image

Prototipul Renault EZ-PRO

După ce am dezvăluit viziunea noastră asupra viitorului transportului în comun, cu EZ-GO, descoperă viitorul activității de livrări urbane, cu prototipul EZ-PRO. Fără șofer, modular, conectat și 100% electric. Acest prototip îi urmează lui EZ-GO și anticipează livrările la domiciliu în viitor, pentru toate tipurile de activitate.

 • EZ-PRO - partea stângă
 • EZ-PRO - partea dreaptă
 • EZ-PRO - partea stângă
 • EZ-PRO - față și spate
 • EZ-PRO - partea dreaptă
 • EZ-PRO - interior
 • EZ-PRO - partea dreaptă
 • EZ-PRO - vedere de sus
 • EZ-PRO - partea dreaptă
 • EZ-PRO - partea față

Prototipul EZ-PRO

Un vehicul-robot care revoluționează livrările urbane

În inima orașului, prototipul EZ-PRO reprezintă materializarea unei noi forme de transport în comun, conectat, fără șofer, pentru a veni în întâmpinarea viitoarelor provocări ale activității de livrări.

 

Alt Image C28v0

Viitorul serviciilor de livrare în mediul urban

Proiectat pe aceeași platformă cu EZ-GO, prototipul EZ-PRO este destinat transportului și coletăriei în mediu urban, serviciilor de livrări și este adaptat ecosistemului de livrări la domiciliu.

 

Prototipul EZ-PRO poate fi exploatat de către unul sau mai mulți specialiști în livrarea de colete și reprezintă soluția ideală atât pentru cerințele companiilor, cât și pentru cele ale clienților individuali. Livrează obiectele la locația precizată de client, într-o manieră sigură, de exemplu în dulapuri care se deschid cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone.

 

Integrat perfect în mediul urban, prototipul EZ-PRO facilitează fluența traficului și întruchipează un nou tip de transport, cuviincios, silențios și nepoluant, cu impact pozitiv asupra orașului.

EZ-PRO - partea spate

Prototipul EZ-PRO

Un prototip construit pornind de la nevoile profesioniștilor

Descoperă toată gama de posibilități oferite de acest prototip destinat în exclusivitate profesioniștilor.

EZ-ULTIMO - partea stângă

Un design creat cu gândul la nevoile oamenilor

Păstrând ADN-ul Easy Life Renault, prototipul EZ-PRO este o platformă partajată, conectată și fără șofer, alcătuită din 2 elemente cunoscute sub numele de capsule. Capsula principală este locul unde stă supraveghetorul care supervizează livrarea, în timp ce cealaltă capsulă o urmează în pluton sau se mișcă independent până la destinație.

 

La fel ca în cazul prototipului EZ-GO, accesul utilizatorilor profesioniști este permis cu ajutorul deschiderii generoase din partea frontală și a unei scări rabatabile.

 

Practică și funcțională, platforma este dotată, de asemenea, cu uși laterale care se deschid în sus, și cu o scară glisantă care se deschide automat până la pământ, pentru a facilita accesul în zona de încărcare.

EZ-PRO - interior

Un adevărat birou mobil pentru supraveghetor

Cabina și capsula sunt spațiul de lucru al supraveghetorului. Designul are la bază principii care combină simplitatea, ergonomia și eficiența. Spațiul interior a fost eliberat de orice element inutil și au fost păstrate numai cele esențiale.

 

Proiectată pentru a combina confortul și utilitatea, platforma este echipată cu funcții fără șofer, care permit supraveghetorului să organizeze livrările sau să se acorde atenție altor detalii benefice livrării. În funcție de cerințe, cabina poate fi personalizată și folosită ca birou mobil, în poziție transversală, ori cu fața înainte, pentru supravegherea deplasării în trafic.

OFERTE SPECIALE

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

Prototipuri Renault

Descoperă

Gama noastră de prototipuri

Vizualizează gama
EZ-GO - vedere de sus

Descoperă

Viitorul mobilității urbane

Prototipul EZ-GO
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault