Concept Car Renault Morphoz

Morphoz este un concept care prezintă viziunea Groupe Renault cu privire la mobilitatea electrică personală și modulară.

Morphoz se adaptează tuturor utilizărilor și inaugurează o gamă nouă de modele electrice autonome, futuriste și ingenioase.

Concept Car Renault MORPHOZ
Concept Car Renault MORPHOZ
Concept Car Renault MORPHOZ
Concept Car Renault MORPHOZ
Concept Car Renault MORPHOZ
Concept Car Renault MORPHOZ
Concept Car Renault MORPHOZ
Concept Car Renault MORPHOZ
Concept Car Renault MORPHOZ

Morphoz Concept

Mobilitate electrică sustenabilă, fără limite

Morphoz stabilește noi standarde în domeniul vehiculelor electrice. Acest concept inteligent și modular se adaptează tuturor cerințelor.

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

Un model modular, care se adaptează în funcție de cerințele clientului

Pe lângă interiorul modular, Morphoz se transformă efectiv, pentru a-ți oferi ce ai nevoie, în funcție de cerințe. Conduci în oraș? Alege versiunea „City”. Pleci la drum lung? Comută la modul „Travel” (călătorie). 

Concept Car Renault MORPHOZ

caracterul și personalitatea unui model electric

Blocurile optice în formă de C, specifice Renault, încărcătorul prin inducție și camerele video digitale HD care înlocuiesc oglinzile exterioare subliniază latura sustenabilă și avantajele propulsiei electrice ale modelului Morphoz.

 

Cu un aspect de crossover, Morphoz îmbină stiluri diferite cu forme îndrăznețe și în același timp elegante. Cu planșă de bord retractabilă, scaun pivotant pasager și scaune spate culisante, habitaclul este complet adaptabil.

Concept Car Renault MORPHOZ

modul oraș

Personalitatea puternică a modelului Morphoz este evidențiată de blocurile optice specifice, care îi conferă un stil aparte. Capota scurtă și bara spate ascunsă permit minimizarea consolelor, pentru a ușura condusul și parcarea în oraș. 

 

Pe lângă autonomia de 400 km, Morphoz este flexibil și suficient de adaptabil pentru a gestiona cu ușurință toate provocările urbane. Modul City (oraș) al modelului Morphoz este sinonim cu agilitatea vehiculului urban electric. 

Concept Car Renault MORPHOZ

modul Travel (călătorie)

Dacă este echipat cu extensie autonomie, Morphoz permite transportul unor baterii suplimentare cu o putere de 50 kWh, pentru a putea parcurge până 700 km. Profilul fin și partea din față personalizată au permis optimizarea formei aerodinamice. 

 

În versiunea lungă Morphoz oferă mai mult spațiu pentru picioarele pasagerilor și pentru bagaje. La bord, totul este centrat pe pasageri și interacțiunea dintre aceștia.

Un vehicul în centrul mai multor ecosisteme partajate

Concept Car Renault MORPHOZ

un adevărat „vehicul pentru libertate”...

La bordul modelului Morphoz pasagerii beneficiază de un habitaclu spațios și primitor. Bucuria călătoriei este pe primul plan, într-un spațiu care încurajează pasagerii să comunice și să interacționeze. Atmosfera este prietenoasă și liniștită. Șoferul este întâmpinat de programul de inteligență artificială, care joacă rolul unui asistent virtual proactiv, atent la orice solicitare.

 

Dacă este activat modul „Sharing” (partajare), scaunul pasagerului pivotează în sens invers celui de deplasare, pentru ca toți pasagerii să poată discuta, ca și cum ar fi în sufragerie. Inteligența artificială oferă liste de redare sau jocuri video care încurajează interacțiunea dintre pasageri.

Concept Car Renault MORPHOZ

... pentru o mobilitate sustenabilă, partajată.

Conceptul Morphoz reprezintă angajamentul Groupe Renault privind susținerea revoluției mobilității. Face din partajare un concept fundamental, pentru a răspunde la problemele orașelor viitorului. 

 

Cu bateriile multifuncționale „Travel Extender” (extensie autonomie), Morphoz este foarte potrivit la drum lung. Când nu sunt utilizate pe vehicul, acestea pot alimenta aparate electrocasnice atât la domiciliu, cât și în vecinătate. De asemenea, acestea pot fi lăsate la stația de încărcare, pentru a putea fi utilizate de alte vehicule. Adaptat perfect ecosistemului Smart City (oraș inteligent), Morphoz poate fi condus în siguranță, în armonie cu ceilalți utilizatori, șoferi și pietoni.

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

Gama Renault

gama Renault

gama noastră de modele, vehicule personale, utilitare și electrice

explorează
Easy Life

E-Tech

află mai multe despre tehnologia Renault

descoperă