Model sport Megane R.S. Trophy

R.S. Trophy
Renault Megane R.S.

Parte exterioară față Megane R.S. Trophy

ești gata să faci o tură?

Redescoperă Megane R.S. în varianta specială Trophy și pregătește-te pentru o cursă incitantă. 

Pornește primul!

Parte exterioară față Megane R.S. Trophy
Jante Megane R.S.
Parte spate Megane R.S. Trophy

Design și dotări specifice

Parte spate Megane R.S. Trophy

un design senzual și sportiv

Un stil elegant! Megane R.S. Trophy îți va capta cu siguranță atenția. Lamă tip F1 ștanțată Trophy, etrieri de frână roșii Brembo®, jante de 19’ Fuji Light și pneuri Bridgestone® S007, antenă tip dorsală de rechin și geamuri laterale spate fumurii, plus multe altele. Relaxează-te în interiorul nou, de culoare roșu și gri și bucură-te de susținerea scaunelor Recaro de tip scoică, cu tapițerie Alcantara©.

Tablou de bord habitaclu - Megane R.S. Trophy

cele mai performante tehnologii Renault Sport

Monitorizare R.S. și buton R.S. Drive, Launch Control, Multi change Down… Beneficiază de o experiență la volan îmbunătățită și de un control extraordinar, cu tehnologiile de ultimă oră Renault Sport, care pot fi accesate cu ajutorul ecranului Renault Sport, cu diagonala de 10’’ și a ecranului central EASY LINK, cu diagonala de 9,3’’.

Șasiu Cup Megane R.S. Trophy

un șasiul „Cup” specific

Megane R.S. Trophy este foarte performant pe șosea. Motorul de 1,8 l dezvoltă o putere de 300 CP este însoțit de un șasiu „Cup” specific, cu elemente sportive, care fac diferența. Care sunt calitățile acestuia? Un diferențial cu alunecare limitată, de tip Torsen®, discuri de frână față ceramice, arcuri și amortizoare mai tari și bare stabilizatoare mai rigide. Beneficiază de un comportament și mai sportiv!

Noul Renault MEGANE R.S. în detaliu