Noul Renault TRAFIC SpaceClass - motorizări

motorizări
NOUL RENAULT TRAFIC SPACECLASS

descoperă motorizările disponibile pentru fiecare versiune

SpaceClass
SpaceClass

Motorina (2)

Blue dCi 150 EDCde la
47.800 EUR
Blue dCi 170 EDCde la
48.400 EUR
Trafic SpaceClass exterior
Ai îndoieli cu privire la motorul cel mai potrivit pentru tine?Găsește-l pe cel de care ai nevoie folosind simulatorul nostru de consum.
estimează consumul

date tehnice detaliate

o motorizare adaptată nevoilor tale

Pentru o experiență la volan adaptată nevoilor tale, TRAFIC SpaceClass este echipat cu motorizări cuplate la transmisii automate sau manuale, care respectă ultimele standarde în vigoare.

Blue dCi 150

polivalent

 

Acest motor Blue dCi de 2 l și 150 CP oferă polivalență în orice situație. Capabil să genereze un cuplu de 350 Nm, se remarcă prin schimbări foarte line ale treptelor de viteză, indiferent de stilul de condus, și se adaptează tuturor situațiilor neașteptate întâlnite în timpul deplasării. Selectează varianta echipată cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau EDC cu ambreiaj dublu și 6 trepte. Împreună cu tehnologia AdBlue®, permite reducerea consumului de carburant și a emisiilor de CO2.

Blue dCi 170 EDC

performanțe ridicate

 

Selectează motorul turbo Blue dCi de 2 l și 170 CP cuplat la cutia de viteze EDC, ce dezvoltă un cuplu de 380 Nm și descoperă un mod complet nou de a conduce. Răspuns îmbunătățit și accelerații instantanee, rafinament indiferent de stilul de condus, consum de carburant optimizat. Cutia de viteze automată cu 6 trepte și ambreiaj dublu oferă șoferului o experiență fără egal. De asemenea, profită de tehnologia AdBlue®, care permite reducerea emisiilor de particule fine și CO2.

Ești pregătit să pleci la drum cu TRAFIC SpaceClass?

află și despre...

TRAFIC COMBI
TRAFIC COMBI
de la 30.900 EUR
EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
de la 13.350 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe