image

Pasiune, emoție, viață: prototipul DEZIR

Primitor, senzual și cu linii elegante, prototipul Renault DEZIR este întruchiparea pasiunii noastre pentru automobile. Trăiește emoția, descoperă surprizele!

 • Parte față prototip DEZIR
 • Design prototip DEZIR
 • Prototipul DEZIR cu motor electric

Prototipul Renault DEZIR

Îți încântă simțurile

Un coupé sportiv cu motor electric, prototipul Renault DEZIR afișează un design călduros și plin de viață. Este plin de dinamism, cu unduiri senzuale și reflexii de lumină care îți încântă simțurile.

Prototipul DEZIR

O nouă înfățișare pentru Renault

Lamelele grilei frontale creează un efect zebrat, dând un aspect atât minimalist, cât și puternic părții frontale a prototipului Renault DEZIR. Poziționat pe un fundal închis pentru contrast, rombul de dimensiune mărită este un semn al noii noastre identități de marcă.

Parte față prototip DEZIR
renault dezir

Identitate acustică inspirată de propriul design

Renault DEZIR Concept are o nouă identitate acustică. În parteneriat cu IRCAM (Institut de Recherche et Coordination Acoustique/Musique), am compensat nivelul redus de zgomot al motorului electric pentru a-i da un suflu puternic, pe măsura designului său sportiv. 

Prototipul Renault DEZIR

Decolează

La interior, habitaclul prototipului Renault DEZIR este caracterizat în principal de un stil pasional. Modul în care este folosit spațiul și materialele exprimă minimalism și senzualitate.

renault dezir
Interior prototip DEZIR

Vei simți că prinzi aripi și plutești.

Proporții conturate, piele albă, lumini care pulsează în ritmul inimii tale, roșu senzual... La bordul prototipului DEZIR, ești în al nouălea cer Locurile sub formă de banchetă unică și bordul suspendat te invită într-o lume delicată și diafană.

Bord prototip DEZIR

Are o interfață om-mașină eficientă

În partea șoferului, instrumentele oferă aceeași eficiență ca cele ale unui coupé sport. Echipată cu motor electric, poate atinge 100 km/h în 5 secunde, respectiv 50 km/h în doar 2 secunde. Vitezometrul 3D iluminat creează un efect de senzație la bord, iar ecranul tactil îți permite să controlezi toate aspectele tehnice ale mașinii.

PROTOTIPUL RENAULT DEZIR

Inovație în fiecare detaliu

Renault DEZIR Concept afișează cu mândrie principiile Renault. Prin acest prototip, punem bazele noii noastre identități și ale inovațiilor viitorului.

renault dezir

Mai multe despre gama Renault

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

Prototipuri DEZIR

Descoperă

Gama noastră de prototipuri

Toate prototipurile Renault
clio

Dezir a inspirat Renault CLIO

Principalul nostru sedan compact

Descoperă Renault CLIO
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe