image

CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID equilibre 160 de la 27.000 € (TVA inclus)*

cu rată de leasing de la 320 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance și Programul RABLA Plus

renault captur promo rabla

Selecție echipamente

 • cutie de viteze automată cu schimbător de viteze electronic "e-shifter" și B mode
 • sistem de avertizare acustică pentru pietoni
 • senzori de parcare față
 • afișaj de bord TFT 10'' 
 • sistem multimedia conectat, cu navigație, ecran tactil 7", bluetooth, funcție replicare smartphone (Android Auto, CarPlay, 3 ani servicii conectate incluse) 
 • lumini față & spate full led,  cu semnătură luminoasă C-Shape
 • garanție baterie 8 ani sau 160000 km***
 • apel de urgență 112 (emergency call)
solicită informații generale
Specificații
Carburant
Carburant
Benzină și electric
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată hibridă, multimodală
Consum mixt
Consum mixt
5,4 l/100 km
Putere motor
Putere motor
160 CP
AUTONOMIE
AUTONOMIE
Până la 50 km

RATĂ DE LEASING DE LA 320 € / LUNĂ** TVA INCLUS, PRIN PROGRAMUL RABLA ȘI RENAULT FINANCE

Include 3 ani „fără griji”**:

 • Garanție
 • Revizii
 • Asistență rutieră
 • Dobândă fixă

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla Plus, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Plus în anul 2024.

 

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii ecotichetului pentru modelul Renault Captur E-Tech Plug-in hybrid equilibre 160, în valoare de 2.600 Euro (13000 lei conform OUG 115 din 14 decembrie 2023 şi proiectului de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare Rabla Plus, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei), a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 200 Euro (TVA inclus) și a reducerii de 800 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament și act adițional).

 

Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla Plus se bazează pe contravaloarea ecotichetului, aşa cum sunt este precizat în OUG 115 din 14 decembrie 2023 şi în proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla Plus, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor si pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla Plus în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 martie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Renault Captur E-Tech Plug-in hybrid equilibre 160, în valoare de 135 000 lei, cu 25.05% avans (33 815 lei), 1 600 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 101 185 lei valoarea totală finanțată, 10.28% DAE, durata 36 de luni, 79 300 lei valoare reziduală, valoare servicii 8 602 lei, 137 356 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

***Bateria de tracțiune este garantată timp de 96 de luni sau 160 000 km (în funcție de care dintre acestea survine mai întâi). În aceste limite, garanția capacității bateriei acoperă pierderea graduală a capacității bateriei atunci când aceasta scade sub 77% pentru autovehiculele hibride electrice de tip Plug-In.

 

Detalii în rețeaua de agenți Renault participanți în campanie.