image

Prototipul Renault ZOE e-Sport

Cel mai nou prototip Renault se remarcă prin expresivitatea designului: un Renault ZOE cu caracter sportiv extrem. O demonstrație de eleganță, ce oglindește pasiunea noastră pentru automobile, combinată cu potențialul de excepție al autovehiculelor electrice pentru a-ți oferi o experiență inegalabilă în fiecare călătorie.

 • Parte spate prototip Renault ZOE e-Sport
 • Vedere spate prototip Renault ZOE e-Sport
 • Vedere laterală prototip Renault ZOE e-Sport
 • Parte spate prototip Renault ZOE e-Sport
 • Faruri prototip Renault ZOE e-Sport
 • Vedere laterală prototip Renault ZOE e-Sport
 • Tablou de bord prototip Renault ZOE e-Sport

Prototipul Renault ZOE e-Sport

Design sportiv

Prototipul Renault ZOE e-Sport reprezintă o fuziune între un Renault ZOE clasic și monopostul de Formula E Renault e.dams.

Design exterior prototip Renault ZOE e-Sport

O versiune Renault ZOE cu mai multă energie

Caroserie Satin Blue inspirată de monopostul Renault e.dams, detalii de culoare galbenă, blocuri de lumini originale în formă de „C” și rombul Renault iluminat... Prototipul Renault ZOE e-Sport întruchipează esența și evoluția mărcii Renault. Ce ar putea să nu-ți placă la ea?

Caroserie prototip Renault ZOE e-Sport

Prototipul Renault ZOE e-Sport

Spirit sportiv extrem!

Prototipul Renault ZOE e-Sport oglindește pasiunea noastră pentru sportul cu motor și excelența specialiștilor din echipa Renault Sport - dublă campioană mondială la Formula E.

Șasiu prototip Renault ZOE e-Sport

Experiența Renault Sport

Designul și calibrarea șasiului prototipului Renault ZOE e-Sport sunt rezultatul experienței echipelor Renault Sport Cars, formate din experți care se ocupă de cele mai avansate vehicule sportive ale grupului Renault. La baza deciziilor tehnice ale acestor specialiști se află o lungă cercetare pentru obținerea celor mai ridicate performanțe dinamice. Șasiul tubular creat de TORK Engineering, suspensiile „dublu-triunghiulare” în față și în spate, jantele de 20 de inch și amortizoarele OHLINS reglabile în patru direcții asigură prototipului Renault ZOE e-Sport performanțe inegalabile pe orice circuit.

Tablou de bord prototip Renault ZOE e-Sport

Performanțe inegalabile

Grație arhitecturii sale, motorului puternic și eficienței transmisiei, prototipul Renault ZOE e-Sport se ridică la cel mai înalt nivel de performanță. Datorită raportului greutate/putere (1460 kg inclusiv pilotul/460 hp) și cuplului de 640 Nm (320 Nm per motor), disponibil aproape instantaneu, poate atinge 100 km/h în 3,2 secunde și o viteză maximă de 210 km/h în mai puțin de 10 secunde.

Renault ZOE e-Sport Concept

Integral electric

Renault ZOE e-Sport Concept impresionează prin motoarele puternice și gestionate eficient.

zoe sport
zoe sport

Un motor de înaltă tehnologie

Renault ZOE e-Sport Concept este dotat cu două motoare cu magneți permanenți de mare capacitate, fiind astfel capabil să genereze o putere totală de 340 kW, adică aproximativ 460 cp. Atingerea puterii maxime este posibilă datorită celor două baterii de 40 kW care alimentează aceste motoare.

zoe sport

Putere de tracțiune optimă

Sistemele electronice integrate controlează energia furnizată de baterii în mod precis și dinamic. Pilotul poate alege unul din cele patru moduri de condus, în funcție de ceea ce dorește: comportament sportiv sau autonomie prelungită. În plus, sistemul de răcire cu apă și aer ajută la menținerea temperaturii optime pentru componentele electronice ale bateriei.

Oferte speciale

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

Gama de prototipuri Renault

Descoperă

Gama noastră de prototipuri

Vizualizează gama
Renault Sport

Descoperă

Experiența unică semnată Renault Sport!

Formula E
renault electric

Descoperă gama Renault Electric

Autoturismele noastre electrice
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault