Condusul unui vehicul hibrid reîncărcabil

Descoperă plăcerea condusului unui vehicul hibrid reîncărcabil, cu motor electric.

Care sunt diferențele la condus între un vehicul hibrid și unul hibrid reîncărcabil?

Condusul unui vehicul hibrid reîncărcabil

se conduce la fel ca un vehicul electric!

Singura diferență între tehnologiile E-Tech utilizate de vehiculele hibride și cele hibride reîncărcabile este mărimea bateriei. Vehiculul hibrid reîncărcabil are o baterie de 9,8 kWh, iar cel hibrid de 1,2 kWh. 
 

Cu cât capacitatea bateriei unui vehicul hibrid reîncărcabil este mai mare, cu atât poate stoca mai multă energie și asigura o autonomie mai mare în modul complet electric. Pentru a menține bateria încărcată, vehiculele hibride reîncărcabile sunt echipate cu funcția E-Save.

 

Pot să plec la drum lung cu un vehicul hibrid reîncărcabil?

Autonomia unui vehicul hibrid reîncărcabil

autonomie mărită

Vehiculele hibride reîncărcabile asigură o autonomie îmbunătățită, pentru a putea parcurge distanțe mai lungi.
 

Acest lucru este posibil cu ajutorul tehnologiei E-Tech, care pe lângă motorul pe benzină mai dispune de 2 motoare electrice și o baterie.

Bateria de 9,8 kWh a vehiculului hibrid reîncărcabil este mai mare decât bateria de 1,2 kWh a vehiculului hibrid, stocând o cantitate de energie semnificativ mai mare. În cazul unui vehicul hibrid reîncărcabil, beneficiezi de o viteză maximă de 135 km/h în modul complet electric și de o autonomie de până la 50 km în ciclu mixt WLTP.

un vehicul hibrid reîncărcabil se poate deplasa fără benzină?

Deși pornirea de pe loc este asigurată de motoarele electrice, un vehicul hibrid reîncărcabil nu poate funcționa fără benzină. Pentru ca vehiculul să funcționeze corespunzător, motorul termic trebuie să fie alimentat cu benzină.

ce transmisii sunt disponibile pentru un vehicul hibrid reîncărcabil?

Pentru vehiculele hibride reîncărcabile sunt disponibile 2 tipuri de transmisii: cu 2 motoare electrice, un motor termic și o baterie, puteți conduce în modul complet electric sau în modul hibrid.

 

Motorul electric este utilizat numai la pornire, iar vehiculul comută în modul hibrid în funcție de condițiile de deplasare. În orice caz, comutatorul oferă libertatea de a alege modul de condus preferat.

 

un vehicul hibrid reîncărcabil oferă o deplasare mai lină?

Grupul motopropulsor E-Tech a fost proiectat și brevetat de inginerii Renault pe baza experienței acumulate în tehnologia vehiculelor electrice.


Motorul de 1,6 litri din noua generație a fost îmbunătățit și asociat cu 2 motoare electrice și o cutie de viteze complet nouă, fără ambreiaj și cu mai multe moduri.
Această combinație a fost proiectată cu scopul de a oferi o schimbare mai rafinată și optimizată a treptelor de viteză, îmbunătățind eficiența utilizării energiei și oferind o deplasare lină.

Descoperă tehnologia E-TECH cu conectare la priză

voiture hybride rechargeable renault