

MEGANE Sedan equilibre TCe 140 de la 18.200 € (TVA inclus)*

cu rată de leasing de la 199 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance

renault megane sedane

Selecție echipamente

 • proiectoare pentru ceață cu funcție de iluminare statică în viraj
 • climatizare automată cu reglaj temperatură pe două zone cu senzor de calitate a aerului, senzor de ploaie/lumină cu pornire automată a luminilor și ștergătoarelor de parbriz
 • sistem de asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici)
 • geamuri electrice față și spate cu impuls
 • Renault EASY LINK, sistem multimedia cu ecran tactil 7'' și smart phone replication
 • cruise control
 • oglinzi retrovizoare reglabile electric și degivrante
solicită informații generale
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală
Consum mixt
Consum mixt
5,9 l/100 km
Putere motor
Putere motor
140 CP

RATĂ DE LEASING DE LA 199 € / LUNĂ** TVA INCLUS PRIN RENAULT FINANCE

Include 3 ani „fără griji”**:

 • Garanție
 • Revizii 
 • Asistență rutieră
 • Dobândă fixă

Extindere garanție Renault Adagio 24 luni sau 100.000 km gratuită

Aceasta este supusă unor termene si condiții. Află mai multe detalii despre această campanie.

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 mai 2024. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 2050 euro (TVA inclus) pentru modelul Renault Megane Sedan equilibre TCe 140 și a reducerii de 1000 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Renault Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament și act adițional). Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 mai 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Renault Megane Sedan equilibre TCe 140, în valoare de 91 000 lei, cu 29.99% avans (27 289 lei), 995 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 63 711 lei valoarea totală finanțată, 10.83% DAE, durata 36 de luni, 53 465 lei valoare reziduală, valoare servicii 7 025 lei, 89 741 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service (reviziile periodice menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului) valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), ITP în limita a 3 ani și asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.

 

Detalii ȋn reţeaua Renault participanți în campanie.