image

Zoe E-Tech 100% electric equilibre de la 29.300 € (TVA inclus)*

cu rată de leasing de la 430 €/lună** TVA inclus prin Renault Finance și Programul RABLA Plus

Renault Zoe promo rabla

Selecție echipamente

  • aer condiționat automat
  • faruri de zi led
  • cruise control și limitator viteză
  • oglinzi retrovizoare reglabile electric și încălzite

 

Garanție baterie

  • 8 ani sau 160.000 km ***
solicită informații generale
Specificații
MOTOR
MOTOR
Electric
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată
Baterie
Baterie
80 kWh
Putere motor
Putere motor
108 CP

RATĂ DE LEASING DE LA 430 € / LUNĂ** TVA INCLUS, PRIN PROGRAMUL RABLA ȘI RENAULT FINANCE

Include 3 ani „fără griji”**:

  • Garanție
  • Revizii
  • Asistență rutieră
  • Dobândă fixă

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla Plus, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Plus în anul 2024.

 

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii ecotichetului pentru modelul Renault Zoe E-Tech 100% electric equilibre Z.E. 50 - R110, în valoare de 5.100 Euro (25.500 lei conform OUG 115 din 14 decembrie 2023 şi proiectului de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare Rabla Plus, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1000 Euro (TVA inclus).

 

Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla Plus se bazează pe contravaloarea ecotichetului, aşa cum sunt este precizat în OUG 115 din 14 decembrie 2023 şi în proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla Plus, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor si pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla Plus în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 martie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Renault Zoe E-Tech 100% electric equilibre Z.E. 50 - R110, în valoare de 146 500 lei, cu 29.64% avans (43 430 lei), 2 150 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 103 070 lei valoarea totală finanțată, 10.41% DAE, durata 36 de luni, 53 100 lei valoare reziduală, valoare servicii 3 293 lei, 130 956 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

***Bateria electrică (de tracțiune) este garantată pe o perioadă de 8 ani de la livrare, dar nu mai mult de 160.000 kilometri (primii 2 ani kilometraj nelimitat, de la 2 la 8 ani în limita a 160 000 km). Garanția capacității bateriei acoperă pierderea graduală a capacității bateriei atunci când aceasta scade sub 66% din capacitatea inițială.

 

Detalii ȋn reţeaua Renault participanți în campanie.