E-TECH cu conectare la priză: tehnologie hibridă cu încărcare de la priză

Tehnologia hibridă reîncărcabilă Renault, cele mai performante soluții în domeniul motoarelor termice și electrice, pe un singur vehicul!

Tehnologia hibridă reîncărcabilă Renault: electric la cerere

condu 100% electric

Vehicul hibrid reîncărcabil conectat

Bucură-te de o autonomie de până la 50 km în ciclu mixt WLTP, în modul complet electric! Bateria beneficiază nu numai de tehnologie de încărcare automată, ci poate fi încărcată și de la priză, pentru a asigura o putere mai mare. 

descoperă cum funcționează un vehicul hibrid reîncărcabil

selectează modul de condus preferat

Flexibilitatea tehnologiei reîncărcabile E-TECH

Tehnologia hibridă reîncărcabilă Renault asigură maximizarea flexibilității. Pentru drumurile zilnice poți utiliza modul 100% electric, fără a consuma combustibil, iar la drum lung nu trebuie să-ți faci griji în privința autonomiei.

explorează modurile de condus ale unui vehicul electric

beneficiază de experiența Renault în domeniul vehiculelor electrice

Punct de încărcare vehicul hibrid reîncărcabil

Inspirată de soluțiile utilizate în F1, tehnologia hibridă Renault include mai mult de 150 de brevete. De asemenea, această tehnologie beneficiază de experiența de 10 ani acumulată de Renault în domeniul vehiculelor electrice și se remarcă prin plăcerea de a conduce și performanțe, cele mai importante calități ale unui vehicul electric. 

consultă gama de vehicule hibride Renault

Videoclip despre tehnologia hibridă reîncărcabilă

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

propulsie electrică, oricând îți dorești!

Tehnologia E-TECH cu conectare la priză a fost dezvoltată pe baza motorizărilor utilizate de echipa Renault în F1. Dispune de 2 motoare electrice, unul principal și unul secundar, un motor termic și o baterie amplasată central. 

Tehnologia E-TECH permite pornirea în modul 100% electric, iar cutia de viteze a fost proiectată pentru a asigura un răspuns mai rapid la schimbarea treptelor de viteză, oferind o deplasare mai lină. 

Selectează modul de condus cel mai potrivit în funcție de condițiile de utilizare. Cu tehnologia MULTI-SENSE disponibilă pentru modelele reîncărcabile E-TECH, poți comuta între modul hibrid „My Sense”, modul electric „Pure” sau modul „Sport”, care maximizează puterea vehiculului.

Descoperă modelele hibride reîncărcabile Renault

Descoperă modelele favorite în varianta hibrid reîncărcabil.

Toate întrebările despre vehiculele hibride reîncărcabile

Pentru informații suplimentare despre tehnologia hibridă reîncărcabilă, explorează secțiunile dedicate răspunsurilor la întrebările cele mai frecvente.