Programul RABLA 2024

Programul RABLA 2024

Descoperă ofertele* Renault în Program!

Cere acum oferta pentru modelul tău preferat. 

Condițiile Programului RABLA 2024

Prin Programul RABLA, Guvernul susține înnoirea parcului auto din România și reducerea emisiilor poluante

Prin acordarea unei prime de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții. Programul RABLA este compus din: RABLA Clasic și RABLA Plus.

 

Rabla Plus

Pentru vehicule 100% electrice, cu pilă de combustie cu hidrogen sau hibride Plug-in

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică, cu pilă de combustie cu hidrogen sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă următoarele tipuri de tichete:

a) 25.500 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric sau a unui autovehicul nou cu pilă de combustie cu hidrogen, exceptând motocicleta;

b) 13.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid, exceptând motocicleta, care generează maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP;

c) 13.000 lei pentru achiziționarea unei motociclete electrice. 

 

Exemplu de calcul - valoare maximă finanțată: la achiziția unei mașini 100% electrice și casarea unui autoturism vechi, suma totală maximă de care se poate beneficia este de 25.500 lei.

Rabla

Prin Programul RABLA, Guvernul susține înnoirea parcului auto din România și reducerea emisiilor poluante

*Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene și condiții, valabile conform Programului Rabla Plus 2024. Ofertele prin Programul Rabla Plus, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil. 

 

Pentru mai multe detalii despre Programul Rabla Plus, te rugăm să consulți site-ul afm.ro.

Vrei mai multe detalii?