image

Prototipul Renault EZ-GO

Îți dezvăluim viziunea noastră privind viitorul transportului în comun, cu prototipul EZ-GO: autonom, electric și conectat, acest urmaș al lui SYMBIOZ este prima concretizare a viziunii noastre asupra mobilității personale.

 • Prototipul EZ-GO
 • Prototipul EZ-GO
 • Prototipul EZ-GO
 • Prototipul EZ-GO
 • Interior prototip EZ-GO
 • Prototipul EZ-GO
 • Prototipul EZ-GO
 • Prototipul EZ-GO
 • Prototipul EZ-GO
 • Prototipul EZ-GO

Prototipul EZ-GO

Vehiculul-robot care schimbă radical relația dintre timp și spațiu

În mediul urban, prototipul EZ-GO este o premieră ce reunește autonomia, conectivitatea și transportul în comun, cu ajutorul unui motor electric, fără volan sau șofer.

PROTOTIPUL EZ-GO

Orașul... în mișcare

Prototipul EZ-GO este un „vehicul-robot”: atât vehicul, cât și serviciu, face parte din ecosistemul urban. Contribuie la un mediu urban curat, asigurând transport într-o manieră ce respectă mediul înconjurător. 

 

Utilizarea acestui autovehicul autonom pentru transport public revoluționează modul de viață urban. Ca soluție pentru simplificarea vieții cotidiene a călătorilor, prototipul EZ-GO le oferă acestora o experiență autentică, caracterizată prin conectivitate și adaptabilitate.

 

Prototipul EZ-GO pune pe primul plan siguranța pasagerilor. Pentru aceasta, este echipat cu uși de acces în partea din față, limitator de viteză și sistem de ghidare complet autonom. Sistemul original de lumini AD, mesajele derulante de pe panourile luminoase și semnalele sonore pentru exterior sunt câteva dintre elementele concepute pentru siguranța pietonilor. 

PROTOTIPUL EZ-GO

Prototipul EZ-GO

Transport la cerere pentru toți

Dotat cu numeroase funcții pentru ghidare autonomă, propulsie electrică și conectivitate, prototipul EZ-GO te duce la destinație în confort și siguranță.

PROTOTIPUL EZ-GO

Habitaclu partajat, fără șofer

Fiind întruchiparea perfectă a principiului Renault „Easy Life”, prototipul EZ-GO simplifică transportul urban pentru toți.

 

Prin arhitectura inovatoare și stilul monobloc al prototipului EZ-GO, Renault a creat o identitate revoluționară a vehiculelor-robot, esențial diferită de mijloacele de transport rectangulare pe care le cunoaște toată lumea. 

 

Prototipul EZ-GO este mai întâi de toate o soluție de transport pentru toată lumea, indiferent de vârstă, capabilă să răspundă celor mai diverse cerințe.

 

Ușile față ale prototipului EZ-GO facilitează accesul și permit unui număr de 6 pasageri să intre stând în picioare. Accesul se face cu ușurință și pentru persoanele cu probleme de deplasare sau în scaun cu rotile, acestea beneficiind de o instalație specială sau o rampă de acces. Pentru utilizare personală sau de afaceri, prototipul EZ-GO se adaptează nevoilor tale și face față provocărilor mediului urban al viitorului. 

PROTOTIPUL EZ-GO

O experiență caracterizată de conectivitate și adaptabilitate

Rezervă-ți un loc și bucură-te de o experiență cu totul specială. Prototipul EZ-GO dispune de multe inovații tehnice, spre deliciul pasagerilor.

 

Un vehicul conectat, care oferă interacțiuni originale prin intermediul funcțiilor de care dispune: realitate augumentată pe smartphone, Wi-Fi la bord... Se conectează la elementele „inteligente” din mediul urban și îți oferă informații despre turism, recreere sau alte activități din apropiere, ca un adevărat asistent personal.

 

Prototipul EZ-GO îți permite să-ți creezi propriul univers, cu ajutorul diverselor instrumente pentru atmosferă și personalizarea mediului interior și exterior.

Oferte speciale

Vrei să treci de la etapa de prototip la realitate?

PROTOTIPUL EZ-GO

Descoperă

Gama noastră de prototipuri

Toate prototipurile Renault
 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault