Noul Renault TRAFIC SpaceClass - motorizări

motorizări
RENAULT TRAFIC SPACECLASS

descoperă motorizările disponibile pentru fiecare versiune

SpaceClass
SpaceClass

Motorina (1)

Blue dCi 170 EDC
de la 52.580 EUR

date tehnice detaliate

o motorizare adaptată nevoilor tale

Pentru o experiență la volan adaptată nevoilor tale, TRAFIC SpaceClass este echipat cu motorizări cuplate la transmisii automate sau manuale, care respectă ultimele standarde în vigoare.

Blue dCi 150

polivalent

 

Acest motor Blue dCi de 2 l și 150 CP oferă polivalență în orice situație. Capabil să genereze un cuplu de 350 Nm, se remarcă prin schimbări foarte line ale treptelor de viteză, indiferent de stilul de condus, și se adaptează tuturor situațiilor neașteptate întâlnite în timpul deplasării. Selectează varianta echipată cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau EDC cu ambreiaj dublu și 6 trepte. Împreună cu tehnologia AdBlue®, permite reducerea consumului de carburant și a emisiilor de CO2.

Blue dCi 170 EDC

performanțe ridicate

 

Selectează motorul turbo Blue dCi de 2 l și 170 CP cuplat la cutia de viteze EDC, ce dezvoltă un cuplu de 380 Nm și descoperă un mod complet nou de a conduce. Răspuns îmbunătățit și accelerații instantanee, rafinament indiferent de stilul de condus, consum de carburant optimizat. Cutia de viteze automată cu 6 trepte și ambreiaj dublu oferă șoferului o experiență fără egal. De asemenea, profită de tehnologia AdBlue®, care permite reducerea emisiilor de particule fine și CO2.

Ești pregătit să pleci la drum cu TRAFIC SpaceClass?

află și despre...

TRAFIC COMBI
TRAFIC COMBI
de la 34.480 EUR
EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
de la 16.500 EUR