Noul Captur E-Tech Plug-in Hybrid

Renault Captur E-Tech Plug-in hybrid

cel mai dorit SUV urban, acum în varianta hibrid reîncărcabil
1.000 lei / luna *

Captur oferă propulsie electrică, oricând dorești!

Datorită grupului motopropulsor hibrid reîncărcabil, poți conduce Captur în modul electric în timpul săptămânii, încărcându-l zilnic, și în modul hibrid în timpul călătoriilor mai lungi! Nu este necesar niciun compromis.

echipamente

Captur E-Tech Plug-in Hybrid

Beneficiază de toate atuurile modelului Captur: design și experiență la bord personalizabile; tehnologie de avangardă, cu cel mai mare ecran în segmentul său.

Renault CAPTUR - SUV hibrid reîncărcabil, cuMULTI-SENSE

 

Cu multi-sense poți să personalizezi modelul Captur în funcție de starea ta de spirit. Alege dintre cele trei moduri de condus personalizabile și cele opt culori de ilumină ambientală. În modul PURE poți să atingi numai cu motorul electric viteza de 135 km/h.

Renault CAPTUR E-TECH - sistem multimedia EASY LINK

 

Cu EASY LINK beneficiezi de un sistem multimedia intuitiv și ergonomic. Ecranul tactil de înaltă rezoluție are o diagonală de până la 9,3". Acces facil la informații despre stațiile de încărcare. Monitorizează schimbările fluxului de energie. Reglează cu ușurință setările de încărcare a bateriei și temperatura de la bord.

Renault CAPTUR E-TECH - tablou de bord, cu diagonala de 10,2” inchi

 

Pe lângă modul de afișare multi-sense selectat, vezi tot ce trebuie să știi despre starea de încărcare a bateriei, schimbările fluxului de energie, autonomiei și recuperării energiei, direct pe tabloul de bord.

Renault CAPTUR cu conectare la priză - MY Renault

Verifică starea de încărcare a bateriei modelului Captur E-Tech Plug-in hybrid. Programează încărcarea în afara orelor de vârf și preîncălzește habitaclul la temperatura ideală.

motorizări

Captur E-TECH: Un model hibrid reîncărcabil!

Modelul hibrid reîncărcabil Renault CAPTUR

plăcerea de a conduce redefinită

Un model hibrid la fel de agil ca unul electric? Aceasta este garanția oferită de modelul Captur E-Tech Plug-in hybrid. Vehiculul pornește la fel de silențios și accelerează la fel de rapid ca unul complet electric, oferind un confort maxim.

Modelul hibrid reîncărcabil Renault Captur

adaptat tuturor stilurilor de viață!

Bucură-te de libertatea de a alege, cu Captur E-Tech Plug-in hybrid. Cu ajutorul grupului motopropulsor hibrid, poți parcurge până la 50 km autonomie electrică în ciclu mixt WLTP, în modul electric, și poți utiliza modul hibrid în timpul ieșirilor din weekend. O soluție pentru fiecare tip de călătorie!

Modelul hibrid reîncărcabil Renault Captur

propulsie electrică pentru Captur

Pornește la drum fără griji, datorită experienței de peste 10 ani acumulate cu ajutorul modelelor electrice Renault Electric! Beneficiază de o soluție de mobilitate fără emisii de noxe și de un consum mai redus de combustibil, datorită unei cutii de viteze inovatoare și tehnologiei de recuperare a energiei, inspirată direct din lumea Formulei 1!

Vrei să vezi acest model?

Caută cel mai apropiat agent Renault.

sau
miniDealocMap

Ești pregătit să te urci la volanul modelului Captur E-Tech Plug-in hybrid?