image

Noul ZOE Life de la 17.599€ (TVA inclus)* prin Programul Rabla

 

Sau prin rată lunară de 164 EUR** TVA inclus, pentru persoane fizice

prin Programul Rabla și Credit RCI cu 50% avans și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

Alt Image C29

Noul ZOE Life Z.E. 40

Selecție echipamente incluse:
 • Baterie Z.E 40 kWh cu garanție de 8 ani sau 160.000 km***;
 • Autonomie 300 KM WLTP;
 • Aer condiționat;
 • Cruise Control;
 • Sistem multimedia cu ecran tactil 7". Funcții disponibile: radio, Bluetooth cu audio streaming și handsfree telefon, replicare smartphone (Android Auto și Apple CarPlay*). Sistemul include 6 difuzoare, 2 porturi USB;
 • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și încălzite;
 • Schimbător de viteze electronic "e-shifter" și mod B – permite recuperarea accelerată a energiei din frânare;
 • Geamuri față electrice;
 • Lumini față Full LED (cu semnătura luminoasă C-Shape).

Descoperă Noul Zoe În rate de la 164 Eur/lună, TVA inclus

  

*Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, valabilă în perioada 1 - 31 mai 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei și a eco-bonusului de 45000 de lei, calculate în euro (la cursul de 4,8174 lei), reducerea de 400 Euro (TVA inclus) aferanta  campaniei promoționale Renault Finanțare Iulie (vezi aici regulamentul). și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 1660 euro (TVA inclus) pentru Noul ZOE Life Z.E. 40. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

---------------------------------

 

**Rata lunară este obținută luând în considerare preţul standard al autoturismului la care se aplică contravaloarea primei de casare în valoare de 6 500 lei  și a eco-bonusului de 45 000 de lei din Programul Rabla 2020 și a următoarelor reduceri comerciale oferite de Renault Comercial Roumanie: reducerea de 400€ (TVA inclus) aferentă campaniei promoționale Dacia Finanțare Iulie (Vezi Regulamentul Campaniei) și a reducerii comerciale în valoare de 1660 Euro (TVA inclus) pentru Noul ZOE Life Z.E. 40. Preţul standard nu conţine valoarea dotărilor opţionale.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 - 31 iulie 2020, prin Renault Finance, denumire sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. 

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Noul Renault ZOE Life Z.E. 40, cu servicii incluse, în valoare de 91.484 lei, cu 50% avans, 791 lei rată lunară (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,9%). Costul total al creditului include: comision de analiză dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 12 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 65,7 lei, valoare totală a creditului 45.742 lei, DAE 10,03%, durată 60 de luni, valoare plată reziduală 13.451 lei, valoare totală plătibilă 60.606 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenilor și condițiilor disponibile pe www.renault.ro. Vezi detalii aici.

 

Produsul include valoarea Contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100 000 km (prima limită atinsă) și valoarea Contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100 000 km (prima limită atinsă).

 

Detalii în rețeaua de agenți Renault participanți în campanie.

 

---------------------------------

 

***Pentru a beneficia de garanția bateriei aceasta trebuie sa aibă o capacitate minimă de încărcare de 66%.

 

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Detalii ȋn reţeaua Renault.

Specificații
MOTOR
MOTOR
Electric
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată
Baterie
Baterie
40 kWh
Putere motor
Putere motor
108 CP

Vrei și alte oferte?

Dorești să achiziționezi Noul Renault ZOE prin programul Rabla și Credit RCI, cu un avans mai mic? Sau vrei o ofertă personalizată pentru firma ta?

 

Vezi ce alte oferte ți-am pregătit!

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault