image

TALISMAN Zen de la 22.800€ (TVA inclus)* prin Programul Rabla & Renault Finance

 

De la 168 EUR/lună** TVA inclus prin Programul Rabla și Renault Finance

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

renault talisman promo rabla

TALISMAN Zen Blue dCi 150

Echipamente incluse
 • Faruri de zi cu tehnologie LED
 • Radio Bluetooth, cu priza USB si Jack
 • Climatizare automata bi-zona cu senzor de toxicitate
 • Cruise Control
Cere o ofertă prin Programul RablaComandă un TALISMAN online
Specificații
Carburant
Carburant
Motorină
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală
Consum mixt
Consum mixt
4,6-4,7 l/100 km
Putere motor
Putere motor
150 CP

*Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,8174 lei), reducerea de 400 Euro (TVA inclus) aferantă campaniei promoționale Renault Finanțare Septembrie (Vezi Regulamentul Campaniei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 2000 euro (TVA inclus) pentru Talisman Zen Blue dCi 150 . Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Detalii ȋn reţeaua Renault.

TALISMAN Zen Blue dCi 150

de la 168 € / lună** TVA inclus, Prin Programul Renault Finance

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

Include:

 • Garanție extinsă (până la 5 ani);
 • Revizii incluse (până la 5 ani);
 • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni;

*"Rata lunară este obținută luând în considerare preţul standard al autoturismului la care se aplică contravaloarea primei de casare in valoare de 6 500 lei din Programul Rabla 2020 și a reducerii comerciale oferite de Renault Comercial Roumanie în valoare de 2400 EUR (TVA inclus) pentru Talisman Zen  Blue dCi 150 . Preţul standard nu conţine valoarea dotărilor opţionale.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2020, prin Renault Finance, denumire comerciala sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Renault Talisman Zen Blue dCi 150, cu servicii incluse, în valoare de 116.068 lei, cu 50% avans, 808 lei rată lunară de credit (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,90%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 12 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 65,7 lei, valoare totală a creditului 58.034 lei, DAE 9,1%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 29.545 lei, valoare totală plătibilă 77.599 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

 

Produsul include valoarea Contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 150 000 km (prima limită atinsă) și valoarea Contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100 000 km (prima limită atinsă).

 

Detalii în rețeaua de agenți Renault participanți în campanie.

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe