image

Suntem aici pentru tine

Îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta să alegi autovehiculul sau serviciile de care ai nevoie.

Vocea Clientului Renault îți stă la dispoziție

Vrei să afli mai multe detalii despre serviciile sau ultimele evenimente Renault? 

Dacă nu găsești răspuns întrebărilor tale în secțiunea „Întrebări frecvente”, contactează-ne la adresa de email voceaclientului.renault@renault.com sau lasă-ne un mesaj prin formularele de mai jos și vom reveni cu toate răspunsurile de care ai nevoie.

Ai deja un Renault?

Mașina visurilor tale te așteaptă!

renault asistenta

Renault Asistență

0248 500 505*

Ești client Renault? Ne-am gândit la toate. Atât pe perioada de garanție cât și după încheierea acesteia, ai întotdeauna la dispozitie de serviciul de asistență rutieră „Renault Asistență”.

Serviciul este gratuit dacă mașina este încă în garanție și ai un tarif special odată cu expirarea acesteia. 

 

Serviciul Renault Asistență este disponibil 24h/24h, 7 zile/7 zile, 365 de zile pe an, are acoperire națională și dispune de peste 70 de echipaje de intervenție, dotate cu echipamente de diagnosticare și intervenție specifice.

 

Serviciile Renault Asistență

 • Depanare la fața locului: în măsura posibilităților, Renault Asistență va organiza la fața locului și în cele mai bune condiții depanarea automobilului tău.
 • Remorcare: Dacă situația nu o permite și dacă este necesară o remorcare, acesta va fi transporat până la cea mai apropiată unitate service autorizată Renault.

*Apel număr tarifat conform cu tarifele existente pentru apelurile în reţeaua Vodafone, în funcţie de tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartelă pre-plătită. Numărul poate fi apelat de orice client Orange România SA, aflat în aria naţională de acoperire, mai puţin beneficiarii ofertelor de tip MVPN şi vizitatorilor prepray – clienţi cu cartele prepay ale altor reţele internaţionale de telefonie mobilă, aflaţi în roaming în reţeaua Orange România.

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault