CONCEPTUL 4EVER TROPHY E-TECH 100% ELECTRIC

CONCEPTUL 4EVER TROPHY E-TECH 100% ELECTRIC

aventură pentru toată lumea

Istoria 4L - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric

un icon al noii generații

Viitorul Renault 4 electric va avea un design inspirat de legendarul său predecesor, care s-a vândut în 8 milioane de exemplare. Simbolizând simplitatea, agilitatea, robustețea - îmbină luxul și spiritul de aventură...

Pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a modelului 4L Trophy, conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric prezintă versiunea 100% electrică, orientată spre aventură în mijlocul naturii. 

descoperă istoria modelului 4L
Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

100 %

electric

100 kW

putere motor

770 mm

anvelope off-road

design legendar

pregătit pentru a explora

De la străzile înguste ale orașului și până la aventurile în mijlocul naturii, 4ever Trophy E-Tech 100% electric este un show-car polivalent, 100% electric. Include tot ce și-ar putea dori utilizatorii urbani și amatorii de călătorii: forme simple, fiabilitate și robustețe, întreținere minimă și zero emisii de zgomot și de CO2!

UN SENTIMENT FAMILIAL

Conceput pentru a face față condițiilor dificile, dar și pentru escapade de weekend în mijlocul naturii, 4ever Trophy E-Tech 100% electric prezintă personalitatea și caracteristicile „istorice” ale modelului 4L, într-o notă modernă.

grilă față și faruri - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric
grilă față și faruri
plafon - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric
plafon
aripă spate - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric
aripă spate
pasaj de roată - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric
pasaj de roată
spoiler spate - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric
Spoiler spate inspirat de modelul 4L Evolution Rallye
lumini spate verticale - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric
lumini spate verticale

un nou look

4EVER TROPHY E-TECH 100% ELECTRIC PURTÂND CULORILE MODELULUI 4L DIN 1962

4ever Trophy E-Tech 100% electric sărbătorește debutul public pentru noua culoare la turneul Roland Garros 2023 din Paris. Față de emblematicul său albastru Île-de-France, acum va avea în plus accente de galben intens pe curelele portbagajului, arcurile de amortizare și emblemele roților pentru a accentua designul său sofisticat, inspirat din zona tehnologică. Un omagiu adus mingilor de tenis iconice ale Roland Garros.

spirit de explorator

viziunea aventurii - Concept 4ever Trophy E-Tech 100% electric

o altă viziune a aventurii

Renault 4 ajută aventurierii să exploreze lumea de mai bine de 60 de ani. O plăcere pentru șoferii amatori și profesioniști, promovând în același timp valori precum partajarea experienței și ajutorul reciproc. 

Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric continuă tradiția spiritului liber, dorinței de aventură și depășirii limitelor.

pregătit pentru orice expediție

Poți decide să călătorești foarte departe sau să stai în zonă. Indiferent de alegerea făcută, conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric este pregătit. Cu gama de echipamente pentru off-road, portbagajul de pavilion rezistent, lumini LED, presiune în anvelope care poate fi reglată din habitaclu și chiar o lopată, poți pleca relaxat la drum.

Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric
  • sistem de iluminare
   sistem de iluminare

   Sistem de iluminare inovator pentru conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric - ca și cum grila față s-ar aprinde în fața ta...

  • jante mari
   jante mari

   Jantele supradimensionate sunt echipate cu anvelope de 770 mm și control automat al presiunii aerului, pentru o deplasare ușoară în off-road.

  • Bare și accesorii
   Bare și accesorii

   Bare solide, pentru a proteja caroseria de impact.

  • portbagaj de pavilion
   portbagaj de pavilion

   Ești liniștit atunci când poți să iei cu tine tot ce trebuie pentru a fi independent: roată de rezervă, rezervoare de apă sau echipamente suplimentare!

o nouă eră

100% electric - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric

100% electric

Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric se află în avangarda vehiculelor viitorului, cu motorul 100% electric amplasat în față și o platformă proiectată special, care absoarbe impacturile și vibrațiile (efect inteligent).

 

4 calități reunite - economie, durabilitate, respect și distracție!

de la concept la realitate

principalele aspecte - Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric

principalele aspecte ale viitorului Renault 4

Anunțând viitorul Renault 4 electric de serie, Conceptul 4ever Trophy E-Tech 100% electric simbolizează viitorul mobilității.

 

Agil, silențios, ecologic, la fel de potrivit atât pe asfalt, cât și în teren accidentat, face călătoriile simple, economice... și fascinante!

descoperă și...

avatar Reno - Renault

reno, avatarul oficial Renault

Renault prezintă reno, avatarul său oficial.  Îl vei găsi în curând la bordul vehiculelor viitoare ale mărcii. Între timp, vei putea interacționa în curând cu acesta, într-o aplicație dedicată.

Prototip Renault 5 E-Tech 100% electric

Prototip Renault 5 E-Tech 100% electric

Prototipul Renault 5 E-Tech 100% electric oferă indicii cu privire la viitorul model R5 100% electric.

Renault Scenic Vision H2-Tech

Scenic Vision H2-Tech

Scenic Vision H2-Tech, concept car-ul cu motorizare hibridă, alimentată cu electricitate și hidrogen, reprezintă angajamentul strategic Renault privind dezvoltarea sustenabilă, cu materiale reciclate și reciclabile.