Noul Renault TRAFIC SpaceClass

Renault prezintă

Noul Renault TRAFIC SpaceClass

O experiență premium

47.100 EUR
Noul Renault TRAFIC SpaceClass
  • Noul Renault TRAFIC SpaceClass vedere frontala

Un design interesant și dinamic

Descoperă designul sofisticat și în același timp incitant al Noului TRAFIC SpaceClass. Subliniază eleganța designului, cu grilă cromată și faruri full LED C-Shape specifice Renault. Fă-te remarcat datorită geamurilor fumurii, vopselei metalizate (standard) și jantelor noi, specifice, cu finisaj diamantat.

Fii la curent cu noutățile Renault

Nerăbdător să descoperi Noul Renault TRAFIC SpaceClass? Completează formularul pentru a fi la curent cu data lansării și pentru a primi detalii despre noul model.

  • Noul Renault TRAFIC SpaceClass interior

Un habitaclu rafinat și modular

Noul TRAFIC SpaceClass a reinventat experiența la bord, cu o modularitate de neegalat. Scaunele pivotante, culisante oferă un control total asupra configurației habitaclului. Transportă până la 6 pasageri în condiții de confort, cu ajutorul configurației față în față sau pornește în următoarea aventură cu versiunea Escapade, a cărei banchetă spate se transformă în pat*.

Oferă pasagerilor o experiență specială, indiferent de destinație. Pe lângă interiorul spațios, oferă 6 spoturi de lectură cu LED, 2 prize USB și măsuță centrală rabatabilă: Noul TRAFIC SpaceClass este cel mai plăcut spațiu de relaxare mobil.

Personalizează habitaclul, cu volan îmbrăcat în piele și tablou de bord specific, în culoarea Meteor Grey și bucură-te de o eleganță desăvârșită!

*disponibil în funcție de țară.

  • Noul Renault TRAFIC SpaceClass vedere frontala laterala

Reinventează modul în care călătorești

Alege orice destinație, cu ajutorul gamei diversificate de motorizări disponibile pentru Noul TRAFIC SpaceClass. Selectează varianta de motorizare potrivită, echipată cu tehnologie stop & start și transmisie manuală sau automată EDC. Această transmisie rafinată, cu 6 trepte, permite schimbarea rapidă și lină a treptelor de viteză, pentru o deplasare mai confortabilă. 
 

Noul TRAFIC SpaceClass este echipat cu cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer. Îmbunătățește siguranța, cu sistemul activ de frânare în situații de urgență (AEBS) și avertizare la părăsirea benzii de deplasare. Sistemul de avertizare pentru unghiul mort îmbunătățește siguranța deplasării, iar cruise control automat adaptiv îți permite sa setezi viteza de croazieră. 

Explorează gama de modele Renault

Noul Renault TRAFIC de pasageri

Noul TRAFIC Combi

Află mai multe
Gama de vehicule comerciale Renault

Vehiculele comerciale Renault

Descoperă întreaga gamă
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe