image

Inovații Renault pentru viață: prototipul CAPTUR

Descoperă standardele auto ale viitorului Prototipul Renault CAPTUR te invită într-un univers al confortului și jovialității, în care buna dispoziție și senzațiile se îmbină prin servicii inovatoare.

 • Parte față prototip CAPTUR
 • Vedere de sus prototip CAPTUR
 • Scaune prototip CAPTUR
 • Bord prototip CAPTUR

Prototipul Renault CAPTUR

La blocstart

Pregătește-te să descoperi adevărata performanță! Prototipul CAPTUR este inspirat din lumea sporturilor în aer liber. Profilul sculptat, care mimează formele corpului uman, seamănă cu un sprinter pregătit să ia startul în cursă.

Prototipul CAPTUR

Un autovehicul robust

Cu liniile și proporțiile sale impresionante, Renault CAPTUR Concept prezintă un profil impunător și propulsiv, ușor și puternic în același timp. Conturul neted, fluid și senzual, fără colțuri sau unghiuri ascuțite, este modelat și accentuat de efecte de lumină care, la rândul lor, sunt scoase în evidență de textura dublă, mată și satinată, a caroseriei. Acest finisaj creează o suprafață cu aspect întrețesut, ce accentuează liniile sale robuste.

Plafon prototip CAPTUR
captur concept

Este un design inspirat dintr-un mod de viață.

Încă de la primele etape ale designului său, Renault CAPTUR Concept are parte de propriul său univers. Sursele de inspirație pentru designerii noștri sunt evidente: lumea sporturilor în aer liber, atleții la blocstart, pregătiți să plece în cursă... Finisajul și echipamentul tehnic conferă caroseriei libertatea și protecția de care are nevoie pentru a atinge performanțe maxime.

Prototipul Renault CAPTUR

Funcțional și distractiv

Fiind un crossover compact și flexibil, Renault CAPTUR Concept a fost creat astfel încât să răspundă cerințelor cuplurilor tinere din mediul urban. Interiorul ergonomic stimulează simțurile.

captur concept
Interior prototip CAPTUR

Aerodinamic și atletic

Renault CAPTUR Concept te invită să evadezi departe de asfalt și te seduce cu habitaclul impecabil, inspirat din lumea sportului. Liniile sale arcuite și fluide încorporează cabluri electroluminescente și amintesc de mușchii încordați ai atleților.

 

Pentru a accentua alura sa atletică, am instalat în toate zonele de confort fire elastice pentru a crea ideea unui spațiu de relaxare, cu gândul la un hamac, dar și la lumea sporturilor în aer liber, precum alpinismul sau navigația de agrement.

Interior prototip CAPTUR

Lumină și atmosferă

Renault CAPTUR Concept beneficiază de un interior care revoluționează clasa SUV și crossover. Noua noastră viziune despre acesta este reprezentată de introducerea ideii de minimalism și delectare, precum și de o abordare inovatoare a flexibilității, pentru a obține un autovehicul funcțional.

 

Pleci la plajă? Folosește benzile elastice încrucișate din spate pentru a prinde plăcile de surf sau ia cu tine câțiva prieteni. Scopul lor nu este unul exact. Le poți folosi cum dorești.

captur concept

PROTOTIPUL RENAULT CAPTUR

Inovație în fiecare detaliu

Grație muncii de cercetare și dezvoltare a inginerilor noștri, Renault CAPTUR Concept este întruchiparea inovațiilor auto ale viitorului.

captur concept

O armonie de materiale și texturi

Materialele utilizate la CAPTUR Concept sunt inspirate din lumea sporturilor în aer liber. Pavilionul și cadrul scaunelor sunt realizate din carbon brut lăcuit, materialul folosit la schiuri. Firele elastice care decorează scaunele sunt realizate din aceeași „tehnofibră” folosită de alpiniști. Podeaua este creată din același plastic reciclat folosit la saltelele pentru gimnastică.  

captur concept

Efecte de lumini și umbre

Renault CAPTUR Concept își etalează mândru forma atletică, cu suprafețe vopsite cu texturi diferite și efecte de lumină create discret de liniile sale armonioase.  

Pe lângă umplerea habitaclului de lumină, sistemul de iluminare interior accentuează zonele dedicate confortului, informează șoferul cu privire la modul său de condus și îi conferă autovehiculului un remarcabil caracter viu.

Oferte speciale

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

Gama de prototipuri

Descoperă

Gama noastră de prototipuri

Toate prototipurile Renault
Renault Captur

Descoperă

Modelul Renault CAPTUR

Descoperă modelul CAPTUR
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault