image

Prototipul Renault SYMBIOZ

Descoperă o nouă dimensiune a viitorului. Un viitor „conectat”, în care granițele dintre autovehicul și spațiul de locuit dispar.

 • Prototipul Renault SYMBIOZ - pe șosea
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - vedere spate
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - vedere laterală
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - design
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - atmosferă
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - design
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - vedere spate
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - vedere laterală
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - design interior
 • Prototipul Renault SYMBIOZ - faruri

Prototipul Symbioz

O nouă formă de libertate

Prototipul Renault SYMBIOZ dă viață conceptului de casă mobilă. Cabina multifuncțională îți permite să te bucuri de o experiență total inedită și reprezintă nucleul acestui ecosistem creat special pentru tine.

Prototipul Renault SYMBIOZ - design interior

Confortul casei tale chiar și în mașină

Odată cu apariția prototipului Renault SYMBIOZ, mașina ta este o continuare a spațiului de locuit. Acest prototip a fost conceput ca o veritabilă extensie a propriului tău cămin.

 

Formele, culorile, materialele, funcțiile... Totul este conceput astfel încât, atunci când călătorești, să ai impresia că te afli încă acasă. Iar atunci când ești acasă, mașina se transformă într-o cameră suplimentară. Îți stau în permanență la dispoziție un interior primitor și numeroase funcții digitale.

Prototipul Renault SYMBIOZ - design interior

Prototipul Symbioz

Un viitor electric autonom și conectat

Creat ca o oază de confort, SYMBIOZ preia controlul și te duce oriunde dorești, în deplină siguranță.

Prototipul Renault SYMBIOZ - vehicul autonom

Deplasare autoghidată într-o sufragerie mobilă

Grație multiplelor moduri de deplasare autoghidată, SYMBIOZ nu are nevoie de conducere manuală... Ai numeroase opțiuni - dacă ești pregătit pentru ele. În modul autoghidat, scaunele din față se rotesc cu 180°, oferindu-ți o experiență total inedită. Dacă nu ai vedea peisajul derulându-se prin dreptul pavilionului din sticlă, nici nu ți-ai da seama că ești pe șosea.

Prototipul Renault SYMBIOZ - partea față

Un ecosistem complet conectat

SYMBIOZ duce la un nivel complet nou conectivitatea și automatizarea la domiciliu. Locuința încarcă automat mașina, iar mașina este capabilă să asigure necesarul de electricitate al locuinței. Acest tip de interconectare permite ca locuința și mașina să se recunoască reciproc și să anticipeze fiecare necesitățile celeilalte. SYMBIOZ este un ecosistem digital fără restricții spațiale, creat special pentru a-ți face viața mai ușoară.

symbioz design

Design

Designul SYMBIOZ, creat de Joseph Reeve, Vincent Turpin și Mathilde Bancon

Renaul SYMBIOZ - Demo Car

Viitorul este deja aici – autonom, electric și conectat.

Renault SYMBIOZ - Demo Car - Design interior

Explorează modelul demo Renault SYMBIOZ și descoperă design-ul și confortul de la interior.

symbioz conectat

Un autovehicul autonom, electric și conectat

Suntem pe punctul de a face istorie. Imaginează-ți că pleci într-o călătorie la bordul unui proiectil care accelerează la fel de puternic precum o mașină de curse, dar fără zgomot, și care te scapă de grijile din trafic. Mai mult decât atât, te bucuri de experiența unui autovehicul din categoria „Zero emisii”. Granița care a separat atâta timp mașina de spațiul de locuit și spațiul de lucru începe să dispară. Funcțiile de conectivitate și comunicare permanentă între componentele ecosistemului promit o mai bună menținere a legăturii continue dintre toate aspectele vieții utilizatorului.

Design inovator

Design inovator

Designul modelului SYMBIOZ Demo este inspirat de funcțiile autonome ale mașinii și de activitățile pe care acestea le fac posibile la bordul mașinii. Designul exterior inovator este în armonie perfectă cu stilul „French Design”, emblematic pentru Renault. Atunci când este activat modul de condus autonom, lumina predominantă devine albastră: o altă caracteristică a personalității modelului SYMBIOZ Demo. Designul interior cuprinde numeroase elemente menite să asigure confortul călătoriei, precum habitaclul de tip cameră de zi sau afișajul digital în formă de „L” cu trei ecrane OLED.

Trei moduri de condus, trei feluri de a călători

Trei moduri de condus, trei feluri de a călători

SYMBIOZ Demo este echipat cu sistemul Renault MULTI-SENSE 3.0, o versiune avansată a actualului MULTI-SENSE, care oferă trei moduri de condus:

 

 • Modul Clasic este modul standard. Ocupanții mașinii se bucură de confort și se simt ca acasă. Poziția de condus este cea obișnuită iar configurația mașinii este orientată spre confort.
 • Modul Dinamic este dedicat senzațiilor sportive. Condusul devine mai activ iar scaunul șoferului oferă mai multă susținere laterală, simulând scaunele sport. Reacția motorului, configurația direcției și a șasiului sunt toate orientate către un stil de condus dinamic.
 • Modul AD optimizează spațiul aflat în fața șoferului, pentru a facilita diverse alte activități. Când este activat modul AD, volanul și bordul – pe care se află și un ecran cu un design unic, în formă de „L”, creat de LG – se deplasează automat în spate cu 12 centimetri.

 

Modul de condus se selectează prin apăsarea emblemei Renault, care se află în centrul volanului și este luminată ca o hologramă.

OFERTE SPECIALE

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

Gama de prototipuri Renault

Descoperă

Gama noastră de prototipuri

Vizualizează gama
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe