Noul Renault CAPTUR

E-TECH Plug-in Hybrid

Cel mai dorit SUV urban, acum în varianta hibrid reîncărcabil

Noul Captur E-Tech Plug-in Hybrid

CAPTUR oferă propulsie electrică, oricând dorești!

Datorită grupului motopropulsor hibrid reîncărcabil, poți conduce Noul CAPTUR în modul electric în timpul săptămânii, încărcându-l zilnic, și în modul hibrid în timpul călătoriilor mai lungi! Nu este necesar niciun compromis.

Dotări

Noul CAPTUR Plug-in Hybrid

Beneficiază de toate atuurile modelului CAPTUR: design și experiență la bord personalizabile; tehnologie de avangardă, cu cel mai mare ecran în segmentul său.

Renault CAPTUR - SUV hibrid reîncărcabil, cuMULTI-SENSE

Cu MULTI-SENSE poți să personalizezi Noul CAPTUR în funcție de starea ta de spirit. Alege dintre cele trei moduri de condus personalizabile și cele opt culori de ilumină ambientală. În modul PURE poți să atingi numai cu motorul electric viteza de 135 km/h.

Renault CAPTUR E-TECH - sistem multimedia EASY LINK

Cu EASY LINK beneficiezi de un sistem multimedia intuitiv și ergonomic. Ecranul tactil de înaltă rezoluție are o diagonală de până la 9,3". Acces facil la informații despre stațiile de încărcare. Monitorizează schimbările fluxului de energie. Reglează cu ușurință setările de încărcare a bateriei și temperatura de la bord.

Renault CAPTUR E-TECH - tablou de bord, cu diagonala de 10,2” inchi

Pe lângă modul de afișare MULTI-SENSE selectat, vezi tot ce trebuie să știi despre starea de încărcare a bateriei, schimbările fluxului de energie, autonomiei și recuperării energiei, direct pe tabloul de bord.

Renault CAPTUR cu conectare la priză - MY Renault

Verifică starea de încărcare a bateriei Noului model CAPTUR E-TECH. Programează încărcarea în afara orelor de vârf și preîncălzește habitaclul la temperatura ideală

MOTORIZĂRI

CAPTUR E-TECH: Un model hibrid reîncărcabil!

Modelul hibrid reîncărcabil Renault CAPTUR

Plăcerea de a conduce redefinită

Un model hibrid la fel de agil ca unul electric? Aceasta este garanția oferită de Noul model CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Vehiculul pornește la fel de silențios și accelerează la fel de rapid ca unul complet electric, oferind un confort maxim.

Modelul hibrid reîncărcabil Renault CAPTUR

Adaptat tuturor stilurilor de viață!

Bucură-te de libertatea de a alege, cu Noul CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Cu ajutorul grupului motopropulsor hibrid, poți parcurge aproape 65 km în oraș, în modul electric, și poți utiliza modul hibrid în timpul ieșirilor din weekend. O soluție pentru fiecare tip de călătorie!

Modelul hibrid reîncărcabil Renault CAPTUR

Propulsie electrică pentru Noul CAPTUR

Pornește la drum fără griji, datorită experienței de peste 10 ani acumulate cu ajutorul modelelor electrice Renault Z.E.! Beneficiază de o soluție de mobilitate fără emisii de noxe și de un consum mai redus de combustibil, datorită unei cutii de viteze inovatoare și tehnologiei de recuperare a energiei, inspirată direct din lumea Formulei 1!

Ești pregătit să te urci la volanul Noului Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid?

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe