image

Prototipul R-SPACE

Caracterizat de linii dinamice și un habitaclu cu design nou, prototipul R-SPACE a revoluționat ideea de MPV, pentru a răspunde cerințelor întregii familii.

Prototipul R-SPACE - partea față

Prototipul R-SPACE

Un monovolum de pasageri reinventat

Caracterizat de linii dinamice și un habitaclu cu design nou, prototipul R-SPACE a revoluționat ideea de MPV, pentru a răspunde cerințelor întregii familii.

Prototipul Renault R-SPACE

Design exterior cu o idee de minimalism

Plăcerea de a călători cu întreaga familie

Plăcerea de a călători cu întreaga familie

De ce ar trebui să te bucuri alături de familie de un vehicul practic și funcțional? Primitor și senzual, prototipul R-SPACE nu uită că ești pasionat de condus și sportivitate. Acest prototip impresionant reușește să se elibereze de principiile clasice ale monovolumului de pasageri.

O idee de dinamism

O idee de dinamism

Laterale sculptate, flancuri ce îi conferă personalitate, proporții suple, partea posterioară îmbunătățită... Prototipul R-SPACE are o alură umană. Liniile curbe și fluide, accentuate de efecte de lumină total inedite la un monovolum de pasageri, îi conferă energie și dinamism.

Videoclip interior prototip R-SPACE

Prototipul R-SPACE - partea stângă

Un monovolum de familie, prototipul R-SPACE beneficiază de un design exterior plin de căldură și personalitate. Toți vor fi cuceriți de liniile sale netede și energice.

Prototipul Renault R-SPACE

Design interior inspirat de emoție

Spațiu pentru fiecare

Spațiu pentru fiecare

Prototipul R-SPACE a reinventat standardele pentru habitaclul unui monovolum de familie. Interiorul cu forme contrastante al acestui prototip este împărțit în două celule distincte, conectate între ele fără întrerupere sau senzația de barieră. Linii netede și forme sculptate în față, linii în unghi drept în spate, creând spații intime pentru copii, astfel încât aceștia să se simtă ca în propria cameră sau propriul spațiu de joacă.

În primul rând emoție

În primul rând emoție

La prototipul R-SPACE vei descoperi că emoția are un loc aparte, nemaiîntâlnit la alt monovolum până acum. Pentru a nu neglija dorința ta de libertate în utilizare, modularitate și flexibilitate, habitaclul devine un spațiu în care îți poți exprima propriile idei. Partea din față este pentru pilotarea autovehiculului, cu un design sportiv și tipic automobilistic pentru locul șoferului, iar partea din spate este pentru distracție, cu scaune cu design original și ecrane încorporate în tetierele scaunelor din față.

Videoclip exterior prototip R-SPACE

Prototipul R-SPACE - interior

Cu formele sale flexibile și senzuale, efectele create de materiale și texturi, prototipul R-SPACE ne dezvăluie un design interior care aduce în prim-plan emoțiile, îmbunătățind, în același timp, funcțiile practice și confortul călătoriilor.

Prototipul Renault R-SPACE

Selecție de materiale și culori pline de semnificație

Galben ca mierea, culoarea unui mic dejun în familie

Galben ca mierea, culoarea unui mic dejun în familie

Prototipul R-SPACE este de culoare galbenă, galben ca mierea, mai exact. O alegere caldă și plăcută, care-ți amintește de micul dejun în familie într-o dimineață de duminică, singura dimineață din săptămână de care copiii și părinți se pot bucura în tihnă. La interior, nuanțele trec de la maro ciocolatiu la alb ca laptele și portocaliu. La exterior, am acordat o atenție deosebită granulației vopselei, pentru a-i permite să absoarbă umbrele și să creeze o senzație de volum. 
 

Întreaga familie în același spațiu

Întreaga familie în același spațiu

Habitaclul prototipului R-SPACE, un spațiu de care profită copiii și părinții deopotrivă, plin de energie datorită materialelor și texturilor alese. În față, scaunele cu modele întrepătrunse alb-negru sunt îmbrăcate în piele care-ți creează o senzație de căldură și plăcere. În spate, acestea iau forma unui grup de puncte din spumă siliconică, îmbrăcate în velur și piele, o combinație de texturi extrem de moale la atingere. Din față spre „camera copiilor”, podeaua își schimbă culoarea și materialul pentru a accentua și mai mult faptul că familie nu este separată, ci este împreună în același spațiu domestic. 

Design prototip R-SPACE

thumbnail

În urma cercetărilor efectuate asupra materialelor, designerii noștri au introdus materiale nemaiîntâlnite până acum în lumea automobilelor. Aceștia au ales suprafețe și texturi pline de semnificații pentru fiecare zonă și fiecare funcție din prototipul R-SPACE.

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

Prototipuri Renault

Descoperă

Gama noastră de prototipuri

Vizualizează gama
Renault - Renault Life

Descoperă

Tehnologiile viitorului

Vizitează Easy Life
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault