NOUL RENAULT TRAFIC COMBI

partenerul de călătorie ideal

de la 30.200 EUR
Noul Renault TRAFIC Combi Carmin Red

design design expresiv, varianta Carmine Red

Grilă nouă, verticală și faruri cu semnătură LED C-Shape cu vopseaua Carmine Red și jantele de 17″, noua variantă a modelului Trafic Combi se remarcă printr-un design dinamic.

confort și design modular

reinventează experiența la bord

TRAFIC Combi - post de conducere ergonomic - Renault

post de conducere ergonomic

Încărcător wireless telefon, sertar easy life, suport pentru pahare XXL, sistem de conectare la bord easy link și multe altele... Profită de interiorul complet reproiectat și bucură-te de habitaclul nou și confortabil.

Trafic Combi - design interior - Renault

habitaclu modular

3, 6 sau 9 locuri: Trafic Combi oferă diferite posibilități de configurare a habitaclului în funcție de preferințele personale. Poți transporta până la 9 pasageri și bagajele acestora sau poți scoate scaunele de pe rândurile 2 și 3, pentru a lua la bord toate bagajele necesare, într-un confort deplin!

easy life

siguranță, eficiență și tehnologie

Trafic Combi - sisteme de asistenta pentru sofer - Renault

sisteme de asistență pentru șofer

Trafic Combi este echipat cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer, care îmbunătățesc siguranța ta și a pasagerilor. Manevrele sunt acum mai simple datorită sistemului de asistență la parcare și beneficiezi de avertizare privind părăsirea benzii de deplasare, Cruise Control adaptiv și sistem activ de frânare în situații de urgență, pentru a călători fără nicio grijă.

TRAFIC Combi - motorizări - Renault

confortul la volan

Echipată cu tehnologie stop & start, gama de motorizări respectă ultimele standarde Euro 6D-Full privind emisiile. Alege din gama de cutii de viteze manuale (pentru motorizările de 110 CP și 150 CP) sau automate EDC, cu 6 trepte și ambreiaj dublu (pentru motorizarea de 150 CP sau 170 CP). Acestea vor îmbunătăți confortul și performanțele, oferind schimbări line și rapide ale treptelor de viteză.

versiuni

alege versiunea cea mai potrivită

Combi Life L1

Combi Life L1

de la 30.200 EUR
Echipamente
Combi Life L2

Combi Life L2

de la 31.200 EUR
Echipamente
Combi Zen L1

Combi Zen L1

de la 32.500 EUR
Echipamente
Combi Zen L2

Combi Zen L2

de la 33.500 EUR
Echipamente
SpaceClass

SpaceClass

de la 47.100 EUR
Echipamente

Vrei să vezi acest model?

Caută cel mai apropiat agent Renault.

sau
miniDealocMap

TRAFIC Combi în detaliu

Vezi și alte modele Renault

KANGOO
KANGOO
de la 17.550 EUR
KANGOO Z.E.
KANGOO Z.E.
de la 32.120 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe