Motorizări Noul Renault TRAFIC Combi

TRAFIC Combi - Exterior

Descoperă motoarele disponibile pentru fiecare variantă

AUTHENTIQUE
AUTHENTIQUE
EXPRESSION
EXPRESSION
EXPRESSION PLUS
EXPRESSION PLUS

Motorina (2)

Blue dCi 120de la
28.350 EUR
de la
29.200 EUR
de la
31.550 EUR
Blue dCi 145de la
30.750 EUR
de la
33.100 EUR

Date tehnice detaliate

performanțe - consum :

  • Un nou motor și o nouă cutie de viteze automată pentru TRAFIC Combi

Mai multă putere, consum mai mic!

Noul motor Diesel de 2.000cmc din a 5-a generație încorporează cele mai avansate tehnologii, pe baza cărora este capabil să dezvolte mai multă putere (+ 25 cp) și un cuplu motor superior (+40Nm), totodată beneficiind de un nivel redus al consumului și emisiilor de CO.

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® permite reducerea semnificativă a emisiilor poluante, fără a sacrifica puterea motorului. Rezervorul pentru aditiv este simplu de umplut, fiind prevăzut cu un capac de acces în zona de alimentare, în dreapta portierei șoferului. Este simplu și economic și poți să îl umpli la orice stație de alimentare.

Stop & Start

Stop & Start

Acest sistem** contribuie la reducerea consumului de carburant și a emisiilor poluante. Tehnologia Stop & Start oprește motorul în timpul staționărilor temporare (blocaje de trafic, semafor etc.) și îl repornește automat de îndată ce cuplezi o treaptă de viteză.

Modul ECO + DRIVING ECO2

Modul ECO + DRIVING ECO2

Modul ECO ajută la reducerea consumului de carburant și poate fi activat cu ușurință de la bord. Sistemul DRIVING ECO2* integrat în R-LINK Evolution analizează stilul tău de condus și îți oferă sfaturi pentru a reduce și mai mult consumul: practic și distractiv! Indicatorul pentru stilul de condus în timp real te ajuta să obții rezultatele pe care le dorești cu privire la economia de carburant.

* Consum omologat conform reglementărilor standard în vigoare. Consumul real de carburant și aditiv AdBlue® depinde de condițiile de utilizare a autovehiculului, de varianta de echipare, de sarcină și stilul de condus.

 

*În funcție de variantă.

 

**Disponibilă exclusiv pe motorizarea de 145 CP.

  • TRAFIC - Extended Grip și tracțiune îmbunătățită

Extended Grip și tracțiune îmbunătățită

Disponibilă ca dotare standard, tehnologia Extended Grip ajută la evitarea derapajelor sau blocajelor pe teren moale, îmbunătățind eficiența tracțiunii la demarare sau la viteze reduse. Disponibilă ca dotare opțională, tehnologia tracțiune îmbunătățită permite deplasarea mai eficientă pe teren accidentat.

 

 

Grație sistemului de asistență la pornirea din rampă, poți demara fără probleme chiar și la înclinații mai mari de 10%.
  • TRAFIC - Sistem de asistență la pornirea din rampă

Sistem de asistență la pornirea din rampă

În pantele cu înclinație mai mare de 10%, Noul Renault TRAFIC Combi rămâne imobilizat automat timp de două secunde, astfel încât să poți demara fără probleme.

 

Disponibil în funcție de variantă și opțiuni. 

Noul Renault TRAFIC Combi în detaliu

Vezi și alte modele Renault

KANGOO
KANGOO
de la 17.550 EUR
KANGOO Z.E.
KANGOO Z.E.
de la 32.120 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe