ZOE

e-tech full hybrid oferă versatilitate maximă prin combinarea dinamismului și eficienței. Acest motor permite conducerea 100% electrică: până la 80% din timp în oraș și până la o viteză de 130 km/h. Bateria sa litiu-ion de 2 kWh/400 V se reîncarcă automat la decelerare și frânare, fără a fi nevoie de o priză. Astfel, tehnologia E-tech full hybrid permite economii de combustibil de până la 40% comparativ cu motoarele echivalente neelectrificate/termice.


mild hybrid este primul nostru nivel de hibridizare. Motorul pe benzină asistat de sistemul electric de 12 V în timpul fazelor de accelerare oferă o experiență de condus mai lină și mai dinamică, limitând în același timp consumul de combustibil (până la 8% față de motoarele echivalente neelectrificate/termice, fără a fi nevoie de încărcare).

Cumpără acest model prin Programul Rabla.

 

Consum mixt: - l/100 km Consum urban: - l/100 km Consum extra-urban: - l/100 km Emisii CO2: - g/km

 

Consumul și emisiile declarate sunt determinate în urma unor teste efectuate într-un laborator acreditat, în condițiile standard impuse de reglementările în vigoare la data fabricației vehiculului, în conformitate cu prevederile regulamentului European 715/2007, cu modificările și completările ulterioare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu țin de tehnică, conform protocolului de testare WLTP (Wordlwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) pentru autovehiculele personale și vehiculele comerciale ușoare ce reflectă mai precis regimul de exploatare cotidian al mașinii.     

 

*Datorită modificărilor tarifare sau evoluțiilor constante ale produselor, prețurile și echipamentele afișate, standard sau opționale pot să nu reflecte întocmai ultimele date oficiale Renault. Consultați un agent autorizat Renault pentru informații actualizate. Au fost depuse toate eforturile astfel încât informațiile, descrierile și imaginile prezentate să fie cele corecte la momentul publicării lor. Menționăm însă că nu toate imaginile prezintă în mod exact versiunea sau echipamentele selectate.

 

Stocuri limitate pentru versiunile Zoe